29 Ιανουαρίου 2009

Η Νίκη του Ιησού Χριστού



Νίκη του Ιησού Χριστού
Το φίλτρο της Τύχης  της Νίκης


Αιθέρια έλαια και πετρώματα της μάνας Γης, συνθέσανε ένα άρωμα, που εδώ και χρόνια ήταν καλά κρυμμένο από τα μάτια των θνητών, σε ένα μαγικό κουτί.
Η Νίκη του Ιησού Χριστού, το φίλτρο της τύχης και την νίκης. Με αυτό λένε ότι ράντισαν το νεκρό σώμα του Ιησού Χριστό και με αυτό οι τρεις μοίρες επάλειφαν τα πράσινα κεριά των ανθρώπων και καθόριζαν την μοίρα τους και την ευλογούσαν με τύχη και νίκη.

Ερωτικό φίλτρο Αθηνά

Ερωτικό φίλτρο Αθηνά(Το αίμα της Διώνης)



Για της Μάγισσες της Ηπείρου το μαγικό αυτό φίλτρο ήταν το κύριο συστατικό στα ερωτικά τους ξόρκια! Η συνταγή του παρέμεινε μυστική και ερμητικά κλειστή για χιλιάδες χρόνια! Πρωτοεμφανίστηκε το 1300 περίπου μ.χ από μία γυναίκα που ζούσε σε ένα ποτάμι. Τα μαγικά του συστατικά βρέθηκαν γραμμένα με την μαγική διάλεκτο σε έναν πάπυρο και ο πάπυρος βρέθηκε σε ένα γριμόριο ξεχασμένο 300 χρόνια μετά.
Πίστευαν πως το κοκκινωπό του χρώμα ήταν το αίμα του έρωτα!!!

27 Ιανουαρίου 2009

Συνέντευξη του Νίνο Αυγέρη

Ο Νίνο Αυγέρης, γεννήθηκε πριν 21 χρόνια στον Άγιο Δημήτριο της Αθήνας. Τολμηρός, ακούραστος, δυναμικός και με ασίγαστο πάθος για την γνώση, παρά το μικρό της ηλικίας του, έχει την ικανότητα να γοητεύει και να σαγηνεύει τον συνομιλητή του. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στην Άρτα, αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα της βάβως Αθηνάς, στην Μανωλιάσσα Ιωαννίνων, ένα από τα πιο ιστορικά και μαρτυρικά χωριά της Ηπείρου. Κοντά της έμαθε από μικρό παιδάκι ακόμα να «διαβάζει» την τράπουλα και όπως έλεγε η βάβω του να «βλέπει» τα σημεία της ζωής. Εδώ και έναν χρόνο διατηρεί το δικό του κατάστημα στην Αθήνα. Με μαθήματα παραψυχολογίας και πτυχίο μαντικής τέχνης, ετοιμάζει τώρα πια το πρώτο του βιβλίο.

Νίνο, καλημέρα. Είσαι πολύ νέος σε ηλικία για να ασχοληθείς με τις δυνάμεις του πνεύματος, αλλά και να εξασκήσεις την μαντική τέχνη. Πώς ξεκίνησες?

Έλαιο Λαγνείας

Έλαιο Λαγνείας

Μαύρος μόσχος και Βιολέτα και άλλα 3 αιθέρια έλαια ειναι ο συνδιασμός για αυτό το μαγικό έλαιο που φέρνει την λαγνεία. Θα σε κάνει τόσο Λάγνο που δε θα μπορεί να αντισταθεί κανείς στο βλέμμα σου. Μέσα κρύβει την ψυχή του έρωτα και του Άδωνη.

Το Βραχιόλι των Όνείρων


Το βραχιόλι των ονείρων

Ιστορία

Μέσα σε ένα μαγικό ξύλινο κουτί, βρέθηκε ένα βραχιόλι...

Ένα βραχιόλι με δύναμη μεγάλη, που το φορούσαν μάγισσες στο χέρι το δεξί. Βραχιόλια μαγικά υπήρχανε πολλά και κάθε κάστα μαγισσών είχε και το δικό της. Άλλα ήταν στολισμένα με φεγγάρια, αλλά πάλι με πεντάλφες κι άλλα με σταυρούς.

mojo bag Ψαλμός 23

Mojo bag Ψαλμός 23

To mojo bag Ψαλμός 23 το κατασκευάζουμε για να εχουμε Αγάπη, χρήματα, ασφάλια, επιτυχία


Υλικά:

Μία κάρτα προσευχής του Χριστού
Μία κάρτα προσευχής με τον ψαλμό 23
Τρία χάλκινα η ασημένια νομίσματα
Ένα κομμάτι Ρίζα Ιωάννη κατακτητή
Κόκκινη κλωστή μάλλινη
Ένα ξύλο κανέλλας
Λιβάνι ρητίνης