29 Αυγούστου 2013

LOVE SPELL - ΞΟΡΚΙΑ ΑΓΆΠΗΣ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ.

ΞΟΡΚΙΑ ΑΓΑΠΗΣ



ΞΟΡΚΙ ΑΓΑΠΗΣ Νο1


Υλικά: 

Ένα Αυγό 
Βότανο Damiana 
Βότανο Μυρτιά 
Πούδρα Αγάπης 
Λευκή Ζάχαρη 
Λίγο Μέλι 
Κομμάτι Χαλκού

ΞΟΡΚΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ - ΜΑΓΙΑ ΕΠΑΝΑΟΦΡΆΣ - ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΏΠΟΥ

WWW.TOMYROLI.GR

Δέσιμο - κάρφωμα για επαναφορά

Εαν μας εγκαταλείψει ένα πρόσωπο και θέλουμε να το επαναφέρουμε πάλι κοντά μας,
παίρνουμε ένα λεμόνι μικρό τελείως άγουρο, παίρνουμε και 50 καρφίτσες και μια ημέρα Δευτέρα, Πέμπτη ή Παρασκευή, σε γέμιση Σελήνης, και ώρα 2 μ.μ. ή 7 απόγευμα, καρφώνουμε τις καρφίτσες σταυρωτά, και σε κάθε καρφίτσα που βάζουμε λέμε:

«Καρφώνω τη σκέψη του τάδε, το λογισμό του, την καρδιά του, και την 
αγάπη του τάδε, να σκέπτεται, να διαλογίζεται και να αγαπά εμένα την 
τάδε. Καρφώνω τα πόδια του να είναι πάντα μαζί μου ησυχία και 
ανάπαυση να μην έχει όταν είναι μακριά μου. Καρφώνω τα μάτια 
του να βλέπουν με αγάπη πάντα εμένα, καρφώνω τα χέρια του να 
μην μπορεί να αγκαλιάσει άλλον άνθρωπο ούτε να αγαπά εκτός από μένα την τάδε»

Αυτά λέγονται δυνατά σε κάθε καρφίτσα, κατόπι, όπως είναι το λεμόνι το τυλίγουμε σε ένα πράσινο μεταξωτό πανί και το βάζουμε πάνω στην καρδιά μας και μετά από 9 ημέρες το ράβουμε μέσα στο στρώμα μας. 


ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Νο1


Υλικά 

Ένα χάλκινο ταψί ( ο χαλκός είναι το μέταλλο της Αφροδίτης) 

41 λεπτά μελισοκέρια 

Μαύρος μόσχος 

Λευκός μόσχος 

Αμπρ 

ΞΟΡΚΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ - MONEY SPELL

ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

WWW.TOMYROLI.GR


Αυτό το ξόρκι γίνεται την πανσέληνο. Γεμίζετε ένα δοχείο μέχρι τη μέση με νερό και πετάτε ένα ασημένιο νόμισμα μέσα. Τοποθετήστε το δοχείο έτσι ώστε το φως του φεγγαριού να πέφτει μέσα στο νερό. Με ταπεινότητα απλώστε τα χέρια σας πάνω από την επιφάνεια του νερού, σαν να μαζεύετε συμβολικά το ασήμι του φεγγαριού. Καθώς κάνετε αυτό λέτε τα εξής: «αγαπημένη κυρά του φεγγαριού, φέρε μου τον πλούτο σου ευθύς αμέσως. Γέμισε τα χέρια μου με χρυσό και ασήμι. Το πορτοφόλι μου μπορεί να κρατήσει όλα όσα θελήσεις να δώσεις». Επαναλάβετε το ξόρκι τρεις φορές. Οταν τελειώσετε, σκορπίστε το νερό στη Γη. 

ΕΡΩΤΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ - ΞΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ - LOVE SPELL

ΞΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ






ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ


Υλικά 

Φύλλα Δάφνης 

Καθίστε μπροστά από μια φωτιά που σιγοσβήνει και καθαρίστε το μυαλό σας από οποιαδήποτε σκέψη. Σκεφτείτε μόνο τον αγαπημένο σας. Κρατείστε ένα καλαθάκι με δαφνόφυλλα στα γόνατα σας. Κοιτώντας τη φωτια, βάλτε το αριστερό σας χέρι στο καλαθάκι, πάρτε μια χούφτα δαφνόφυλλα και ρίχτε τα στη φωτιά. Καθώς καίγονται πείτε δυνατά τα ακόλουθα: 

«Δαφνόφυλλα που καίγεστε στη φωτιά 
φέρτε μου αυτόν/ αυτήν που ποθεί η καρδιά μου» 

Περιμένετε μέχρι να καταλαγιάσει και πάλι η φωτιά. Επανελάβετε τρείς φορές. 


ΜΑΝΤΕΙΑ ΜΕ ΕΚΡΕΜΕΣ - ΕΚΡΡΕΜΕΣ - ΜΑΝΤΕΙΑ - ΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ


Για να φτιαχτεί ένα εκκρεμές χρειάζονται τα εξής: 
- 1 δερμάτινο κορδόνι μήκους περίπου 20 εκ. 
- 1 μικρό διάφανο κρύσταλλο μεγέθους όσο περίπου ένα μικρό καρύδι 
- 1 κομμάτι χαρτί διαστάσεων περίπου 10Χ10εκ. ή διαμέτρου 10εκ. εάν το προτιμούμε κυκλικό Στην μέση του χαρτιού, σχεδιάζουμε έναν ισοσκελή σταυρό. Στις 2 άκρες της κάθετης γραμμής γράφουμε ΝΑΙ και στις 2 άκρες της οριζόντιας γραμμής ΟΧΙ 

ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΜΑΝΤΕΙΑΣ - Zigeuner Wahrsage Carten

1 Tο μάτι του Θεού 
 
Σημασία: 

Υψηλή (Θεϊκή)Προστασία,Ανθεκτικότητα,Μέγιστη καθαρότητα,Αρχικήαλήθεια 
Σταθερότητα,Επιτυχία,Μοίρα,Επίλυση προβλημάτων,Όλα είναι εντάξει ή θα είναι. 

Μειώνει την ένταση των δυσάρεστων μηνυμάτων και προωθεί τις θετικές κάρτες. 

Στην αγάπη: υπόσχεται σταθερή και αληθινή αγάπη, στην περίπτωση επίλυσης διαφορών η συμφιλίωση. 

Στην απασχόληση: είστε σε ένα σταθερό και κατάλληλο μέρος για σας, 

Στην υγεία: ολοκλήρωση της επούλωσης της υγείας ή μακροπρόθεσμη σταθερή κατάσταση που δεν θα χειροτερέψει. 

Σκόνη Σάτυρου


Σκόνη Σάτυρου
Ερωτική σκόνη που κάνει πιο ελκυστικούς τους άντρες. Ο Βασιλικός που είναι κύριο συστατικό κάνει τον άντρα πιο ποθητό και σεξουαλικά ικανό! Οι άντρες μάγοι έπαιρναν την σκόνη και την ξάστριζαν στο  φεγγάρι  στην γέμιση του φεγγαριού και την μελετούσαν! Έπειτα την ράντιζαν στα παπούτσια τους η την ράντιζαν στον βωμό που έκαιγαν κόκκινα και πράσινα κεριά!

Τιμή: 20 ευρω


ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΊΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΛΥΣΙΜΟ ΜΑΓΕΙΑΣ

Δέσποτα Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ημών ο κρατών καί κυβερνών τά πάντα, Άγιος καί δεδοξασμένος υπάρχεις. Διό Βασιλεύ τών Βασιλευόντων καί Κύριε τών Κυριευόντων δόξα σοί. Ο καθήμενος εν τώ φωτί τώ απείρω καί απροσίτω βροτοίς, όπερ είδον δυνάμεις χιλιάδες καί μυριάδες Αγίων Αγγέλων καί Αρχαγγέλων. Σύ γιγνώσκεις τά κρύφια του ταπεινού δούλου σου Κυπριανού. Ότι ουκ εγίγνωσκον πρότερoν τά σά θαυμάσια Κύριε παντοδύναμε. Σύ ει μόνος Κύριος Ιησούς Χριστός ο Θεός ημών.

Ο ευδοκήσας εξ αναξίου γενέσθαι μέ άξιον καί συζησάμενος τώ εν σοί πόθω καί αγάπη πρός ακοήν τών Αγίων σου Αποστόλων καί Ιερομαρτύρων καί πάντων σου τών Αγίων.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΣΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ - ΞΟΡΚΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Υλικα:

Ένα μπλε κερί

Χρυσόλαδο της Παναγιάς

Ένα κομμάτι σκοινί (αν βρείτε χρυσό ακόμα καλύτερα)

ΑΠΛΗ ΣΥΤΝΑΓΗ ΤΟΥ ΕΣΘΙΡ - ΦΙΤΛΡΟ ΕΣΘΙΡ ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ - ΦΑΛΙ ΕΣΘΙΡ FALI ESTIR

ΥΛΙΚΑ:

1) 200 ml αλκοολης (κοινως οινοπνευμα αλλα το καθαρο,το ασπρο)
2) 20 ml γαρυφαλελαιο
3) 10 ml αιθεριο ελαιο απο γερανι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Η αναμειξη των υλικων δεν πρεπει να γινει αμεσως..Συνισταται να αφησετε ολες τις παραπανω ουσιες να ''ωριμασουν''

ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ - ΜΑΓΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ - ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Το βοτάνι του Κρόνου 
Ονομάζεται μαύρη ιτιά. Ο χυμός του είναι αποτελεσματικός για να παύουν οι πόνοι στα νεφρά και στις γάμπες. Επίσης όταν σε κάποιον μπουν κακά πνεύματα εάν σε ένα μαντίλι του δώσεις το φυτό να το κρατήσει πάνω του, θα ελευθερωθεί από αυτά. Εάν κάποιος έχει στο σπίτι του το φυτό δεν θα μπορέσουν να μπουν εκεί μέσα κακά πνεύματα. Εάν τα παιδάκια που τους φυτρώνουν τα δόντια το έχουν κρεμασμένο στον λαιμό τους δεν θα αισθάνονται πόνους. Καλό είναι να έχει κανείς τη ρίζα μαζί του τη νύχτα, γιατί έτσι δεν θα νιώθει φόβους ούτε θα ανησυχεί μήπως κάποιος τον βλάψει. 


Το βοτάνι του Ηλιου 
Λέγεται πολυγόνατο ή κρίνο του αγρού. Μερικοί το ονομάζουν Αλκυόνη, που είναι ο

οίκος του ήλιου. Αυτό το φυτό γιατρεύει τις παθήσεις και τους πόνους της καρδιάς και του στομαχιού. Οποιος το αγγίξει αποκτά τη δύναμη που προέρχεται από το ζώδιό του ή τον πλανήτη του. Αν ένας άντρας πιει τον χυμό του γίνεται ικανός να εκτελέσει πολλές φορές την ερωτική πράξη. Οποιος έχει μαζί του τη ρίζα του φυτού δεν θα κινδυνεύσει ποτέ από πονόματο. Εάν το έχει πάνω του προτού αισθανθεί πόνο, δεν θα πάθει τίποτα. Εάν το βάλει μετά θα ανακουφιστεί από τον πόνο. Βοηθά επίσης όποιον προσβληθεί από παραλήρημα αν το ακουμπήσουν στο στήθος του. Θεραπεύει όποιον έχει πάθηση στους πνεύμονες και διευκολύνει την αναπνοή. 

ΡΙΖΑ ΑΔΑΜ & ΕΥΑ - ADAM EYE ROOT


Η ρίζα του Αδάμ και της Εύας 

Μαγικές Δυνάμεις : Κράτα τις δυο ρίζες σε ένα μικρό σακουλάκι πάντα μαζί σου όταν θέλεις να προσελκύσεις μια αγάπη. Αν θέλεις να είσαι ελεύθερος από τους ερωτικούς σου ανταγωνιστές επίσης κουβάλα τις δύο ρίζες ραμμένες αυτή τη φορά μέσα σε ένα μικρό σακουλάκι. 

ΜΑΓΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ - ΤΑΤΟΥΛΑ ΤΡΕΛΗ


Το φυτο τατουλα βρισκεται ευρεως στην ελληνικη φυση αναμεσα σε καλλιεργειες,μοιαζει με το βλητο εχει ομως οδοντωτα φυλλα. ειναι δηλητηριωδες σε ολα του τα μερη και σε ολες τις φασεις αναπτυξης του.

ΜΑΓΙΚΟ ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ - ΕΥΚΟΛΟ ΞΟΡΚΙ

Αν εχεις κανει τα παντα και το αντικειμενο του ποθου σου σεν σου δινει σημασια,κανε το ακολουθο ξορκι 

Θα χρειαστεις:


Ένα μετρο κοκκινη μεταξωτη κορδελα
Μία φωτογραφια σου
Μία φωτογραφια του

ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ - ΛΕΥΚΟΣ ΜΟΣΧΟΣ ΣΚΟΝΗ - ΛΕΥΚΟΣ ΜΟΣΧΟΣ

Περιστερόσκονη η Λευκός Μόσχος?? 

Εδώ πρέπει να μιλήσει κάποιος ιδικός που γνωρίζει και να μιλήσει για μία ακόμη φορά. Εδώ θέλουμε λίγο μαγικές ιδιότητες..!!! 

Περιστερόσκονη: 
Η περιστερόσκονη είναι μία λεπτή σκόνη που βγάζουν τα περιστέρια από τα φτερά τους. δεν μαζεύετε εύκολα για αυτό και είναι δυσεύρετη όπως και ο Ζωικός μόσχος. Στην μόνη μεριά που θα καταφέρετε να μαζέψετε και αυτό λίγους κόκκους άμμου είναι στους Περιστερώνες και αυτό ανάμεσα στης κουτσουλιές. 

Έλαιο Ρομαντισμού

Έλαιο Ρομαντισμού


Το έλαιο Ρομαντισμού είναι ένα μαγικό έλαιο που προκαλεί το ρομαντισμό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Το τριαντάφυλλο και η γαρδένια και τα υπόλοιπα συστατικά του θα κάνει τον αλλον οχι απλά ρομαντικό αλλά μαλακό προς εσένα. Αφιερωμένο στον θεό του έρωτα και την Αφροδίτη.

Λευκός Μόσχος ή Μοσχόλαδο

Μόσχος υγρός λευκός ή Μοσχόλαδο

Είναι το άρωμα του Μόσχου και το έλαιο για κάθε επιθυμία. Τον ξαστρίζουμε 3 βράδια σε γέμιση του φεγγαριού και κατόπιν το βάζουμε στα μέρη του Σώματος που θέλουμε ή σε εκείνα που θα έρθουν σε επαφή με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει.

Μαύρος Μόσχος -Λύσιμο - Επαναφορά Υποταγής - Black musk

Μαύρος Μόσχος 
Χρησιμεύει για κάψιμο μόνος η μαζί με άλλα καπνίσματα, για καλό, για επαναφορά, για πρόοδο, εργασίας, καθώς και για λύσιμο μαγείας. αν χρησιμοποιηθεί για να καίγετε για αγάπη και επαναφορά ξαστρίζετε σε γέμιση, αν καίγετε για λύσιμο μαγείας, ξαστρίζετε μαζί με άλλα καπνίσματα τα οποία αντιστοιχούν αναλόγως την εργασία που κάνουμε. Σε χάσιμο του φεγγαριού. Είναι ένα από τα δυνατότερα φίλτρα

Κοστίζει 15 Ευρώ

18 Αυγούστου 2013

Sevdale - Σεβνταλέ

Σεβνταλέ - Sevdale - Sevdal
Το άρωμα της αγάπης




Σεβνταλέ η Σεβντάλ κατά μία άλλη παράδοση ήταν ένα μαγικό φίλτρο που περίεχε βότανα και αιθέρια έλαια και κατά παράδοση φτιαχνόταν από 33 βότανα και  πάντα στην πανσέληνο του Αυγούστου μαζί με το Πεντάσταυρο βραχιόλι.  Συνταγές υπάρχουν πολλές και σε βιβλία και σε ίντερνετ! Κάποιοι το αναφέρουν «Άρωμα της Λίλιθ!» 

Τρελόσκονη - Crazy Dust

Τρελόσκονη

Η σκόνη που ξεσηκώνει!

«Όπως κάνει ο μανιακός λόγο της αρρώστιας

του έτσι και ο τάδε γέννα της τάδε …….»

Έτσι λοιπόν αρχίζεις να καίς την τρελόσκονη. Μια μαγική σκόνη που σκοπό έχει να τρελάνει και να φουντώσει τον έρωτα του για εσένα! είτε αυτός έχει φύγει είτε όχι η σκόνη αυτή θα τον ερεθίσει μόνο για εσένα!

Η Ασπρόσκονη

Ασπρόσκονη

Η Ασπρόσκονη ήταν μία σκόνη φτιαγμένη απο τα τρία ιερά άλευρα Σιτάρι, κριθάρι και σίκαλη. Ήταν μία μαγική σκόνη προστασίας αφιερωμένη στην θεά τους. Τοποθετούσαν στο γουδί σε ίσες ποσότητες και καθώς την ανακάτευαν δεξιόστροφα διάβαζαν τις μαγικές επωδές στο μείγμα. Την έκαιγαν στο

Το χρυσό θυμιατό του πλούτου

Το Χρυσό θυμιατό του πλούτου  

Στα γραπτά της Αδασσαίας Κάστας βρέθηκε ένα παλιό Χρυσό θυμιατό που ήταν για να προσελκύσει τον πλούτο και την ευημερία! Στο χρυσό θυμιατό έκαιγαν το μαγικό ειδικό χρυσό λιβάνι η την σκόνη Ουράνιο Τόξο που ήταν για χρήματα!

ΜΕΛΙ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ - HONEY LOVE

Το Μέλι Αγάπης (Γιαγιά)Το μέλι της Αγάπης είναι ένα δυνατό υλικό που φέρνει αρμονία στον χώρο, γεμάτο με αιθέρια έλαια της αγάπης. Το δημιούργησαν οι μάγισσες των Ιωαννίνων για να γλυκάνουν της μοίρες και να βαζόνουν τα αρσενικά. Επάλειφαν κόκκινα και ροζ κεριά και τα Ηραία Στέφανα για να γλυκάνουν τους άντρες ή της Γυναίκες τους.

Το μέλι της Αγάπης κοστίζει 25 Ευρώ








ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΙΜΟΡΙΟ ΜΑΣ

Ερωτικό φίλτρο Κεχρί

(Για παραδεισένια συνουσία )

Ιστορία:

Τούτο το άρωμα ήσαν ένα από τα ποιο όμορφο που κυκλοφόρησε μέσα στα χαρέμια του Αλή Πασά. Η Γκιουλμπαχάρ Χανούμ όπως την ονόμαζαν στον κόρφο της είχε ένα μικρό μπουκάλι
που με αυτό σαγήνεψε τον Αλή Πασά τάζοντας του αγόρι. «Σερνικομάνα» του είπε ότι είναι και ο Αλή

Φίλτρο αγάπης - Λεβόνις

ΦΙΛΤΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΛΕΒΟΝΙΣ


«Σπάνιο, δροσερό και παντοδύναμο φίλτρο
Λεβόνης που είχε την δύναμη να φέρει
κοντά τον άνθρωπο που αγαπας!!!»

Δεκαπέντε ευγενικά έλαια και βότανα συνέθεταν τούτη την υπέροχη μυρωδιά!!! Που είχε την δύναμη να φέρει κοντά σου τον άνθρωπο που πραγματικά αγαπάς. Το μυστικό αυτού του σπάνιου φίλτρου ήταν η «πραγματική αγάπη!» μέσα έκρυβε τα πραγματικά συναισθήματα της αγάπης. Για αυτό και ήταν ένα μαγικό φίλτρο της Αγάπης.

Φίλτρο προστασίας Ικετέρ

Φίλτρο Προστασίας Ικετέρ(Για προστασία, Λύσιμο, σπάσιμο κατάρας)




Η λέξη Ικετέρ χάνετε στο βάθος του χρόνου, από την ικεσία του Ικέσιου Δία που ήταν προστάτης. Αυτό γιατί κάποιος γονάτιζε για να τον προστατέψουν. Ανάμεσα λοιπόν στα φίλτρα που είχε δημιουργήσει ο παπάς ήταν και το Ικετέρ. Παρά το γεγονός πως έχει χριστιανική βάση κατά βάθος ήταν και αρχαιοελληνικό. Τα βότανα που φτιαχνόταν ήταν έντεκα και τα αιθέρια έλαια δέκα συν έξι ημιπολύτιμους λίθους, μέσα προστέθηκε και μία σταγόνα άγιο Μύρο η Μυρόλι.

Φίλτρο Δώδεκα

Φίλτρο Δώδεκα


Το φίλτρο της Επιτυχίας και της Ευτυχίας

Το μαγικό φίλτρο Δώδεκα το φίλτρο της Πάμβας, ήταν ένα μαγικό φίλτρο που σκοπό είχε να μας φέρει στην ζωή αυτό μας λείπει. Οι παλιές μάγισσες το ονομάζουν “Το υγρό της ζωής”. ονομάστηκε έτσι γιατί μέσα έκρυβε το μυστικό της ζωής, το Ρόδο της Ιεριχώ!

Φίλτρο Αγάπης Αγάπη πίστη Ελπίδα


Μαγικό Φίλτρο
Αγάπη - Πίστη - Ελπίδα

Μέσα στα μπαούλα των μαγισσών βρέθηκε ένα μπουκαλάκι με άρωμα ευλογημένο
με βάση των τριών δυνάμεων. Το Φίλτρο Α.Π.Ε (Αγάπη Πίστη Ελπίδα) ήταν ένα φίλτρο που ευλογούσε γάμους και έσωνε οικογένειες... 


ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΣΘΙΡ - FALI ΕΣΘΊΡ - PARFUME ESTHER





Ερωτικό Φίλτρο Εσθίρ
(Φίλτρο Εσθίρ - Fali Esthir
Φάλι Εσθίρ)


Τούτο το μαγικό φίλτρο ταξίδεψε από την ανατολή ως την δύση για να πάρει τα μυαλά με τις ευωδιές και τα μυστικά! Ένα άκρος αμφιλεγόμενο μαγικό φίλτρο που περιέχει 43 βότανα. Η συνταγή του χάνετε στα βάθη της ανατολής και ξανά βρίσκετε εν Αθήναι!!! Συνταγές υπάρχουν πολλές, άλλες δημιουργήθηκαν και  άλλες προϋπήρχαν, κανείς όμως μέχρι στιγμής δε κρατάει την αυθεντικότητα του!

ΦΙΛΤΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝ

ΦΙΛΤΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝ

Ειδικό αρωματικό φίλτρο από την Σμύρνη. Χρησιμοποιείται επάνω σε κίτρινα και χρυσά κεριά για να φέρει τον πλούτο και την ευημερία στο σπίτι. Πολλές φορές το
χρησιμοποιούσαν σε καντήλια και σε λυχνάρια για να φέρουν πλούτο. Γυναίκες το φορούσαν όπως χανούμισσες για να φέρουν τον Χρυσοφόρο έρωτα της ζωής τους.


Τιμή: 50 Ευρώ

Κερί καλαμπόκι

Κερί Καλαμπόκι

Ένα από τα πλέvν γνωστά κεριά ευημερίας είναι το καλαμπόκι. Στα ξόρκια και μπαούλα των μαγισσών της Ηπείρου βλέπουμε αρκετά πυκνά το καλαμπόκι ως υλικό για ευημερία. To χρώμα του είναι κίτρινο και το έχουν αφιερώσει στον θεό Απόλλωνα, μιας και τα δώρα του είναι πολλά!

Φίλτρο χρήματος Αδασσά Money potions Hadassa

Φίλτρο Αδασσά
Το Φίλτρο του Χρήματος

Σύμφωνα με την μυθολογία  των μαγισσών το φίλτρο Αδασσά ξύπναγε την τύχη που κοιμόταν. Σαν φίλτρο της Τύχης και του Χρήματος, το Φίλτρο Αδασσά μέσα έκρυβε μέσα το άνθος της Γης και τα νερά της Δωδώνης.

Φίλτρο Προστασίας & Τύχης Μυρόλι

Το Ευλογημένο Μυρόλι (Potion protection)



Στα παλιά χρόνια, τότε που ο κόσμος ήξερε από μάγια και οι μάγισσες έβγαιναν και μάζευαν βότανα στην πανσέληνο, εκεί που κανείς δεν γνώριζε και που κανείς ποτέ δεν είχε δει εκτυλίσσεται η ιστορία μας. . Αυτό που ήταν δύσκολο να βρεθεί σε ετούτο το χωριό, ήταν ο μανδραγόρας. Ένα φυτό άνθρωπός. Αλλιώς το ονόμαζαν και Καλάνθρωπός. Αυτό λοιπόν το φυτό ήταν το μυστικό του χωριού.