3 Φεβρουαρίου 2009

Ερωτικό φίλτρο Γυνή


Φίλτρο Γυνή

Ένα φίλτρο κατασκευασμένο από της Μάγισσες της Γαλλίας. Το γνωστότερο άρωμα της

Γαλλικής Ζωής. Αλλά και του κόσμου. Όπως το Δεισδαιμόνα έτσι και το Φίλτρο Γυνή κατασκευάστηκε για τα θύματα που τους ονομάζουν Ανήρ. Λένε πως μία γυναίκα Μάγισσα τρανή είναι έναν άντρα που δεν είχε όρεξη για το σέξ. Έτσι μία μέρα πήγε στον βωμό της άναψε τα 2 λευκά κεριά και έφτιαξε αυτό το άρωμα. Το μοναδικό για κάθε επιθυμία

Κερί καρδιά

Κερί καρδιά

Κλασικό κερί που προσφέρει απλόχερα την αγάπη και τον έρωτα. Το κερί καρδιά του Μυρόλι περιέχει μέσα αιθέρια έλαια και σκόνη βοτάνων του έρωτα της αγάπης, τη συμφιλίωσης και οτι εχει να κάνει σε ζήτημα καρδιάς. Σε διάφορα χρώματα, κόκκινο, ροζ, μπλε, λευκό κίτρινο, μαύρο για κάθε ζήτημα καρδιάς.

Το θυμιατό της Νεράιδας - Για χρήματα

Το Θυμιατό της Νεράιδας

Μία μορφή του  Θυμιατού της Νερραίδας!
Σαν οι Νεράιδες έφυγαν από τα ποτάμια και τα βουνά άφησαν πίσω τους αυτά που χρησιμοποιούσαν.Το θυμιατό της Νεράιδας χρησιμοποιήθηκε για χρήματα και για εργασίες αγάπης μαζί με ένα πράσινο κερί. Μέσα στο θυμιατήρι αντί να βάλουν πέτρα κανονική έβαζαν μέσα την πέτρα των ευχών και από κάτω έβαζαν ένα χαρτί με την επιθυμία τους. και επάνω έκαιγαν ένα καρβουνάκι με το κατάλληλο θυμίαμα.

Ξόρκι η Έσπερη αγάπη (Μανωδέσσα)

Το ξόρκι αυτό απαιτεί αγάπη και ερωτα για το πρόσωπο που θα το κάνεις για αυτα φέρνει μπροστά σας των άνθρωπο που αγαπάτε. Είναι ένα ξόρκι γραμμένο απο την Μανωδέσσα απο το γριμόριο των εσπερίδων.

Υλικά

Ενα πορτοκάλι

Σύμβολο Μάγισσας



Το Σύμβολο της Μάγισσας Μανωδεσσας


Ανάμεσα στη Γή και την Σελήνη, στον Λέοντα και τον Κριό
το σύμβολο τούτο, θα σου προσφέρει τύχη, δύναμη και γνώση.

Τύχη, Δύναμη, Γνώση


Αυτές τις λέξεις έγραφε στην πάπυρό της η Μάγισσα Μανωδεσσα. Τύχη, Δύναμη, Γνώση. Έφερνε τύχη, έδινε δύναμη και σε οδηγούσε στα μονοπάτια της γνώσης του καλού & του κακού. Αν το ράντιζες με το λάδι του χρίσματος ή με άρομαν*, αυτό σου έδινε ότι επιθυμούσες, αρκεί να το αγαπούσες και να το σεβόσουν.

Κερί περιστέρι

Κερί Πελειάδα  κερί περιστέρι 

Μέσα στα γραμμένα των μαγισσών βρέθηκε ένα κερί σε σχήμα περιστεριού, το περιστέρι ήταν το σύμβολο της Αφροδίτης και της θεάς Διώνης. έτσι οι μάγισσες το χρησιμοποίησαν για να φέρουν έναν εραστή η να τον κάνουν να της αγαπήσει.