10 Οκτωβρίου 2009

Για να ανατρέψεις τα ξόρκια

Η Γιαγιά μου για να καταφέρει να αντιστρέψει τα ξόρκια της τυφλής γριάς (οποιαδήποτε κακιάς γυναίκας) έκανε τούτο το ξόρκι που έχει έρθει από τα βάθη των Βουντού.


Υλικά:


Το Βάζο του Εχθρού (Γιαννιώτικο)

Το Βάζο του Εχθρού Από εχθρούς άλλο τίποτε μαγισσούλες μου. Αυτό το Ξόρκι το βρήκα στην Γιαγιά μου σε ένα μικρό τετράδιο της Γιαγιάς. Μου φάνηκε περίεργο που από έξω έγραφε Τυφλή Γριά ενώ μέσα είχε αντίμαγα. Θα μου πεις δεν το σκέφτηκες ότι είναι τα αντίμαγα για τα μάγια της Τυφλής Γριάς? Ναι το σκέφτηκα, έτσι και εγώ θα το βάλω εδώ σε αυτό το τόπικ.

Υλικά:

Ένα κέρινο κουκλάκι
Μία μαύρη κορδέλα
Ροδοπέταλα της Πανσελήνου
Έλαιο προστασίας
Εφτά καρφίτσες
Ένα βάζο
Αγνό Μέλι

Το Λύσιμο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ

κερί σε σχήμα αγγέλου ή Αγγελοκέρι
Το λύσιμο του Αρχάγγελου είναι ένα Λύσιμο που το έφτιαξαν οι μάγισσες για να μπορέσουν να λύσουν τα μάγια της Σχέσης και του Γάμου…!!! Το Λύσιμο ήταν τόσο Καταστροφικό που έλιωνε και γύρναγε τα μάγια πίσω σε αυτόν που τα; έκανε..!!!

Υλικά:

Ένα Αγγελοκέρι
Φίλτρο Μυρόλι
Θυμιατήρι της Παναγιάς η πήλινο Θυμιατό
Κάντιο Λευκό
Χρυσό Πανί

Το Λύσιμο του Βραχιολιού (100%)

Ένα παλαιό λύσιμο που βρέθηκε γραμμένο μέσα σε ένα παλιό Γρίμοριο... Το λύσιμο τούτο έκανε αυτός που είχε στην κατοχή του το Βραχιόλι των ονείρων. Το βραχιόλι είχε επάνω του τους λίθους της δύναμης και του ονείρου. Αυτό το λύσιμο είχε να κανεί με την δύναμη των βασιλέων της γης.

Υλικά:

Βραχιόλι των Ονείρων
5 κούπες αλεύρι σκληρό
15 γρ νωπή μαγία ή 1,5 γρ ξερή μαγιά
2 κούπες νερό χλιαρό

Το Χρυσό δέντρο της Αδασσάς (Επιτυχία σε όλους του τομείς)

Το Χρυσό Δέντρο της Αδασσάς είναι ένα σπάνιο ξόρκι που το έκανε πριν πεθάνει για τα ψυχοπαίδια της. Είναι ένα σπάνιο και Ισχυρό ξόρκι για αυτό σας παρακαλώ πολύ προσοχή σε αυτό που θα ζητήσετε!!!

Υλικά:

Δύο λευκά κεριά
Έλαιο Ακακίας
Ένα πράσινο κερί
Φίλτρο Αδασσά

Για επαγγελματική Επιτυχία η Νέο Ξεκίνημα (Επιτυχία 100%)

Το απόλυτο Μυστικό του Μυρόλι... 

Υλικά:

Δυο λευκά κεριά

Δύο πορτοκαλί κεριά
Ένα κίτρινο κερί
Ένα Ζωδιακόκερί*

Για να βρείτε δουλειλα (100%)

Τα Αδασσέα ξόρκια της όμορφης μάγισσας των Νερών, έδωσε δύναμη. Θα κάνετε εαυτό το ξόρκι για χρήματα και δουλειά και θα με θυμηθείτε.

Υλικά:

Δύο λευκά κεριά
Έλαιο ακακίας
Ένα Μαύρο κερί

Το βάζο για να τον γλυκάνες

Να ένα ξόρκι που δεν περίμενα ποτέ να έβρισκα στης συνταγές της γιαγιάς μου. Ονομάζετε Καρδάρα των Μελισσών και είναι για να γλυκάνεις τα συναισθήματα του άλλου.

Υλικά:

Για να φέρεις πίσω μία χαμένη αγάπη (100%)

Αυτό το ξόρκι ήταν από της πρώτες επαναφορές που είχα χρησιμοποιήσει σε μία φίλη μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν άργησε να γυρίσει ο Άντρας της. Τα Γριμόρια όμως τον Μαγισσών αναφέρουν πως για να κάνεις την Επαναφορά πρέπει να πιστέψεις στην γητειά και φυσικά να υπάρχει αρκετή αγάπη.

Υλικά:

Ένα κόκκινο κερί
Δύο ροζ κεριά
Ερωτικό φίλτρο Αθηνά

Το Φυλαχτό των μαγικών ρόδων

Το φυλαχτό αυτό θεωρείτε από της μάγισσες ένα δυνατό και σπάνιο φυλαχτό. Ενεργεί σε όλους τους τομείς και ειδικά στον έρωτα και στην Αγάπη. Εφαρμόζετε σε ένα πουγκί κόκκινο η χρυσό μαζί με κανέλλα του Αθηνά. Έβαζαν μέσα ρόδα της πανσελήνου, ρόδα του Ήλιου, ρόδα της Αφροδίτης Σκόνη της Αθηνάς.

Υλικά:

Ένα κόκκινο πουγκί
Ρόδα της Αφροδίτης

6 Οκτωβρίου 2009

Φυλαχτό Επαναφοράς (100%)

Το φυλαχτό αυτό είναι ένα από τα δυνατότερα και φέρνει τον άντρα που θέλεις πίσω!!! Θέλει απαραίτητα Βωμό για αυτό προσοχή το πώς θα το κάνετε!!!!

Υλικά πρώτα:

Εννέα σπόρους Κάρδαμο
Εννέα Ρόδα της Αφροδίτης
Εννέα σπόροι Αρκεύθου
Εννέα  σπόρια κόκκινο πιπέρι
Ένα κουταλάκι

“Ιππόκαμπος” το φυλαχτό της επιθυμίας

Το φυλαχτό του Ιππόκαμπου ήταν για τις μάγισσες ένα πανίσχυρο φυλαχτό προστασίας για το σπίτι αλλά και για την μάγισσα! Για τις μάγισσες ο Ιππόκαμπος ήταν ο μικρός θαλάσσιος δράκος!

Υλικά:

Ένας Ιππόκαμπος (Κανονικός η Ασημένιος)

Μόσχος Μαύρος

Μόσχος Λευκός

Δραστική σκόνη επαναφοράς

Δραστική σκόνη επαναφοράς

Μία δυνατή και εξαιρετική σκόνη είχαν στα χέρια τους οι μάγισσες! Ήταν στην ίδια συνομοταξία με την Σκόνη της Αθηνάς! Τα κύρια συστατικά ήταν η Ζάχαρη και ο Κορίανδρον! Η σκόνη αυτή είχε όμως μία ιδιαιτερότητα! Την

Μαγικές Ρίζες της hoodoo

Τυχερό χέρι:
Αυτή η ρίζα είναι μία πολύ σπάνια και την χρησιμοποιούν για να φέρουν τύχη και κυρίως στα τυχερά παιχνίδια. Στην Hoodoo λένε πως αν βάλεις σε ένα κόκκινο σακουλάκι από φανέλα μαζί με πούδρα τυχερό χέρι, θα σας φέρει τύχη στα τυχερά παιχνίδια. Συνδυάζεται με το Van ~Van και έλαιο του τυχερού χεριού.





Ρίζα Βασίλισσας Ελισάβετ:
Μία από της ποιο διάσημες ρίζες αγάπης και έρωτα. Η ρίζα αυτή χρησιμοποιείται κυρίως από γυναίκες για να προσελκύσουν τους άντρες, Αν βάλεις λίγη πούδρα από αυτό το βότανο μαζί και ένα κομμάτι, λένε πως θα γίνεις ακαταμάχητη. Συνδυάζεται με έλαιο Έλα σε εμένα και Έλαιο Αγάπα με!!!

Ρίζα τυχερού Χεριού (Lucky hand root)


Ρίζα Τυχερού χεριού
(Lycky hand root)


Υπάρχουν χιλιάδες ξόρκια που χρησιμοποιούν αυτήν την σπάνια ρίζα και κυρίως Hoodoo. Εδώ σας γράφω μερικούς από τους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τυχερό χέρι.

Προετοιμασία:Μπορείτε να εκτελέσετε τα ξόρκια σας για να αυξήσετε την τύχη και να κάνετε την επιθυμία σας πραγματικότητα. Αν είναι Ανάγκη η δεν είναι καλό θα είναι να το χρησιμοποιήσουμε πάντα σε χρονικό όριο της Γέμισης του φεγγαριού και όχι στην Χάση.

Onganga Insallah

Ενεργοποίηση και τελική φάση των φυλαχτών!

Φυλαχτά Onganga insallah
(Απόλυτα Φυλαχτά Voodoo )

Τούτα τα φυλαχτά είναι μαγικά πουγκιά που μέσα περιέχουν σφραγίδες, βότανα και σύμβολα δεμένα όλα σε πανάκι! Το κάθε ένα φυλαχτό είναι συγκεκριμένης διαδικασίας και για να ολοκληρωθεί θέλει τουλάχιστον  σαράντα ολόκληρες ημέρες διαβάσματος και να είναι ευνοϊκές προς το ποθητό αποτέλεσμα!!!