13 Ιανουαρίου 2010

Ερωτικές Συμβουλές (Νίνο Αυγέρης)

Ερωτικές συμβουλές Συνταγές για έρωτα θα βρείτε παντού. Προσοχή όμως υπάρχουν μερικές ημέρες που κάνουμε τα ξόρκια τα ερωτικά για να επαναφέρουμε η να μας ερωτευτεί. Εδώ θα σας γράψω της ημέρες της Εβδομάδος και το πώς χρησιμοποιούνται στα ερωτικά μας ξόρκια. προσοχή στο ύφασμα που θα βάλετε στον Βωμό σας και φυσικά προσοχή σε ότι κάνετε μην το αποκαλύψετε σε φίλες και φίλους…!!!

Δευτέρα: Για να φουντώσουμε τα συναισθήματα τους/της
Τρίτη: κυρίως επαναφορές. Αλλά και φούντωμα.
Τετάρτη: Κυρίως ξόρκια επικοινωνίας ~ Έρωτα
Πέμπτη: Κάνουμε κυρίως της σχέσης γάμους ( για παντρειές)
Παρασκευή: Αγάπη~ Έρωτα~ Σχέσης~ Γαλήνης~ επαναφορές)
Σάββατο: το Σάββατο είναι κυρίως για να χωρίσουμε ένα ζευγάρι αλλά υπάρχει και το ξόρκι που χρησιμοποιούμε για να Μεταμορφώσουμε μία σχέση σε αγάπη.
Κυριακή: Ημέρα Ευλογίας Σχέσης (για να ευλογήσουμε η για παντρειές)

Τα Κίρκια Μάγια (Κερί γουρούνι)

Τα Κίρκια Μάγια
(Τα μάγια της μάγισσας Κίρκης)




Σύμφωνα με την Γιαννιώτικη παράδοση τα Κίρκια μάγια ήταν ξόρκια εμπνευσμένα από τα μάγια της Μάγισσας Κίρκης* όπου ο Όμηρος μας λεει πως έκανε τους άντρες του Οδυσσέα «Γουρούνια!»

Στην Ηπειρωτική μαγεία τα γουρούνια είχαν μία εξαίσια θέση στα μπαούλα τους! μέχρι και τον 19 αιώνα τα γουρούνια ήταν πήλινα και  εκαιγαν επάνω κεριά η λάμπες πετρελαίου!

Ξόρκι συμφιλίωσης & κοπή από ένα τρίτο άτομο

Αυτό είναι ένα πολύ καλό ξόρκι που κάνεις να συμφιλιωθεί ένα ζευγάρι και να διακόψουμε από ένα ανεπιθύμητο πρόσωπο η τρίτο άτομο, που προσπαθεί να μπει στην σχέση σας.

Υλικά:

Ένα ψαλίδι
Πούδρα Hot foot
Έλαιο hot foot
Έλαιο Συμφιλίωσης