10 Οκτωβρίου 2009

Για να φέρεις πίσω μία χαμένη αγάπη (100%)

Αυτό το ξόρκι ήταν από της πρώτες επαναφορές που είχα χρησιμοποιήσει σε μία φίλη μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν άργησε να γυρίσει ο Άντρας της. Τα Γριμόρια όμως τον Μαγισσών αναφέρουν πως για να κάνεις την Επαναφορά πρέπει να πιστέψεις στην γητειά και φυσικά να υπάρχει αρκετή αγάπη.

Υλικά:

Ένα κόκκινο κερί
Δύο ροζ κεριά
Ερωτικό φίλτρο Αθηνά
Ένα τσίγκινο πιάτο
Ρόδα της Πανσελήνου η Αφροδίτης 
Μία φωτογραφία
Ένα κουτί

Διαδικασία:
Ξαστρίζουμε τα υλικά σε γέμιση του φεγγαριού για 3 συνεχόμενα βράδια. Παίρνουμε το Αθηνά μας που το έχουμε και αυτό ξαστρίσει και του ζητάμε με αγάπη και κατανόηση αν είναι δυνατόν να γυρίσει να γυρίσει. Αρχίζουμε την διαδικασία μας σε Παρασκευή κοντά στην Πανσέληνο. Παίρνουμε τα 3 κεριά και τα επαλείφουμε με το Αθηνά μας. Μέσα στο πιάτο θα έχουμε βάλει την φωτογραφία και επάνω στην φωτογραφία σκορπάμε τα ρόδα της Πανσελήνου. Βάλε τα 2 ροζ κεριά στην μέση του πιάτου και το κόκκινο στην άκρη του πιάτου. Άναψε πρώτα τα ροζ κεριά και μετά ανάβεις τα κόκκινα. Αφού έχουν ανάψει καλά ~καλά και έχουν φουντώσει λέμε τα ακόλουθα λόγια:

Όπως ανάβω τα κεριά έτσι και να ανάβει 
το φως στην καρδιά Του τάδε γέννα της 
τάδε και να έρθει σε εμένα την τάδε 
γέννα της τάδε. Καρδιά που λαχταράς 
άλλη καρδιά ποτέ να μην την βρεις. 
Εγώ δίνω πνοή σε αυτά τα κεριά με 
την φλόγα. Έτσι και εσένα δίνω πνοή 
να ανασαίνεις μόνο για εμένα ( Χ3 φορές)

Και άστα να καούν, έτσι εσύ όταν λιώσουν τα κεριά θα τα μαζέψεις και θα τα βάλεις σε ένα κουτί όπου θα είναι μέσα έξω ραντισμένο με το φίλτρο Αθηνά και μετά θα το κλείσεις και θα το θάψεις. Προσοχή: δεν θα το θάψεις ημέρα Παρασκευή. Φωτογραφίες!!!