Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

LOVE SPELL - ΞΟΡΚΙΑ ΑΓΆΠΗΣ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ.

ΞΟΡΚΙΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΞΟΡΚΙ ΑΓΑΠΗΣ Νο1


Υλικά: Ένα Αυγό 

Βότανο Damiana 

Βότανο Μυρτιά 

Πούδρα Αγάπης 

Λευκή Ζάχαρη 

Λίγο Μέλι 

Κομμάτι Χαλκού 

Καθαρό μαντίλι λευκό 

Ένα κόκκινο κερί 

Γυάλινο Βάζο Τελετουργία: 

Η τελετουργία γίνεται μία Παρασκευή κοντά στην πανσέληνο (ακόμα καλύτερα αν πέσει πανσέληνο). Τα μεσάνυχτα φτιάχνουμε τον βωμό μας και απλώνουμε το λευκό πανί (του βωμού). Στο κέντρο του βωμού πρέπει να υπάρχει ζάχαρη που έχει τα βότανα. Με κόκκινο μελάνι θα γράψετε στην κορυφή του αυγού το όνομα σας και στην βάση το όνομα του θύματος. Μετά βάλτε λίγο σκόνη στα χέρια σας και πασπαλίστε το αυγό με την σκόνη. Κρατήστε το αυγό λίγο στα χέρια σας έτσι ώστε να ζεσταθεί και πείτε: «Πνεύμα της αγάπης, μπες στις καρδιές των δύο ανθρώπων και να ανταποκριθούν με έντονα συναισθήματα της αγάπης, με επιθυμία και πάθος να ενωθούν και δύο σώματα να γίνουν ένα, σώματα και ψυχές μαζί». 

Στην συνέχεια τοποθετήστε το αυγό επάνω στην ζάχαρη επαλείψτε το κερί με το μέλι, και βάλτε τα κοντά στο αυγό, ανάψτε το κερί και πείτε: 

«Φωτιά της αγάπης και του πάθους αναμμένο κράτα τον τάδε της τάδε με την τάδε της τάδε έτσι ώστε αυτήν την στιγμή γίνονται από δύο σάρκες μία σάρκα. Άγιε Βαλεντίνε κύριε των ερωτευμένων εσύ που είσαι πάνω από κάθε καρδιά αγαπημένων δέσε αυτά τα δύο άτομα που είναι γραμμένα στο μαγικό αυγό και ας κάνουν μία κοινή αγάπη» 

Άφησε το κερί να κάψει μέχρι τέλους. Σήκωσε το πανί του βωμού (το μικρό που γίνετε το ξόρκι και όχι του βωμού) και δέστα όλα μαζί με τρις κόμπους. Και όλα αυτά θα τα βάλεις σε ένα μπολ. Και ρίξε επάνω τους σκόνη αγάπης και όλα τα υπόλοιπα βότανα. Κράτα το ξόρκι αυτό μακριά από τα μάτια του άλλου κόσμου. Την πιο κατάλληλη στιγμή θάψε το σε μία ρίζα δέντρου ή ακόμα καλύτερα σε ένα σταυροδρόμι. 

Πούδρα αγάπης 

5 σταγόνες ροδόνερο 

5 σταγόνες σανταλόξυλο 

7 σταγόνες λεβάντα 

Ένα κουταλάκι κάρδαμο (σκόνη) 

Ένα κουταλάκι μπαχάρι (σκόνη) 

Ένα κουταλάκι λεβάντας 

Ένα κουταλάκι ροδοπέταλα 

Τοποθέτησε την συνταγή αυτήν και τα βότανα μέσα σε ένα γουδί και κάντε τα μία λεπτή σκόνη. ΞΟΡΚΙ ΑΓΑΠΗΣ Νο2


Ο ύμνος αυτός απαγγέλλεται αργά και δυνατά, με σταθερή φωνή. Πρέπει να ξεκινά με Νέα Σελήνη και να τελειώνει στην Πανσέληνο, καθημερινά και πάντα μετά τη δύση του Ηλίου. Πρέπει να βρίσκεσαι σε καθαρό και δροσερό δωμάτιο, με το παράθυρο μισάνοιχτο. Άναψε Σανταλόξυλο σε stick. Γύρνα προς τη Σελήνη και διάβασε: 

Άγγελοι του Φωτός, Άγγελοι του Παραδείσου, Υπέροχο Άγιο Πνεύμα με τα λόγια μου τούτα σε εξυμνώ και ζητώ να με βοηθήσεις να βρω τον τέλειο/α σύντροφο σύντομα. Κάνε τον/ην να μαγνητιστεί από μένα όπως τα κύματα κολλάνε στην ακτή, γιατί αυτή είναι η ώρα για την αγάπη, γιατί αυτή είναι η ώρα που ξυπνάει ο πόθος, το πάθος και οι επιθυμίες. Επιθυμώ έναν/μια σύντροφο και αξίζω τον/ην τέλειο/α σύντροφο να ικανοποιήσει τις ανάγκες μου και να γεμίσει το κενό της ζωής μου. 

Καλώ όλα τα Άγια Πνεύματα της Αγάπης να κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί να διώξουν τα εμπόδια που έχουν σταθεί στο δρόμο μου προς τον/ην τέλειο/α σύντροφο, την αδελφή ψυχή μου, το άλλο μου μισό και να αντικατασταθούν με Θεία Αγάπη και όλες τις θετικές ενέργειες που χρειάζομαι για να προσελκύσω και να κρατήσω τον/ην τέλειο/α σύντροφο που απαιτώ να ενωθεί μαζί μου ΤΩΡΑ με τρόπο που να μην βλάπτει κανέναν. Διαλύω ΤΩΡΑ και ελευθερώνω την αρνητική δύναμη που καθυστερεί και βάζει εμπόδια στο δρόμο για τον/ην σύντροφο μου και όλες τις αρνητικές ενέργειες από την αύρα, το μυαλό και ολόκληρη την ύπαρξη μου καθώς επίσης και εκμηδενίζω την οποιαδήποτε απόσταση υπάρχει μεταξύ μας τώρα ή υπήρξε στο παρελθόν Κανένας άνθρωπος, κανένα μέρος και κανένα γεγονός δεν θα σταθούν εμπόδιο σε μένα και στον/ην αγαπημένο/η μου. 

Αγαπημένοι μου Άγγελοι αφήστε τον/ην τέλειο/α σύντροφο μου το άλλο μου μισό, τον άνθρωπο που θα γεμίσει αγάπη τη ψυχή μου να έρθει γρήγορα στη ζωή μου με τρόπο που δεν θα μου ξεφύγει. Αυτός/η ο/η σύντροφος, γεννήθηκε, φτιάχτηκε και διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του/ης για να είναι τέλειος/α για μένα. Ταιριάζουμε απόλυτα γιατί έχει όλα τα προσόντα που επιθυμώ. Βοήθησε να αναπτύξω όλα τα προσόντα που ο/η σύντροφος μου επιθυμεί, έτσι ώστε όταν συναντηθούμε να δεχτούμε ο ένας τον άλλον σαν τον/ην τέλειο/α σύντροφο και όλα να είναι θετικά για μας και να μπουν σε τέλεια τάξη και αρμόνια από τη πρώτη στιγμή που θα συναντηθούμε μέχρι το τέλος της ζωής μας πάνω στη Γη με τον πιο τέλειο ικανοποιητικό και θετικό τρόπο χωρίς να βλάπτω κανέναν 

Όταν η Θεια Αγάπη ενώσει τις καρδίες μας δεν θα υπάρχει χωρισμός, δεν θα υπάρχει περίπτωση να χάσω το καλό που θα μου στείλει το Σύμπαν και έχει γεννηθεί ήδη για μένα. Μπορεί ακόμα να είμαστε ξένοι άλλα σύντομα θα ενωθούμε από τις αόρατες δυνάμεις που ακούν τώρα την προσευχή μου. 

Η ένωση μας είναι τώρα γεμάτη και λουσμένη με Θεια Αγάπη και στη Θεια Αγάπη δεν υπάρχουν μικρότητες και εγωισμοί πάρα μόνο ειρήνη, αρμόνια, ευγένεια, ολοκληρωτική αγάπη και πεπρωμένο που θα μας ενώσει σε αυτήν τη ζωή και θα μας ευλογήσει μέχρι το τέλος 

Με τα λόγια της πίστης μου ΤΩΡΑ αντικαθιστώ την αρνητική δύναμη με θετική δύναμη και λόγια καθ' όλη τη διάρκεια των χρόνων, με ασφαλή κι υγιή τρόπο. Με αυτά τα λόγια σε καλώ αγαπημένε/η μου να έρθεις κοντά μου γρήγορα, ένα να γίνουμε και να κρατήσει για πάντα 

Ας γίνει σύμφωνα με την επιθυμία μου. Αμήν!! ΞΟΡΚΙ ΑΓΑΠΗΣ Νο3


Παίρνετε 3 κεριά, τα δαγκώνετε 3 φορές λέγοντας δαγκώνω την καρδιά σου τάδε της τάδε, δαγκώνω τη σκέψη σου, την ψυχή σου κ όλα τα μελή του κορμιού σου.¨ Μετά ενώνετε τα 3 κεριά να καούν ενωμένα με ένα φυτίλι λέγοντας ¨όπως καίγεται κ φουντώνει κ λιώνει το κερί, έτσι να καίγεται, να φουντώνει κ να λιώνει από αγάπη ο τάδε γιος της τάδε για μένα την τάδε κόρη της τάδε. όπως λιώνει το κερί έτσι να λιώνεις τάδε γιε της τάδε και να μη νοιώσεις ποτέ άλλη γυναικά¨. Γίνεται σε γέμιση ημέρα παρασκευή κ διπλή ώρα ή στην πανσέληνο. ΞΟΡΚΙ ΑΓΑΠΗΣ Νο4


Γίνεται στη χάση του φεγγαριού. 

Σε ένα φύλλο χαρτί γράφετε το όνομα του ατόμου που επιθυμείτε να δεθεί μαζί σας. 

Μαζί γράφετε και ορισμένες αρνητικές συμπεριφορές ή καταστάσεις που θέλετε να μετατρέψετε σε θετικές. 

Τυλίγετε το χαρτί και το δένετε με μαύρη κορδέλα. 

Του βάζετε φωτιά και το αφήνετε να καεί σε ένα μεταλλικό ή πυρίμαχο δοχείο. 

Μέχρι να καεί εντελώς εσείς επαναλαμβάνετε: 

'Όπως τούτο το χαρτί μαζεύεται και καίγεται, έτσι και σε όλα αυτά αλλαγή γρήγορη έρχεται". 

Ρίχνετε τη στάχτη σε νερό. 

Τη φαντάζεστε να λάμπει με τη δύναμη της γαλήνης. Συγκεντρώνεστε στην πρόθεσή σας. 

Βρίσκετε ένα δέντρο στη Βόρεια πλευρά του σπιτιού σας και χύνετε γύρω από τη βάση του το νερό με τη στάχτη, λέγοντας τρεις φορές: 

"Βούλιαξε στη μητέρα γη, αγάπη και κατανόηση να' ρθεί." 

Οραματιστείτε πόσο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα. 
ΞΟΡΚΙ ΑΓΑΠΗΣ Νο6


Παρασκευή ώρα Αφροδίτης και σε γέμιση φεγγαριού βάζουμε το αριστερό μας πόδι σε ζεστό νερό για να μαλακώσει. Κόβουμε 3 πέτσες από αυτό και το δίνουμε να το φάει το άτομο που θέλουμε λέγοντας: « ‘Οπως είναι η σάρκα μας ενωμένη με τα οστά μου, έτσι να είναι πάντα ενωμένος ο τάδε ο γιος της τάδε με εμένα την τάδε την κόρη της τάδε. Όπως σέρνω τη φτέρνα μου πάντα μαζί μου , να σέρνεται ο νους του τάδε πάντα σε εμένα για αγάπη». Λυσοκόκκαλο


Ξαστρίζουμε σε γέμιση φεγγαριού για 3 βράδια λέγοντας: « Όπως κάνει το λυσσασμένο σκυλί έτσι να κάνει ο τάδε γιος της τάδε για εμένα την τάδε την κόρη της τάδε, για το κορμί μου, για τον έρωτα μου, για το στεφάνι μου, για το σπίτι μου». Μετά το δίνουμε και το τρώει το άτομο που μας ενδιαφέρει σε πολλές δόσεις. ΠΡΟΚΑ


Βρίσκουμε μια πρόκα από τον δρόμο και ένα κουρέλι και τα βάζουμε να τα δρασκελίσει το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει 3 φορές. Στη συνέχεια τα ξαστρίζουμε 3 βράδια και τα μεσάνυχτα της 4ης βραδιάς βγαίνουμε έξω και βλέποντας τα άστρα και καρφώνοντας συνέχεια το κουρέλι με το καρφί λέμε: « Καρφώνω τα πόδια του τάδε γέννα της τάδε, με το σπίτι μου, να μη μπορεί να φύγει από κοντά μου». Επαναλαμβάνουμε 3 φορές. Κατόπιν ανοίγουμε γούβα έξω από την πόρτα μας και καρφώνουμε το κουρέλι με το καρφί λέγοντας 3 φορές τα ίδια λόγια και το σκεπάζουμε να το δρασκελίσει.

ΞΟΡΚΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ - ΜΑΓΙΑ ΕΠΑΝΑΟΦΡΆΣ - ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΏΠΟΥ

WWW.TOMYROLI.GR

Δέσιμο - κάρφωμα για επαναφορά

Εαν μας εγκαταλείψει ένα πρόσωπο και θέλουμε να το επαναφέρουμε πάλι κοντά μας, παίρνουμε ένα λεμόνι μικρό τελείως άγουρο, παίρνουμε και 50 καρφίτσες και μια ημέρα Δευτέρα, Πέμπτη ή Παρασκευή, σε γέμιση Σελήνης, και ώρα 2 μ.μ. ή 7 απόγευμα, καρφώνουμε τις καρφίτσες σταυρωτά, και σε κάθε καρφίτσα που βάζουμε λέμε: «Καρφώνω τη σκέψη του τάδε, το λογισμό του, την καρδιά του, και την αγάπη του τάδε, να σκέπτεται, να διαλογίζεται και να αγαπά εμένα την τάδε. Καρφώνω τα πόδια του να είναι πάντα μαζί μου ησυχία και ανάπαυση να μην έχει όταν είναι μακριά μου. Καρφώνω τα μάτια του να βλέπουν με αγάπη πάντα εμένα, καρφώνω τα χέρια του να μην μπορεί να αγκαλιάσει άλλον άνθρωπο ούτε να αγαπά εκτός από μένα την τάδε». 

Αυτά λέγονται δυνατά σε κάθε καρφίτσα, κατόπι, όπως είναι το λεμόνι το τυλίγουμε σε ένα πράσινο μεταξωτό πανί και το βάζουμε πάνω στην καρδιά μας και μετά από 9 ημέρες το ράβουμε μέσα στο στρώμα μας. 


ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Νο1


Υλικά 

Ένα χάλκινο ταψί ( ο χαλκός είναι το μέταλλο της Αφροδίτης) 

41 λεπτά μελισοκέρια 

Μαύρος μόσχος 

Λευκός μόσχος 

Αμπρ 

Αίμα δράκου 

Ζωικό λίπος (ή βούτυρο καλής ποιότητας) 

Ζάχαρη 

Κανέλα 

Ζαφράν 

Μοσχοπίπερο 

Λιβάνι τριαντάφυλλο 

Κοσμπάρα 

Λευκός μόσχος σκόνη 

Εκτέλεση 

Η τελετή γίνεται σε ημέρα και ώρα Αφροδίτης σε γέμιση Σελήνης. Κρατάει πολλές ώρες και καλό θα είναι να ξεκινήσει απογευματινή ώρα Σελήνης γιατί θα σας πάρει μέχρι το ξημέρωμα της επόμενης μέρας. Είναι όμως αποτελεσματική. Όλα τα υλικά θα πρέπει να είναι ξαστρισμένα σε γέμιση φεγγαριού για επαναφορά. 

Διαδικασία 

Παίρνουμε ένα μεγάλο χάλκινο ταψί και στερεώνουμε κυκλικά τα 41 αγνά κεριά αφού πρώτα τα έχουμε αλείψει με το "Ζαχρά". Το Ζαχρά είναι ένα μείγμα αφιερωμένο στην Αφροδίτη και φτιάχνετε με βάση το ζωικό λίπος και προσθέτοντας 

1) υγρό μαύρο μόσχο 

2) υγρό λευκό μόσχο 

3) αμπρ 

4) αίμα δράκου ή αίμα περιστεριού 

Το "Ζαχρά" θα το φτιάξεις εκείνη την στιγμή ανακατεύοντας τα ύλικά σου μέσα σέ ένα τσίγκινο σκεύος και θα μπορείς αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις και για κάποια άλλη σου εργασία. 

Αφού αλείψουμε λοιπόν τα κεριά και τα στερεώσουμε κυκλικά και περιμετρικά του ταψιού μας, γεμίζουμε το ταψί με ζάχαρη ραντισμένη με ροδόνερο. 

Ανάβουμε τώρα ένα-ένα τα κεριά μέχρι να καεί το καθένα μόνο του. Δηλαδή ανάβουμε το πρώτο και το αφήνουμε να καεί, μετά ανάβουμε το δεύτερο και το αφήνουμε να καεί, μετά το τρίτο κ.ο.κ. Για κάθε κερί που καίμε διαβάζουμε 41 φορές την "Αλ Φατέχα" καίγοντας στο θυμιατήρι μας το "Σούρα". Το σούρα είναι ένα κάψιμο σε σκόνη που θα έχεις φτιάξει με τα υπόλοιπά σου υλικά, δηλαδή με 

1) ζαφράν 

2) κανέλλα 

3) μοσχοπίπερο 

4) λιβάνι τριαντάφυλλο 

5) κοσπάρα 

6) λευκό μόσχο σε σκόνη 

Η προσευχή "Αλ Φατέχα" που θα πεις είναι η ακόλουθη: 

"Μπίσμ ιλάχ αλ ραχμάν αλ ραχίμ αλ χάμντου λιλέ ράμπ αλ αϊλαμίν αλ ραχμάν αλ ραχίμ μελίκ γιάου εντίν ιγιάκα νααμπούντου ουά ιγιάκα νασταϊν ιχντίνα αλ σεράρ αλ μουστακίμ σιράτ αλ αζίνα αν σάντα αλάϊχιμ γαϊρού αλ μαγντούμπι αλάϊχιμ ουάλα αλνταλίν εμίν." 

Τα υπολείμματα από όλα τα κεριά θα πρέπει να φυλαχτούν μαζί με την ζάχαρη σε ένα τσίγκινο κουτάκι, το οποίο θα τυλίξεις με κόκκινο πανί.ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Νο2


Υλικά: 

Δύο Λευκά κεριά 

Έλαιο Ακακίας 

Προσωπικό κερί 

Ένα ροζ κερί 

Έλαιο Μόσχου 

Έλαιο Έλα σε εμένα 

Πούδρα Έλα σε εμένα 

Διαδικασία: 

Σε γέμιση του φεγγαριού και ημέρα Αφροδίτης Επαλείφουμε τα κεριά μας με την σειρά τους, πρώτα τα κεριά βωμού, μετά το προσωπικό κερί αυτού που θέλεις να επαναφέρεις με το έλαιο μόσχου, και το ροζ κερί με το έλαιο έλα σε μένα. Ανάβουμε τα κεριά και ρίχνουμε πούδρα έλα σε εμένα επάνω στον βωμό και να πέσουν και επάνω στα κεριά. Τέλος ανάβουμε πρώτα τα 2 λευκά κεριά, μετά το προσωπικό κερί και μετά το ροζ κερί αφού έχουν κάψει τα κεριά λέμε τα εξής λόγια: 

Έλα σε εμένα τάδε γέννα της τάδε Όπως γυρίζει και γεμίζει το φεγγάρι γύρο από την γη, έτσι να γεμίζει ξανά από αγάπη έρωτα, πόθο και λατρεία η καρδιά σου για εμένα την τάδε γέννα της τάδε, όπως ανοίγει το φεγγάρι έτσι και να ανοίγει διάπλατα ο δρόμος σου προς εμένα και να έρθεις χωρίς δισταγμούς. 

Αφού έχουν κάψει τα κεριά περιμένουνε να κάψει μέχρι τέλους, τα υπολείμματα τα κρατάμε σε ένα κομμάτι κόκκινο πανί. Στα εσώρουχα σας.ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Νο3


Κάρφωσε μια βελόνα στη μέση του φυτιλιού ενός κόκκινου κεριού.......Άναψε το κερί και συγκεντρώσου βαθειά στην εικόνα του προσώπου που σε ενδιαφέρει και πες το ακόλουθο ξόρκι: 

Βελόνα στη φλόγα, βελόνα στη φωτιά Τρύπα του/της τις σκέψεις και την επιθυμία Καν' τον/την να κουλουριαστεί και να αγωνιά Η καρδιά του/της θα έρθει πίσω σε μένα ξανά....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ Νο1

Χρειάζεσαι για το Ξόρκι ένα κόκκινο κερί για τον Νότο, ένα πράσινο κερί για τον Βορρά, ένα κίτρινο κερί για την Ανατολή και ένα μπλε για την Δύση και δυο ροζ κεριά. Πρέπει να τοποθετήσεις τα κεριά σε κύκλο στην κατάλληλη θέση. Στο Στοιχείο τους. Πάνω στα ροζ κεριά χάραξε τα ονόματα σας. Τα πλήρη ονόματα. Αν είναι πχ Αναστασία το όνομα της δεν θα το βάλεις Σούλα. Κράτησε τα δυο ροζ κεριά στα χέρια σου και γύρισε προς το κόκκινο κερί στον Νότο. Πες τα λόγια όσες φορές θες μέχρι να ικανοποιηθείς. 

Όμορφη Αφροδίτη 

Πανίσχυρη θεά του Έρωτα 

Άκουσε την προσευχή μου. 

Άρχοντες της Φωτιάς 

Κάψτε την επιθυμία μου 3 φορές 

Αν έτσι πρέπει να γίνει 

Φερτέ ______ πίσω σε μένα 

Ευλογημένο να' ναι 

Οτι υπολείμματα υπάρξουν από τα κεριά που καίνε θάψε τα. Από τα δυο ροζ κεριά που θα περισσέψουν υπολείμματα, βάλε τα σε ένα κόκκινο πανί ή πουγκάκι και βάλτο κάτω από το στρώμα σου μέχρι να γυρίσει. 


ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ Νο2

Βάλτε μια βελόνα στο φυτίλι από ένα μωβ κερί το οπόιο έχετε αλείψει με μύρο. Πείτε τα ακόλουθα: 

«Βελόνα στη φλόγα 

Βελόνα της φωτιάς 

Τρύπα τις σκέψεις του 

Κάνε τον να σπαρταρά, να αγωνιά, 

Μέχρι η καρδιά του να γυρίσει σε μένα» 

Αφήστε το κερί να καεί και μετά θάψτε το κοντά στο σπίτι του / της. 


ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ Νο3

Πάρτε τη φωτογραφία του αγαπημένου σας βάλτε τη ανάποδα σε ένα τραπέζι και τοποθετείστε ένα κόκκινο κερί από πάνω. Κάψτε κόκκινα κεριά πάνω στη φωτογραφία για τρεις ώρες κάθε πρωι και κάθε βράδυ επί έξι ημέρες. Γυρίστε τη φωτογραφία από την κανονική πλευρά της και συνεχίστε να καίτε κεριά με τον ίδιο τρόπο επί τρεις ακόμη ημέρες . 


Τάμπα - Τούμπα


Πρόκειται για τετράγωνα κουτιά που περιέχουν μια πολύ δραστική σκόνη επαναφοράς. Το ξαστρίζουμε 3 βράδια σε γέμιση φεγγαριού λέγοντας: « Καλώ το πνεύμα του τάδε του γιου της τάδε. Καλώ τα επτά μάτια της γης και το αστέρι της Ανατολής και το πρώτο τάγμα της θάλασσας και του ουρανού, να καλέσει και να μου φέρει και να ξεσηκώσει το νου, το λογισμό, τη σκέψη, την αγάπη του τάδε γιου της τάδε για εμένα την τάδε κόρη της τάδε, όπου είναι να μην τον σηκώνει ο τόπος, το σπίτι η καρέκλα το κρεβάτι του να τον πετάει επάνω μου και να έρθει κοντά μου στον έρωτα μου, στο στεφάνι μου, στο σπίτι μου». Μετά το καίμε σε διπλή ώρα λέγοντας: « ‘Οπως καίγεται και ευωδιάζει αυτό έτσι να καίγεται και να ευωδιάζει από αγάπη η καρδιά του τάδε του γιου της τάδε για εμένα την τάδε την κόρη της τάδε». 


Τεχνική για επαναφορά προσώπου 4


Στις 12 η ώρα τα μεσάνυχτα σε γέμιση φεγγαριού και μπροστά στα άστρα, κρατώντας τα παπούτσια μας στο χέρι ξυπόλυτοι τα χτυπάμε πατούσα με πατούσα λέγοντας: «Παπούτσια χρυσοπάπουτσα εγώ σας αγόρασα εγώ σας προστάζω την ώρα αυτή. Ματσαρόν, ματσαρόν να πάτε στο νου του, να τον τρελάνετε, να τον ζουρλάνετε, να τον δαιμονίσετε, για την αγάπη μου όπου στέκεται και όπου βρίσκεται». Ενώ τα τρίβουμε πατούσα με πατούσα πολύ δυνατά λέμε: « Τρελός και παλαβός για την αγάπη μου, να γίνεται, στο σπίτι μου να έρθει τούτη τη στιγμή και την ώρα». Μετά θα τα φορέσουμε και θα τα σέρνουμε λέγοντας: « Όπως σέρνω τα παπούτσια μου έτσι να σέρνεται ο τάδε ο γιος της τάδε για εμένα την τάδε την κόρη της τάδε». Μόλις φτάσουμε στην πόρτα βγάζουμε τα παπούτσια και τα βάζουμε ανάποδα έξω από την πόρτα. Επαναλάβετε 3 φορές.

ΞΟΡΚΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ - MONEY SPELL

ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

WWW.TOMYROLI.GR


Αυτό το ξόρκι γίνεται την πανσέληνο. Γεμίζετε ένα δοχείο μέχρι τη μέση με νερό και πετάτε ένα ασημένιο νόμισμα μέσα. Τοποθετήστε το δοχείο έτσι ώστε το φως του φεγγαριού να πέφτει μέσα στο νερό. Με ταπεινότητα απλώστε τα χέρια σας πάνω από την επιφάνεια του νερού, σαν να μαζεύετε συμβολικά το ασήμι του φεγγαριού. Καθώς κάνετε αυτό λέτε τα εξής: «αγαπημένη κυρά του φεγγαριού, φέρε μου τον πλούτο σου ευθύς αμέσως. Γέμισε τα χέρια μου με χρυσό και ασήμι. Το πορτοφόλι μου μπορεί να κρατήσει όλα όσα θελήσεις να δώσεις». Επαναλάβετε το ξόρκι τρεις φορές. Οταν τελειώσετε, σκορπίστε το νερό στη Γη. 


ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ


Για να βρείτε χρήματα, αρχικά θα πρέπει να φτιάξετε μια τσάντα εξορκισμού, η οποία θα περιέχει ένα αλογοπέταλο και μια πυξίδα για να έλκει και να πετά πλούτο επάνω σας και λίγες τσουκνίδες για να σας ενθαρρύνουν να δείτε πώς να φυλακίσετε και πώς να το αποκτήσετε χωρίς να βρεθείτε εκτεθειμένοι ή εκτός δρόμου από απρόβλεπτες καταστάσεις ή μη προβλεπόμενες καθυστερήσεις. Ταΐστε την τσάντα των χρημάτων σας με ψήγματα χρυσής μαγνητικής άμμου κάθε τρίτη μέρα μέχρις ότου βρείτε το ποσό που χρειάζεστε. 


ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ


Ενα τυχερό ξόρκι για χρήματα φτιάχνετε τοποθετώντας μέσα σε μια τσάντα εξορκισμού επτά τμήματα από χρήματα, καθένα διαφορετικό, 0.50€, 0.10€, 0.20€, 1€, 5€ σε χαρτονόμισμα, 10€ σε χαρτονόμισμα, όλα να είναι ραντισμένα με λεβάντα. Πάρτε την τσάντα μαζί σας για εφτά συνεχείς μέρες και τα χρήματά σας θα πρέπει να πολλαπλασιαστούν στο εφταπλάσιο. Ή σε κάποια άλλη περίπτωση και η τύχη είναι με το μέρος σας, θα πολλαπλασιαστούν εφτά επί εφτά φορές. 


ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ


Αυτό το ξόρκι απαιτεί πολύ καλή ενόραση. Πάρτε ένα πράσινο κερί και αλείψτε το με λάδι από κανέλα. Πάρτε έναν λογαριασμό ή γράψτε σε ένα κομμάτι χαρτί το ποσό ενός λογαριασμού που χρωστάτε και σε ποιον αναφέρεται. Θα χρειαστείτε ένα κερί, το οποίο θα μπορεί να καίει επί εφτά μέρες. Τοποθετήστε το χαρτί κάτω από το κερί. Κρατήστε τα χέρια σας ενωμένα πάνω από το κερί και πείτε: «αυτό το κερί καίει για να φωτίσει τον δρόμο για τα χρήματα. Αυτός ο λογαριασμός χρειάζεται να πληρωθεί με έναν τρόπο που να μην πάθει κανείς κακό». 

Ανάψτε το κερί και κάψτε λιβάνι από πατσουλί. Συγκεντρωθείτε για πέντε λεπτά καθώς καίει το κερί. Οραματιστείτε τον εαυτό σας να υπογράφει μια επιταγή ή να παίρνει τα λεφτά που παρήγγειλε για την αποπληρωμή του λογαριασμού και να τα βάζει σε ένα γράμμα. Κάψτε το κερί κάθε μέρα την ίδια ώρα περίπου για εφτά μέρες και περίπου για δεκαπέντε λεπτά τη φορά. Επίσης, παράλληλα με το κάψιμο του κεριού κάψτε και λιβάνι από πατσουλί. Την τελευταία μέρα, κάψτε το χαρτί με τη φλόγα από το κερί και αφήστε το κερί να καεί τελείως. 


ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ


Αν θέλατε να αποκτήσετε χρήματα ή να αυξηθεί το εισόδημα σας τυλίξτε γύρω από ένα κομμάτι μανδραγόρα ή και ολόκληρη την ρίζα του μέσα σε λογαριασμό που οφείλετε και κρατώντας το στο χέρι μέσα στην παλάμη σας λέτε με σιγανή και απαλή φωνή: «Οραματίζομαι πολλά χρήματα και πλούτη Ισχυρέ Μανδραγόρα φέρτα σε εμένα». Ενώ το λέτε αυτό σαν προσευχή οραματίζεστε τα χρήματα στα χέρια σας . Πριν λήξει η προθεσμία πληρωμής του λογαριασμού σας θα έχετε τα χρήματα στα χέρια σας.

ΕΡΩΤΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ - ΞΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ - LOVE SPELL

ΞΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ


Υλικά 

Φύλλα Δάφνης 


Καθίστε μπροστά από μια φωτιά που σιγοσβήνει και καθαρίστε το μυαλό σας από οποιαδήποτε σκέψη. Σκεφτείτε μόνο τον αγαπημένο σας. Κρατείστε ένα καλαθάκι με δαφνόφυλλα στα γόνατα σας. Κοιτώντας τη φωτια, βάλτε το αριστερό σας χέρι στο καλαθάκι, πάρτε μια χούφτα δαφνόφυλλα και ρίχτε τα στη φωτιά. Καθώς καίγονται πείτε δυνατά τα ακόλουθα: 

«Δαφνόφυλλα που καίγεστε στη φωτιά φέρτε μου αυτόν/ αυτήν που ποθεί η καρδιά μου» 

Περιμένετε μέχρι να καταλαγιάσει και πάλι η φωτιά. Επανελάβετε τρείς φορές. 


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ


Τοποθετείστε τρία κεριά στο ψηλότερο σημείο του σπιτιού σας σε ένα πιάτο με ζάχαρη γύρω από τα κεριά. Ανάψτε τα κεριά. Κάντε τρεις ευχές στους Α. Ραφαήλ, Μιχαήλ και Γαβριήλ. Κάντε μια ευχή για επαγγελματικά, μία για αισθηματικά και μια ευχή απραγματοποίητη. Μετά από τρεις ημέρες δημοσιοποιήστε τα ευχαριστήρια σας προς τους Αγίους και δείτε τι θα γίνει την τέταρτη ημέρα. 


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΙΑ


Παίρνουμε λίγο μέλι, τρεις τρίχες αποτο κεφάλι του αγαπημένου μας και ένα σημάδι του (π.χ. ένα κομμάτι από ρούχο του). Τα ενώνουμε όλα μαζί και τα ξαστρίζουμε τρια βράδυα σε γέμιση φεγγαριού. Μετά αλείφουμε αυτό το μείγμα κάτω από το κρεβάτι, στη μεριά που κοιμάται αυτός. Έκτοτε δε θα ξανακάνει απιστία. 


ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ


Το εκτελούμε σε Πανσέληνο. Σε ένα δωμάτιο κλεισμένοι και τελείως γυμνοί στεκόμαστε κοντά σε ένα κερί αναστάσεως και λέμε στον ίσκιο μας: « Ίσκιε μου καλέ μου ίσκιε χάρη δε σου ζήτησα. Μην λετι θα σου ζητήσω. Σε διατάζω αυτή την ώρα, αυτή τη στιγμή να βρεις τον τάδε, το γιο της τάδε όπου βρίσκεται, όπου κάθεται, να μπείς μέσα στο μυαλό του, να τον τρελλάνεις, να τον μουρλάνεις και σαν τρελλλός από αγάπη και επιθυμία να έρθει επάνω μου να επιθυμήσει την αγάπη μου και τη σάρκα μου. Όπως εσύ ίσκιε μου δεν λείπεις από κοντά μου, από δίπλα μου, όπου γυρίζω και όπου στέκομαι, όπου κάθομαι και στο κρεβάτι μου ακόμη, είσαι ο μόνος σύντροφός μου, έτσι ο τάδε, γιος της τάδε, όπου γυρίζει, όπου κάθεται, όπου στλεκεται και στο κρεβάτι του ακόμα, να βλέπει τον ίσκιο μου ζωνανό μπροστά του σαν ήλιο φωτεινό,σαν φεγγάρι, σαν πανσέληνο, να λάμπω στην ζωή του και να μην μπορεί να κάνει χωρίς εμένα την τάδε της τάδε, ο γιος της τάδε». 


ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ


Παίρνουμε μια δική μας φωτογραφία και μια δική του. Βάζουμε τις φωτογραφίες φάτσα – φάτσα και αρχίζουμε και τις ράβουμε σταυροβελονιά λέγοντας: 

Ράβοντας τα μάτια: « Ράβω τα μάτια του τάδε γιου της τάδε να μην μπορούν να δουν άλλη γυναίκα εκτός από εμένα». Ράβοντας τα χείλη: « Ράβω τα χείλη του τάδε να ανήκουν μόνο σε εμένα. Η καρδιά του τάδε να είναι ενωμένη πάντα με τη δική μου. Ράβω τα γεννητικά όργανα του τάδε να μην μπορεί να κοιμηθεί με άλλη γυναίκα παρά μόνο με εμένα. ‘Ο,τι του λέω εγώ η τάδε η κόρη της τάδε να γίνεται. Ό,τι του λέει οποιαδήποτε άλλη γυναίκα να μη γίνεται». 

Αυτό γίνεται Παρασκευή 8:00 – 9:00 το πρωί. 


ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ


Σε χάση φεγγαριού στις 12 η ώρα το βράδυ ημέρα Πέμπτη ή Δευτέρα. Παίρνουμε τρεις πήχες μάυρη κορδέλα στο όνομα του. Αρχίζουμε και δένουμε εννέα κόμπους λέγοντας τα εξής λόγια σε κάθε κόμπο: 

«Άγιε Γεώργιε Καβαλάρη και Παναγία Καβαλαρίνα δένω του φιδιού το στόμα και της φιδίσιας. Δένω τον τάδε γιο της τάδε να μην μπορεί να κάνει έρωτα με άλλες γυναίκες, εκτός από εμένα την τάδε την κόρη της τάδε». 

Αφού κάνετε τους εννέα κόμπους , θα το διπλώσετε και θα δέσετε 3 ακόμη κόμπους και θα πείτε: 

« Όπως είναι μάυρη η κορδέλα έτσι να του φαίνονται όλες οι γυναίκες στα μάτια του μαύρες, εκτός από εμένα την τάδε την κόρη της τάδε». Θα τα πείτε 3 φορές σε κάθε κόμπο και την άλλη μέρα στις 12 το μεσημέρι θα τα θάψετε οπουδήποτε. 

ΜΑΝΤΕΙΑ ΜΕ ΕΚΡΕΜΕΣ - ΕΚΡΡΕΜΕΣ - ΜΑΝΤΕΙΑ - ΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ


Για να φτιαχτεί ένα εκκρεμές χρειάζονται τα εξής: 
- 1 δερμάτινο κορδόνι μήκους περίπου 20 εκ. 
- 1 μικρό διάφανο κρύσταλλο μεγέθους όσο περίπου ένα μικρό καρύδι 
- 1 κομμάτι χαρτί διαστάσεων περίπου 10Χ10εκ. ή διαμέτρου 10εκ. εάν το προτιμούμε κυκλικό Στην μέση του χαρτιού, σχεδιάζουμε έναν ισοσκελή σταυρό. Στις 2 άκρες της κάθετης γραμμής γράφουμε ΝΑΙ και στις 2 άκρες της οριζόντιας γραμμής ΟΧΙ 
Δένουμε γερά τον κρύσταλλο στην μια άκρη του κορδονιού και στην άλλη του άκρη φτιάχνουμε μια θηλιά αρκετά μεγάλη ώστε να χωρά άνετα ο δείκτης του χεριού μας.

Το εκκρεμές είναι έτοιμο! 
Μερικοί προτιμούν να καθαγιάσουν το εκκρεμές προτού το χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά, αλλά αυτό είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή. Το σίγουρο είναι ότι δεν επηρεάζει την λειτουργία του. 

Εναλλακτικά υλικά: 
- Αντί για δερμάτινο κορδόνι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια μεταξένια κλωστή ή μια χρυσή ή ασημένια αλυσίδα. 
- Αντί για κρύσταλλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν οποιοδήποτε λίθο της αρεσκείας μας ή κάποιο μικρό, σφαιρικό, μεταλλικό αντικείμενο ή κάποιο κόσμημα (μενταγιόν ή δαχτυλίδι). 
- Αντί για χαρτί, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χαρτονάκι ή περγαμηνή ή ένα κομμάτι λείο ξύλο.

 

Πως χρησιμοποιούμε το εκκρεμές: 
Προτού ξεκινήσεις, σκέψου τι θα ήθελες να μάθεις για το άμεσο μέλλον. Διατύπωσε στο μυαλό σου την ερώτησή σου έτσι ώστε να μπορεί να απαντηθεί με ένα «ναι» ή «όχι» και φρόντισε να είναι σύντομη και σαφής. 
Κάθισε σε μια καρέκλα άνετα με ένα τραπέζι μπροστά σου. Τοποθέτησε το χαρτί μπροστά και φόρεσε το εκκρεμές στο δάχτυλο του αδύναμου χεριού σου (αριστερό για τους δεξιόχειρες, δεξί για τους αριστερόχειρες). Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές για να χαλαρώσεις και συγκεντρώσου στην ερώτησή σου. Όταν αισθανθείς ότι είσαι έτοιμος, πες δυνατά και καθαρά την ερώτησή σου. Τώρα κράτησε το εκκρεμές πάνω από το κέντρο του σταυρού και σε ύψος από αυτόν περίπου 5εκ. Προσπάθησε να κρατάς όσο πιο σταθερό μπορείς το χέρι σου και μην χάνεις την συγκέντρωσή σου στο ερώτημά σου. Αν θέλεις, μπορείς να επαναλαμβάνεις νοητά ή ψιθυριστά την ερώτηση για να βοηθηθείς στην συγκέντρωση. Σύντομα το εκκρεμές θα αρχίσει να κινείται, επηρεαζόμενο από το αναπόφευκτο τρεμούλιασμα του χεριού σου (ακόμα και το πιο σταθερό χέρι τρέμει ελαφρά). Προσπάθησε να μην επηρεάζεις την κίνησή του και περίμενε μέχρι να αποκτήσει μια σαφή πορεία. Όταν η κίνησή του γίνει ξεκάθαρη θα έχεις και την απάντησή σου: εάν ταλαντεύεται παράλληλα με την κάθετη γραμμή, η απάντηση είναι «ναι». Εάν ταλαντεύεται παράλληλα με την οριζόντια, η απάντηση είναι «όχι». Εάν κινείται κυκλικά ή διαγώνια ή ακαθόριστα, τότε αυτό σημαίνει ότι το μέλλον πάνω σε αυτήν την ερώτηση δεν είναι ακόμα σαφές και η έκβασή του εξαρτάται από τις δικές σου μελλοντικές πράξεις. 

ΜΑΝΤΙΚΉ ΤΡΑΠΟΥΛΑ - ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΜΑΝΤΕΙΑΣ - Zigeuner Wahrsage Carten - ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

1 Tο μάτι του Θεού 
 
Σημασία: 

Υψηλή (Θεϊκή)Προστασία,Ανθεκτικότητα,Μέγιστη καθαρότητα,Αρχικήαλήθεια 
Σταθερότητα,Επιτυχία,Μοίρα,Επίλυση προβλημάτων,Όλα είναι εντάξει ή θα είναι. 

Μειώνει την ένταση των δυσάρεστων μηνυμάτων και προωθεί τις θετικές κάρτες. 

Στην αγάπη: υπόσχεται σταθερή και αληθινή αγάπη, στην περίπτωση επίλυσης διαφορών η συμφιλίωση. 

Στην απασχόληση: είστε σε ένα σταθερό και κατάλληλο μέρος για σας, 

Στην υγεία: ολοκλήρωση της επούλωσης της υγείας ή μακροπρόθεσμη σταθερή κατάσταση που δεν θα χειροτερέψει. 


2 Επίσκεψη/Συνάντηση 
 
Σημασία: 

Οικογενειακές συναντήσεις,Προσωπική επαφή με κάποιον,Φιλία,Νέα ευκαιρία μέσω μιας νέας επαφής,Κοινωνικότητα. 

Τα πρόσωπα στην εικόνα έχουν το ίδιο φύλο. Αυτό επισημαίνει ότι δεν είναι μόνο μιά επαφή με το αντίθετο φύλλο αλλά και με ένα οικογενειακό πρόσωπο, έναν συνάδελφο,γείτονα ακόμη και με ένα ξένο πρόσωπο. 

Στην αγάπη: εξοικείωση με έναν άνθρωπο. 

Στην εργασία: συνεντεύξεις, νέες επαφές και εργασίες. 

Υγεία: σταδιακή ανάκαμψη 


3 Μήνυμα 
 
Σημασία: 

Προφορική επικοινωνία,Μήνυμα μέσω τηλεφώνου,διαδικτύου,ταχυδρομείου, 
Ανακοίνωση,Είδηση,Μαθαίνετε κάτι από κάποιον. 

Στην αγάπη: Επικοινωνία με το αγαπημένο πρόσωπο, πληροφορίες για μία σχέση. 

Στην απασχόληση: Βρίσκετε πληροφορίες και αποκτάτε νέες γνώσεις. 

Υγεία: Νέες επιλογές θεραπείας. 


4 Επιστολή 
 
• Σημασία: 

Έκθεση,Έγγραφο,Γραπτό,Νέες γνώσεις,Έμμεση επικοινωνία (όχι πρόσωπο με πρόσωπο),Κάποιος (κάτι), που μας φέρνει ένα μήνυμα. 

Εξετάζοντας τις κάρτες γύρω της μπορούμε να ανιχνεύσουμε απο πού το μήνυμα έρχεται και ποιο είναι το είδος του (επίσημο,ερωτικό κλπ). 

Στην αγάπη: 'Εμμεση επικοινωνία με το αγαπημένο πρόσωπο: τηλέφωνο, e-mail, κλπ. 

Στην απασχόληση: Κάτι σχετικό με έγγραφα εργασίας, ένα νέο έργο. 

Υγεία:Αμέλεια,λάθος διάγνωση,τις συστάσεις που αναζητούν μια εναλλακτική θεραπεία. 


5 Κλέφτης 
 
Σημασία: 

Αρνητικός άντρας, αυτός που φταίει (και δεν θα τον μάθουμε)Να είστε έτοιμοι για όλα,Σπανιότητα,Στέρηση,Εχθρός,Βλάβη,Κάτι λείπει ή είναι δυσεύρετο,Χάνετε ή θυσιάζετε κάτι,Εξάντληση,Πληγή,Θύμα, Απαιτήσεις 

Η κάρτα δείχνει σαφώς ότι οι ερωτών απειλείται από ζημία, όχι απαραίτητα υλική αλλά και ψυχολογική, ηθική κλπ. 

Στην αγάπη: αντίζηλος στην αγάπη. Σχέση, η οποία είναι επιβλαβής για εσάς. Εξαπάτηση της σχέσης, ακόμα και αμοιβαία. 

Στην εργασία: πρέπει να εξετάσουμε μια προσφορά που ειναι φαινομενικά κερδοφόρα,πισώπλατη απειλή, προσέξτε για αθέμιτο ανταγωνισμό 

Υγεία: η ταχεία πορεία της νόσου με ένα ασαφές τέλος. Κάτι που σου λείπει. 


6 Ζήλια 
 
Σημασία: 

Ζήλια για κάτι/κάποιον,Καχυποψία,Φόβος της απώλειας,Δυσαρέσκεια με τον εαυτό μας,Αίσθημα ανασφάλειας σε σχέση με κάποιον,Δυσφήμιση 

Η κάρτα αυτή δεν επηρεάζει πάντα τη σχέση, δεν είναι πάντα ένα τρίτο πρόσωπο στη μέση.Μπορεί να σημαίνει οτι κάποιος παρατηρεί κάτι για ένα ζευγάρι. 

Στην αγάπη: ζήλια στη σχέση.Σχέση, η οποία δεν είναι καλή για μας. 

Στην απασχόληση: ίντριγκες, κουτσομπολιά, ζήλια,ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας. 

Υγεία: φωνητικά, λεμφαδένες, βραχνάδα, πονόλαιμος, αμυγδαλές. 


7 Λίγα Χρήματα 
 
Σημασία: 

Χρηματοδότηση μικρού ποσού,μικρή βελτίωση,κάτι ανέξοδο,μερική επιτυχία 

Στην αγάπη: δεν βρέχει, μόνο που στάζει 

Στην δουλειά: Επιπλέον έσοδα - τόκοι, ασφάλιστρα κ.λπ. καταβάλλεται αρκετή εργασία, αλλά δεν αμοίβεται ανάλογαμεγάλο. Θέση εργασίας που συνδέεται με κάτι μικρό ή λεπτομέρεια. 

Υγεία: διαταραχές του στομάχου, δυσπεψία 


8. Αναλήθεια/Απατηλότητα 
 
• Σημασία: 

Προδοσία,υποκρισία,ψευδαίσθηση,άγνοια αλήθειας,Ψέμα,απόκρυψη,δυσπιστία 
Παρανόηση,πλαστές/λάθος πληροφορίες. 

Πολύ συχνά όταν θέλουμε να παραστήσουμε την ψευτιά απεικονίζουμε σε κάρτες την γάτα ή την αλεπού που παραδοσιακά είναι σύμβολα απάτης και ψευτιάς.Μερικές φορές αυτή η κάρτα μπορεί να δειχνει μια γυναίκα ψεύτρα, ανειλικρινή και πονηρή. 

Πρέπει να σημειώσετε κυρίως τη θέση της κάρτας Είναι σημαντικό να μάθουμε αν αυτό που συμβολίζει είναι η αιτία, ή η συνέπεια της κατάστασης. 

Στην αγάπη: Το αγαπημένο μας πρόσωπο είναι ανειλικρινές, προσποιείται,λέει ψέματα ή κάτι κρύβεται. Απιστία. 

Στην απασχόληση: Λάθος δουλειά, ψευδής απασχόληση,απάτη στην δουλειά 

Υγεία: η χοληδόχος κύστη, ίκτερος. 


9 Εχθρός 
 
• Σημασία: 

Εχθρός, εχθρική στάση,Αθέμιτος ανταγωνισμός,Ανακοπή,κίνδυνος. 

Στην αγάπη: Μία επιβλαβής σχέση.Κάποιος απο τους δύο, επιδιώκει να βλάψει. 

Στην απασχόληση: ανταγωνισμός, κάποιος προσπαθεί να βλάψει 

Υγεία: σοβαρή ασθένεια, ίσως να επηρεάζει ότι η γνώση πως αυτή θα μπορούσε να βλάψει, αλλά δεν έχει ακόμη ανακαλυφθε. 


10 Ευθυμία 
 
Σημασία: 

Ευθυμία,Χαρά για κάτι,Αρμονία,ενδιαφέρον,βοήθεια,αισιοδοξία,Καλή στιγμή, ο χρόνος για ανάπαυση,Ελαφρότητα,ξεγνοιασιά 

Στην αγάπη: Αμοιβαία ευχαρίστηση 

Στην εργασία: Εργασία/επάγγελμα πού ψυχαγωγεί 

Υγεία: οι πνεύμονες, βρόγχος,θώρακας,μαστος, βρογχίτιδα, γρίπη, πνευμονία 


11 Ιδέες/Σοβαρές ιδέες 
 
Σημασία: 

Απολογισμός, Σκέφτεστε το μέλλον, προβληματισμοί, Σχεδιασμός, Αληθινή αντιμετώπιση του προβλήματος,αποφάσεις. 

Στην κάρτα αυτή απεικονίζεται ένας σκεπτικός άνθρωπος.Έχει μια σοβαρή έκφραση, αλλά είναι γεμάτος σκοτούρες. 

Σημειώστε είναι μια γρήγορη ξαφνική απόφαση, αλλά με προηγούμενο συνεχή μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. 

Στην αγάπη:μια σοβαρή ματιά στο μέλλον ή λύση από κοινού στα προβλήματα. Σιωπή λόγω αυτο-προγραμματισμού. Λήψη αποφάσεων σε κρίσιμα θέματα. Πάρτε εντελώς στα σοβαρά, τη σχέση σας 

Στην εργασία: Εργασία στον τομέα της εκπαίδευσης.Είναι κατάλληλη για την περαιτέρω μελέτη.Ψυχική εργασία.Κατά την αναζήτηση εργασίας μην βασίζεστε στην τύχη αλλά να έχετε υπεύθυνο σχέδιο και προγραμματισμό κινήσεων εκ των προτέρων. 

Υγεία: Μάτια, αυτιά, γλώσσα, εγκέφαλος. Προβλήματα στα μάτια, αυτιά, κεφαλαλγία, ιγμορίτιδα, αλλεργίες. 


12 Ιερέας 
 
• Σημασία: 

Ευλογίες,Καθαρότητα (στις προθέσεις, διαπραγματεύσεις, κ.λπ.), κατανόηση, 
σοβαροφάνεια, μετριοφροσύνη,πλήρωση,σοφία,εσωτερική ειρήνη,ασφάλεια, ηρεμία. 

Σημειώστε: Στο συμβολισμό της αυτή η κάρτα έχει μια ισχυρή θρησκευτική δύναμη, η οποία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Μπορει να είναι οποιαδήποτε αντρική, ισχυρή, φιγούρα. Είναι συχνά ο πατέρας, κάποιος που οδηγεί και μας προστατεύει. Στη συνέχεια, ο διαμεσολαβητής ανάμεσα σε εμάς και σε κάποιον/κάτι άλλο.Επομένως, αυτή η κάρτα ονομάζεται μερικές φορές μάτια του Θεού σε ασθενέστερο βαθμό απο την κάρτα 1 όμως. Αυτό για μας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που προέρχεται κυρίως μέσω κάποιου. 

Στην αγάπη: ανιδιοτελής ιδεαλιστική σχέση, πνευματική συγγένεια 

Στην απασχόληση: Απασχόληση στον τομέα της μέριμνας για τους άλλους, ιδιαίτερα στην ψυχική υγεία. Εάν ψάχνετε εργασία θα βρειτε. 

Υγεία: Πρόσωπο,δόντια, ακμή, έκζεμα. 


13 Χρήματα 
 
Σημασία: 

Οικονομικά,χρηματοδότηση, οι αγορές, οι πωλήσεις,Αύξηση,Ο πλούτος του τίποτα (όπως προκύπτει από τις ερωτήσεις ή το θέμα),Περισσότερα από όσα χρειάζεται,πλεόνασμα,Ασφάλεια,"Κάτι" δελεαστικό, Αφθονία,Θησαυρός,Κέρδος (δεν αφορά μόνο το οικονομικό)Εμπλουτισμός 

Στην εικόνα εμφανίζεται πλούτος κυρίως με τη μορφή του χρυσού, τα τραπεζογραμμάτια, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή. Η όλη εικόνα συνήθως περιγράφεται με μία λέξη: θησαυρός. 

Μπορείτε να σημειώσετε: Η κάρτα έχει σχέση με οικονομικά, αλλά δεν είναι πάντοτε. Μπορεί να σημαινει Πλούτος με την ευρεια έννοια. Αν έχετε πρόβλημα ή ερμηνεία θα μπορούσε να είναι οικονομικό πρόβλημα. Νιώστε τη περισσότερο σαν "πλεόνασμα" ή "υπερβολικές ποσότητες" από το τίποτα. 

Στην αγάπη: Σας συνδέει σχέση με χρήματα με το αγαπημένο πρόσωπο, ή Σχέσειη που βασίζεται στο χρήμα του άλλου,υπολογιστική σχέση ή πλούτος συναισθημάτων. 

Στην απασχόληση: επικερδής εργασία. 

Υγεία: το ήπαρ, πυρετός, χαμηλή πίεση, αναιμία, κακή κυκλοφορία του αίματος 


14 Η αγαπημένη 
 
Σημασία: 

Προσωπική κάρτα γυναίκας που ρωτάει,Το αγαπημένο πρόσωπο,Νέα σχέση, 
Αγάπη,Συναισθηματική πληρότητα, Ικανοποίηση. 

Σημείωση: εάν είστε στην κάρτα καταγράψτε τις γύρω κάρτες-ορισμένες από αυτές θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι επιδιώκετε, τι επιθυμείτε. Επίσης προσέξτε την κάρτα του αγαπημένου σας σε σχέση με τη δική σας. Είναι κοντά της; ποιες κάρτες βρίσκονται γύρω απο αυτόν; 

Στην αγάπη: η κάρτα αντιπροσωπεύει την γυναίκα που ρωτάει,αν ρωτάει άντρας την αγαπημένη του. 

Στην εργασία: είναι η ερωτούσα ή η αγαπημένη μας 

Στην Υγεία: είναι η ερωτούσα ή η αγαπημένη μας 


15 Ο αγαπημένος 
 
• Σημασία: 
Προσωπική κάρτα άνδρα που ρωτάει,ο αγαπημένος μας,Σταθερός σύνδεσμος, μακροχρόνια σχέση, Συναισθηματική σταθερότητα 

Σημείωση: εάν είστε στην κάρτα καταγράψτε τις γύρω κάρτες-ορισμένες από αυτές θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι επιδιώκετε, τι επιθυμείτε. Επίσης προσέξτε την κάρτα της αγαπημένης σας σε σχέση με τη δική σας. Είναι κοντά σας; ποιες κάρτες βρίσκονται γύρω απο αυτήν;. 

Στην αγάπη: η κάρτα αντιπροσωπεύει τον άνδρα που ρωτάει,αν ρωτάει γυναίκα τον αγαπημένο της. 

Στην εργασία: είναι ο ερωτών ή ο αγαπημένος μας 

Στην Υγεία: είναι ο ερωτών ή ο αγαπημένος μας 


16 Δώρο 
 
Σημασία: 

Δώρο, θα λάβετε κάτι,υποθέσεις για τις οποίες δεν υπάρχει ανάγκη να κάνουμε κάτι,Θετικές λύσεις, διέξοδος 

Σημείωση: Πρέπει να προσέξετε τις γύρω κάρτες, για να δείτε το είδος του δώρου ή μπορεί να είναι μια ψυχική ικανοποίηση που θα πάρετε. 

Στην αγάπη: η αγάπη είναι ένα δώρο, ή λαμβάνετε αγάπη/παίρνετε κάτι από αγάπη. 

Στην εργασία: Δεν είναι εμπλουτισμένα μόνο τα οικονομικά, η εργασία σας παρέχει μια μικρή χαρά. 

Υγεία: βελτίωση της κατάστασης της υγείας. 


17 Τύχη 
 
• Σημασία: 

Αφθονία,εκπλήρωση επιθυμίας,αίσθηση πληρότητας για κάτι,άνθηση, Ανταπόκριση,Ευτυχία,Ευκαιρία 

Η κάρτα συνήθως εκπροσωπεί την Fortuna - ρωμαϊκή θεότητα της τύχης, Είναι μια γυναίκα που κρατά το κέρας της αμάλθειας. 

Μπορείτε να σημειώσετε: πραγματικά παραδοσιακή εικόνα της θεάς Fortuna αυτή η γυναίκα εξακολουθεί να είναι ο τροχός ως σύμβολο για την τύχη. Αυτό είναι που λείπει. Η γυναίκα στην εικόνα είναι ένα σύμβολο της μεταβλητότητας και της αστάθειας. Αυτό είναι, υπογραμμίζοντας ότι αυτό που μας προσφέρουν, πρέπει να γνωρίζουμε τον τρόπο να το πάρουμε,το λεγόμενο "αρπάξτε την ευκαιρία από τα μαλλιά." Αυτό μπορεί να σημαίνει και "ένα δώρο εξ 'ουρανού" ή "κάθε σύννεφο έχει και μια ασημένια όψη". 

Στην αγάπη: Υπόσχεση ότι η σχέση αυτή, είναι μια ευκαιρία για την ευτυχία. 

Στην απασχόληση: η ονειρεμένη σας δουλειά παίρνει σάρκα και οστά. 

Υγεία: Καλή Υγεία 


18 Σπίτι 
 
• Σημασία: 

Σπίτι,Σώμα, ένα ακίνητο,Εχεμύθεια,Οικογένεια,Σταθερότητα,Συνύπαρξη, 
Ακίνητα, Στερεά θεμέλια,ψυχολογική ισορροπία,Ακινησία,Ακαμψία. 

Η κάρτα μας δείχνει ένα σπίτι, το οποίο είναι μεγάλο, φαίνεται πλούσιο και πομπώδες. Συνήθως είναι καλό και λειτουργεί σταθερά και με ασφάλεια. Βρίσκεται στην ύπαιθρο, όπου υπάρχει πράσινο και, συχνά, παρουσιάζει κάποια ροή των υδάτων. 

Σημειώστε το: σπίτι είναι μια σημαντική βάση της ζωής μας. Πρέπει να εξετάσουμε τις γειτονικές κάρτες, για να εντοπίσουμε αν κάτι απειλεί το σπίτι μας. 

Στην αγάπη: οικογενειακοί δεσμοί, μια ασφαλής σχέση,αξιοπιστία του έρωτα 

Στην απασχόληση: θέση εργασίας που σχετίζεται με ακίνητη περιουσία ή γη, μια σταθερή απασχόληση.

Υγεία: πάγκρεας, δωδεκαδάκτυλο, η σπλήνα, στομαχικά προβλήματα. 


19 Γάμος 
 
Σημασία: 

Σχέσεις,Συνύπαρξη(μπορεί να μην είναι εκ των προτέρων,ανάλογα με άλλες κάρτες),Σταθερός σύνδεσμος,Συνεταιρική σχέση,Συμβόλαιο. 

Η κάρτα, δεν σημαίνει απαραίτητα γάμο - αλλά μπορεί να μιλήσει για οποιαδήποτε ένωση. 

Στην αγάπη: συναισθηματική σχέση,συμβίωση - γάμος. 

Στην απασχόληση: σύμβαση, συγχώνευση, συνεργασία, ομαδική εργασία, επιχειρηματική σύμπραξη 

Υγεία: βελτίωση της κατάστασης της υγείας. 


20 Ελπίδα 
 
• Σημασία: 

Ελπίδα, αισιοδοξία, υπόσχεση, Προσεχείς βελτιώσεις. 

Στην αγάπη: μια θετική αλλαγή, θετικές επιλογές. 

Στην απασχόληση: θετική αλλαγή, ελπίδα για ολοκλήρωση σχεδίων σας, για την επίτευξη όμως ίσως, πρέπει να ταξιδέψουμε. 

Υγεία: θυρεοειδής. 


21 Παιδί 
 
• Σημασία: 

Παιδί, Κάτι νέο, νέο ξεκίνημα, συστολή, αφέλεια, ευπιστία, απερισκεψία, 
Δίλημμα, παιδικότητα, ανωριμότητα, Γλυκύτητα 

Μια σημείωση: η σημασία της κάρτας μπορεί να διαιρεθεί σε τρεις βασικές έννοιες - είτε η κάρτα να δείχνει ένα πρόσωπο - παιδί, ή κάτι καινούργιο, ή μικρής σημασίας ανησυχίες, προβλήματα και δυσκολίες. Θα πρέπει προσέξουμε τις διπλανές κάρτες για να μας αποκαλύψει η κάρτα αυτή σε ποιο απο όλα αναφέρεται. 

Στην αγάπη: πιθανότητα εγκυμοσύνης (εξαρτάται απο άλλες κάρτες), μικρή χρέωση. 

Στην απασχόληση: μια νέα αρχή, ένας νέος τόπος. 

Υγεία: κύστη και ουροποιητικό σύστημα, ακμή,έκζεμα, επίλυση προβλημάτων 


22 Ασθένεια/Πόνος 
 
• Σημασία: 

Σωματική ασθένεια, ψυχολογικό βάρος, μικρή εμπιστοσύνη, κακές ιδέες, 
Απαισιοδοξία/αρνητική κατάσταση του νου,πρόβλημα, προβλήματα από ανθρώπους που μας εξαντλούν. 

Μπορείτε να σημειώσετε: ασθένεια το όνομα της κάρτας στην κυριολεξία, αλλά μάλλον ως μεταφορά, είναι σπάνια η πραγματική κατάσταση της νόσου. Όμως, πάντα σχετικά με την κατάσταση όπου κάτι λείπει, κάτι δεν πάει καλά, κάτι δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι και ότι κάποιος πάσχει από τόσα πολλά που υποφέρει και η φυσική του κατάσταση έχει επηρεαστεί αρνητικά. 

Στην αγάπη: δυσκολία εξαιτίας πολλών λαθών, κάτι που δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι. 

Στην απασχόληση: Ανεπαρκής εργασία. Η κατάσταση στο χώρο εργασίας δεν είναι σωστή. Πλήρης εργασία. Εργασία επιβλαβή για την υγεία. 

Υγεία: Μακροπρόθεσμα ή χρόνια προβλήματα. 


23 Αγάπη 
 
• Σημασία: 

Αγάπη, θετική σχέση, καλή φιλία,κάτι που οι άνθρωποι απολαμβάνουν. 

Σημείωση: Αν δεν υπάρχει η έννοια της λέξης "αγάπη" ψάξτε για έναν άλλο τρόπο - η σχέση θεωρείται γάμος, δείτε τις κάρτες μεταξύ τους. Ως θετικές κάρτες από την άποψη της σχέσης, θεωρούνται επίσης το ταξίδι, η Χαρά, το Μάτι του Θεού και ο Ιερέας . 

Στην αγάπη: Αγάπη 

Στην απασχόληση: Εργασία που προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση. 

Υγεία: Βελτίωση 


24 Αξιωματικός 
 
• Σημασία: 

Άνδρας, θέματα που σχετίζονται με την απασχόληση, Σταθερότητα, Ασφάλεια, Δύναμη, Ισχύς και κυριαρχία, Αντοχή, κάποιος έχει το πάνω χέρι, Σεβασμός, Αποφασιστικότητα,Προστασία Προσωπικών δεδομένων, 
Εκπαίδευση, αδιαλλαξία, θέση με επιρροή,Ένστολος άνθρωπος. 

Μια σημείωση: η κάρτα αυτή οδηγεί σε ένα αρσενικό άτομο. Σημειώστε τις γύρω κάρτες με τις οποίες έχει σχέση ο ερωτών. 

Στην αγάπη: Για μια γυναίκα σημαίνει επαφή με ένα ένστολο άτομο. Για έναν άνδρα μπορεί να σημαίνει αντίπαλος. Η σχέση, η οποία βασιζεται μεν στην κοινή λογική αλλά ο ένας απο τους δύο θέλει να έχει το πάνω χέρι. Μάλλον σταθερή σχέση. 

Στην απασχόληση: απασχόληση που συνδέεται με στολή ή εξειδικευμένα είδη ένδυσης. Θέση εργασίας που παρέχει μια μακροπρόθεσμη ασφάλεια, ίσως συνδέεται και με το δημόσιο τομέα. 

Υγεία: Πόδια, φλεβίτιδα, ρευματισμοί, σπονδυλική στήλη. 


25 Δρόμος 
 
• Σημασία: 

Διαδρομή, Ευελιξία, Δρόμοι και Ταξίδια, Κίνηση, Αλλαγή τόπου διαμονής, 
Αναχώρηση - άφιξη. 

Συμβολίζει τόσο την κυκλοφορία, και τις μετεγκαταστάσεις. Ένα άτομο το οποίο ταξιδεύει,πάει κάπου,δεν παραμένει στη θέση του. 
Εκτός από τα ταξίδια,μερικές φορές μπορεί να υποδεικνύει την κατεύθυνση των εξελίξεων. Η Κεντρική Ευρώπη μας δίδαξε να διαβάζουμε τα χαρτιά από αριστερά προς τα δεξιά.Η άμαξα με τα άλογα κατευθύνεται προς τα δεξιά. 
Έτσι, όταν αυτή η κάρτα βρεθεί σε θέση μέλλοντος θα μπορείτε να μάθετε τον τρόπο που η ζωή συνεχίζεται (πχ.μετακόμιση,αλλαγή κατοικίας/εργασίας) 

Στην αγάπη: Δρόμος για/από τον αγαπημένο μας,ένας κοινός τρόπος ζωής, κοινά ταξίδια. 

Στην απασχόληση: Εργασία που συνδέεται με ταξίδια ή την αλλαγή της κατοικίας. 


26 Δικαστής 
 
• Σημασία: 

Δικαιοσύνη, Αρμόδιο πρόσωπο, Επίσημο πρόσωπο, Εμπειρογνώμονας, Αιτιολογία, Προσοχή, Σημασία, Καταστολή των συναισθημάτων,Ευθύνη, 
Δίκαιος άνθρωπος, Σύμβουλος. 

Σημείωση: μπορεί να ειναι μια απλή αναφορά σε έναν άνθρωπο, έτσι και μόνο λόγω της δράσης ή της δικαιοσύνης. 

Στην αγάπη: δίκαιη σχέση, αλλά με βάση την κοινή λογική και όχι τα συναισθήματα. 

Στην απασχόληση: θέσεις εργασίας σχετικές με το δίκαιο, δικηγόρος, δικαστής, ανεξάρτητο αρμόδιο πρόσωπο. 

Υγεία: νεφρά, επινεφρίδια,χρόνια κόπωση, συστάσεις για αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας, ένας καλός γιατρός, θεραπευτής. 


27 Επιθυμία 
 
• Σημασία: 

Επιθυμία, Νέα σχέδια, Πιθανότητα επιτυχίας, Ιδέες για κάτι καινούριο, Αναμονή για κάτι. 

Στην αγάπη: λαχτάρα για συναίσθημα απο το αγαπημένο μας πρόσωπο. 

Στην απασχόληση: Η αναζήτηση για μια νέα εργασία, εφαρμογή. 

Υγεία: προβλήματα σε θεραπεία, επίπονη θεραπεία, αλλά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για ένα επιτυχές τέλος. 


28 Θάνατος 
 
• Σημασία: 

Αλλαγή, Κύκλος εργασιών,Μεταμόρφωση,Επίπονη διαδικασία 

Μια σημείωση: Δεν σημαίνει απαραίτητα φυσικό θάνατο. Μερικές φορές, μόλις εξήλθαμε από μια "παλιά" άσχημη κατάσταση και αυτή η κάρτα ειναι δυνατό να προβλέπει την άφιξη των "νέων". 

Στην αγάπη: Ισως τέλος μακροχρόνιας σχέσης. 

Στην απασχόληση: συνταξιοδότηση, αλλαγή θέσης εργασίας ή προαγωγή. 

Υγεία: η υγεία, αλλά και τις πιθανές συνέπειες, νέες επιπλοκές ή προσβεβλημένος απο ασθένεια ή ακόμη ο κίνδυνος της ασθένειας. 


29 Θλίψη/Λαχτάρα 
 
• Σημασία: 

Λαχτάρα για κάτι, αλλά θεωρούμε πως είναι αδύνατο να το αποκτήσουμε, Παθητικό ενδιαφέρον, Δεν κάνουμε τίποτα για να εκπληρώσουμε την επιθυμία μας, Ο ερωτών δεν έχει την συναισθηματική ανταπόκριση που θα ήθελε. 

Αυτή η κάρτα θυμίζει την κάρτα της επιθυμία. Σε αντίθεση με την γυναίκα της κάρτας εκείνης, αυτή η γυναίκα νομίζει οτι κάποιος δεν θέλει να την συναντήσει και είναι θλιμμένη. Ίσως το όνειρο χάθηκε γιατί το θεωρεί μάταιο αλλά δεν κάνει και τίποτα για να το ζωντανέψει. 

Στον έρωτα: η ανεπίδευτη επιθυμία για κάποιον 

Στην Εργασία: μια εργασία που δεν σας αρέσει, δεν έχετε ελπίδα της αλλαγής 

Υγεία: Καρδιά 


30 Πίστη 
 
• Σημασία: 

Πίστη, Μονιμότητα, Ανθεκτικότητα, Αντοχή, Υπομονή, Κάτι πολύχρονο με προοπτική, Συνέπεια, Φίλος, φιλία, Περιμένοντας. 

Σημείωση: αν και ο όρος "πίστη" τις περισσότερες φορές συνδέεται με την ερωτική πίστη, η εικόνα αυτή δεν αναφέρεται μόνο σε αυτή την πίστη.Να θυμάστε, λοιπόν, ότι η περαιτέρω σημασία είναι μάλλον κάτι που παίρνει πολύ χρόνο. 

Στην αγάπη: μακροχρόνια σχέση, ένα πραγματικά αξιόπιστο ταίρι. 

Στην απασχόληση: η μακροπρόθεσμη προοπτική 

Υγεία: μύτη, χείλη, στόμα, το αλλεργικό συνάχι, δυσκολία στην ακοή. 


31 Ατυχία 
 
• Σημασία: 

Ταλαιπωρία, κακή περίσταση,Πολύ σοβαρό ατυχές περιστατικό, κακή εξέλιξη μιας κατάστασης, Αρνητική παρέμβαση στη ζωή,τάση αναβολής σημαντικών αποφάσεων μετά από τις καταστροφικές συνέπειες,Δεν έχει βελτιωθεί "κάτι" στασιμότητα, εμπόδια, δυσκολίες, τραύματα. 

Η εικόνα είναι συνήθως μια αναπαράσταση της πυρκαγιάς ή άλλων καταστροφών. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τους χαρακτήρες - αυτοί που συμμετέχουν και εκείνων που είναι θύματα της κατάστασης. 

Μπορείτε να σημειώσετε: Στην πυρκαγιά η φιγούρα είναι μόνο παθητική δεν κάνει τίποτα, περιμένετε μέχρι να σας σώσει κάποιος άλλος. Για την ερμηνεία, να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τη θέση του ερωτών, είναι πιθανό να δούμε τα γεγονότα που τον περιμένουν. Αν απλώς περιμένει παθητικά για τη διάσωσή του, ή αν θα προσπαθήσει να κάνει κάτι να βγεί απο τον κίνδυνο. 

Στην αγάπη: τραυματισμός της σχέσης, ένας απο τους δυο προσπαθεί να ξεφύγει από τα προβλήματα, μακροπρόθεσμα προβλήματα που μπορεί να έχουν ολέθριες συνέπειες. Κίνδυνος χωρισμού, διαζυγίου.

Στην απασχόληση: χάος, δυσκολία, μεγάλα προβλήματα. 

Υγεία: μια πολύ σοβαρή κατάσταση της. 


32 Απρόσμενη Ξαφνική Χαρά 
 
• Σημασία: 

Απροσδόκητη ή αιφνίδια εκδήλωση, Έκπληξη, Ευτυχία, κάτι που εμείς δεν περιμέναμε. 

Μια σημείωση: η σημασία αυτής της κάρτας πιο συχνά περιγράφεται ως μια ευχάριστη έκπληξη. 

Στον έρωτα: μία έκπληξη στην αγάπης 

Στην απασχόληση: απρόσμενη χαρά όπως επαίνους, προαγωγή, αύξηση μισθού. 

Υγεία: ξαφνική απροσδόκητη ανάκαμψη, απροσδόκητη βοήθεια. 


33 Θυμός/Ταλαιπωρία 
 
• Σημασία: 

Ενόχληση, θυμός, Διενέξεις, οργή , παρατυπίες, Άμυνα, Μάχη,Η αρνητική στάση των άλλων ανθρώπων. 

Μια σημείωση: η κάρτα συχνά σημαίνει ότι κάποιος έχει θυμώσει πραγματικά και πρέπει να δοθεί προσοχή σε αυτό. Επιπλέον, υπάρχει ένα πρόσωπο που είναι εκτεθειμένο σε δυσαρέσκεια ή τιμωρία κ πρέπει κάποιος να το υπερασπιστεί. Το δεύτερο πρόσωπο είναι αναστατωμένο. 

Στην αγάπη: παρεξηγήσεις, διαμάχες, παρατυπίες 

Στην απασχόληση: αγωνίζεστε για καλή κριτική, αποτυχία, διενέξεις, προβλήματα 

Υγεία: η ανακάλυψη των προβλημάτων 


34 Απώλεια 
 
• Σημασία: 

Η απώλεια λόγω δικής μας υπαιτιότητα ή σε εξωτερικά γεγονότα (λόγω της τύχης), κακές επενδύσεις, Επικινδυνότητα, Απροσεξίας, χαλαρότητα, απρονοησία. 

Αυτή η κάρτα έχει παρόμοια σημασία, όπως η κάρτα του κλέφτη. Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχει ζημιά, η μόνη διαφορά εδώ είναι οτι είναι υπαίτια. Ο κλέφτης μπορεί να θεωρηθεί μάλλον κακή πίστη σε άλλο πρόσωπο, εδώ περισσότερο φταίει η κακοτυχία και απροσεξία του ερωτώντος. 

Στην αγάπη: κίνδυνος απώλειας του αγαπημένου μας προσώπου. 

Στην απασχόληση: ευάλωτη θέση 

Υγεία: σοβαρή πορεία της ασθένειας, επιδείνωση της κατάστασης 


35 Χήρα 
 
• Σημασία: 

Γυναίκα εκτός από τον ερωτώντα, μητέρα ή πεθερά του ερωτώντος,Θλίψη 
Αρνητισμός στην ψυχή, μοναξιά, Πτώση κάτω από το βάρος της θλίψης, φόβος, απογοήτευση, μικρή εμπιστοσύνη, Σιωπή. 

Σημειώστε οτι το πρόσωπο στην εικόνα μπορεί να εκφράζει κατάσταση του νου. Αλλά μπορεί και να παραπέμπει σε μια άλλη γυναίκα σε σχέση με τους ερωτώντες, ή το ααγαπημένο πρόσωπο. Δώστε σημασία στις γύρω κάρτες. 

Στην αγάπη: κατάθλιψη. Συνάντηση με μεγάλη γυναίκα, μοναχική, χήρα ή διαζευγμένη. Υπάρχει μοναξιά. 

Στην απασχόληση: ένα μεγάλο φορτίο, το οποίο θα είναι δύσκολο στη διαχείρισή του. 

Υγεία: ψυχοσωματικά προβλήματα 


36 Χήρος 
 
• Σημασία: 

Άνδρας, Πατέρας ή πεθερός του ερωτώντος, Θλίψη απο υπερηφάνεια, Δύναμη της προσωπικότητας, Να είαι κανείςι πάνω από τα πράγματα και σε θέση να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, αυτό που πονάει, Σταθερότητα 


Στην αγάπη: Πρέπει να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τηθλίψη. Συνάντηση με μεγάλο άντρα, χήρο, μοναχικό ή διαζευγμένο. Υπάρχει αγωνία μοναξιάς. 

Στην απασχόληση:Μεγάλη ανησυχία. 

Υγεία: ψυχοσωματικά προβλήματα.