6 Οκτωβρίου 2009

Φυλαχτό Επαναφοράς (100%)

Το φυλαχτό αυτό είναι ένα από τα δυνατότερα και φέρνει τον άντρα που θέλεις πίσω!!! Θέλει απαραίτητα Βωμό για αυτό προσοχή το πώς θα το κάνετε!!!!

Υλικά πρώτα:

Εννέα σπόρους Κάρδαμο
Εννέα Ρόδα της Αφροδίτης
Εννέα σπόροι Αρκεύθου
Εννέα  σπόρια κόκκινο πιπέρι
Ένα κουταλάκι
Λίγο βότανο Νταμιάνα
Ροδοπέταλα της Πανσελήνου
Ένα κουταλάκι Λεβάντα

Υλικά Δεύτερα:

Ένα ριζόχαρτο
Κόκκινο μελάνι
Δυο λευκά κεριά
Πούδρα Επέστρεψε σε μένα η σκόνη αγάπης
Έλαιο Επέστρεψε σε μένα η Έλαιο αγάπης
Ένα Ροζ κερί Γάμου
Έλαιο Van Van
Κόκκινο μεταξωτό πουγκί

Διαδικασία:
Σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα παρασκευή ανάβουμε τα δύο λευκά κεριά του Βωμού που τα έχουμε χρίσει με το έλαιο Van Van. Ανάμεσα στα κεριά του Βωμού έχουμε βάλει το κερί ροζ γάμος που το έχουμε επαλείψει με το έλαιο επέστρεψε σε μένα. Παίρνουμε την Περγαμηνή η το Ριζόχαρτο και κάνουμε έναν κύκλο, μέσα στον Κύκλο φτιάχνουμε μία κούπα και το σύμβολο της Αφροδίτης. Δίπλα γράφουμε με την Αγγελική γραφή

«Έλα σε εμένα τάδε γέννα της τάδε χωρίς αντίσταση».


Ρίχνουμε επάνω στην Περγαμηνή 9 σταγόνες Van Van και επέστρεψε σε μένα. Βάζουμε στο κόκκινο πουγκί την σφραγίδα αυτήν αφού πρώτα την έχεις περάσει από τον καπνό της πούδρας Επέστρεψε σε μένα και την φωτιά από τα κεριά του βωμού και του Ροζ γάμου. Βάλε την σφραγίδα μαζί και τα βότανα στο κόκκινο μεταξωτό η πάνινο πουγκί και είναι έτοιμο! Διαβάζεις τον ψαλμό 84 από τους Ψαλμούς του Δαυίδ για 7 συνεχόμενες ημέρες καίγοντας το κερί γάμου και του βωμού, σβήνουμε το κερί γάμου και βωμού και κάνουμε την παρακάτω διαδικασία για 7 ημέρες που αναγράφω παρά κάτω. Διαδικασία 2 : Την διαδικασία που θα γράψω τώρα την κάνουμε κάθε μέρα, αφού κάνουμε όλη αυτήν την διαδικασία που αναφέρουμε παρά πάνω: Αφού έχουμε κάνει την διαδικασία που αναφέρετε πάρα πάνω, ρίχνουμε πούδρα έλα σε εμένα σε αναμμένο καρβουνάκι και περνάμε το φυλαχτό μας επί 7 φορές από τον καπνό διαβάζοντας τον Ψαλμό 84. και να καίμε το κερί γάμου. Τα υπολείμματα του κεριού μετά από ης 7 ημέρες τα πετάμε σε σημείο που να τα περάσει και να φοράς πάνω επάνω σου το έλαιο Επέστρεψε σε μένα και να βάλεις μέσα στα παπούτσια σου την πούδρα Επέστρεψε σε μένα!!!