Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

LOVE SPELL - ΞΟΡΚΙΑ ΑΓΆΠΗΣ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ.

ΞΟΡΚΙΑ ΑΓΑΠΗΣΞΟΡΚΙ ΑΓΑΠΗΣ Νο1


Υλικά: 

Ένα Αυγό 
Βότανο Damiana 
Βότανο Μυρτιά 
Πούδρα Αγάπης 
Λευκή Ζάχαρη 
Λίγο Μέλι 
Κομμάτι Χαλκού

ΞΟΡΚΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ - ΜΑΓΙΑ ΕΠΑΝΑΟΦΡΆΣ - ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΏΠΟΥ

WWW.TOMYROLI.GR

Δέσιμο - κάρφωμα για επαναφορά

Εαν μας εγκαταλείψει ένα πρόσωπο και θέλουμε να το επαναφέρουμε πάλι κοντά μας,
παίρνουμε ένα λεμόνι μικρό τελείως άγουρο, παίρνουμε και 50 καρφίτσες και μια ημέρα Δευτέρα, Πέμπτη ή Παρασκευή, σε γέμιση Σελήνης, και ώρα 2 μ.μ. ή 7 απόγευμα, καρφώνουμε τις καρφίτσες σταυρωτά, και σε κάθε καρφίτσα που βάζουμε λέμε:

«Καρφώνω τη σκέψη του τάδε, το λογισμό του, την καρδιά του, και την 
αγάπη του τάδε, να σκέπτεται, να διαλογίζεται και να αγαπά εμένα την 
τάδε. Καρφώνω τα πόδια του να είναι πάντα μαζί μου ησυχία και 
ανάπαυση να μην έχει όταν είναι μακριά μου. Καρφώνω τα μάτια 
του να βλέπουν με αγάπη πάντα εμένα, καρφώνω τα χέρια του να 
μην μπορεί να αγκαλιάσει άλλον άνθρωπο ούτε να αγαπά εκτός από μένα την τάδε»

Αυτά λέγονται δυνατά σε κάθε καρφίτσα, κατόπι, όπως είναι το λεμόνι το τυλίγουμε σε ένα πράσινο μεταξωτό πανί και το βάζουμε πάνω στην καρδιά μας και μετά από 9 ημέρες το ράβουμε μέσα στο στρώμα μας. 


ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Νο1


Υλικά 

Ένα χάλκινο ταψί ( ο χαλκός είναι το μέταλλο της Αφροδίτης) 

41 λεπτά μελισοκέρια 

Μαύρος μόσχος 

Λευκός μόσχος 

Αμπρ 

ΞΟΡΚΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ - MONEY SPELL

ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

WWW.TOMYROLI.GR


Αυτό το ξόρκι γίνεται την πανσέληνο. Γεμίζετε ένα δοχείο μέχρι τη μέση με νερό και πετάτε ένα ασημένιο νόμισμα μέσα. Τοποθετήστε το δοχείο έτσι ώστε το φως του φεγγαριού να πέφτει μέσα στο νερό. Με ταπεινότητα απλώστε τα χέρια σας πάνω από την επιφάνεια του νερού, σαν να μαζεύετε συμβολικά το ασήμι του φεγγαριού. Καθώς κάνετε αυτό λέτε τα εξής: «αγαπημένη κυρά του φεγγαριού, φέρε μου τον πλούτο σου ευθύς αμέσως. Γέμισε τα χέρια μου με χρυσό και ασήμι. Το πορτοφόλι μου μπορεί να κρατήσει όλα όσα θελήσεις να δώσεις». Επαναλάβετε το ξόρκι τρεις φορές. Οταν τελειώσετε, σκορπίστε το νερό στη Γη. 

ΕΡΩΤΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ - ΞΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ - LOVE SPELL

ΞΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ


ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ


Υλικά 

Φύλλα Δάφνης 

Καθίστε μπροστά από μια φωτιά που σιγοσβήνει και καθαρίστε το μυαλό σας από οποιαδήποτε σκέψη. Σκεφτείτε μόνο τον αγαπημένο σας. Κρατείστε ένα καλαθάκι με δαφνόφυλλα στα γόνατα σας. Κοιτώντας τη φωτια, βάλτε το αριστερό σας χέρι στο καλαθάκι, πάρτε μια χούφτα δαφνόφυλλα και ρίχτε τα στη φωτιά. Καθώς καίγονται πείτε δυνατά τα ακόλουθα: 

«Δαφνόφυλλα που καίγεστε στη φωτιά 
φέρτε μου αυτόν/ αυτήν που ποθεί η καρδιά μου» 

Περιμένετε μέχρι να καταλαγιάσει και πάλι η φωτιά. Επανελάβετε τρείς φορές. 


ΜΑΝΤΕΙΑ ΜΕ ΕΚΡΕΜΕΣ - ΕΚΡΡΕΜΕΣ - ΜΑΝΤΕΙΑ - ΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ


Για να φτιαχτεί ένα εκκρεμές χρειάζονται τα εξής: 
- 1 δερμάτινο κορδόνι μήκους περίπου 20 εκ. 
- 1 μικρό διάφανο κρύσταλλο μεγέθους όσο περίπου ένα μικρό καρύδι 
- 1 κομμάτι χαρτί διαστάσεων περίπου 10Χ10εκ. ή διαμέτρου 10εκ. εάν το προτιμούμε κυκλικό Στην μέση του χαρτιού, σχεδιάζουμε έναν ισοσκελή σταυρό. Στις 2 άκρες της κάθετης γραμμής γράφουμε ΝΑΙ και στις 2 άκρες της οριζόντιας γραμμής ΟΧΙ 
Δένουμε γερά τον κρύσταλλο στην μια άκρη του κορδονιού και στην άλλη του άκρη φτιάχνουμε μια θηλιά αρκετά μεγάλη ώστε να χωρά άνετα ο δείκτης του χεριού μας.

Το εκκρεμές είναι έτοιμο! 
Μερικοί προτιμούν να καθαγιάσουν το εκκρεμές προτού το χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά, αλλά αυτό είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή. Το σίγουρο είναι ότι δεν επηρεάζει την λειτουργία του. 

Εναλλακτικά υλικά: 
- Αντί για δερμάτινο κορδόνι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια μεταξένια κλωστή ή μια χρυσή ή ασημένια αλυσίδα. 
- Αντί για κρύσταλλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν οποιοδήποτε λίθο της αρεσκείας μας ή κάποιο μικρό, σφαιρικό, μεταλλικό αντικείμενο ή κάποιο κόσμημα (μενταγιόν ή δαχτυλίδι). 
- Αντί για χαρτί, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χαρτονάκι ή περγαμηνή ή ένα κομμάτι λείο ξύλο.

 

Πως χρησιμοποιούμε το εκκρεμές: 
Προτού ξεκινήσεις, σκέψου τι θα ήθελες να μάθεις για το άμεσο μέλλον. Διατύπωσε στο μυαλό σου την ερώτησή σου έτσι ώστε να μπορεί να απαντηθεί με ένα «ναι» ή «όχι» και φρόντισε να είναι σύντομη και σαφής. 
Κάθισε σε μια καρέκλα άνετα με ένα τραπέζι μπροστά σου. Τοποθέτησε το χαρτί μπροστά και φόρεσε το εκκρεμές στο δάχτυλο του αδύναμου χεριού σου (αριστερό για τους δεξιόχειρες, δεξί για τους αριστερόχειρες). Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές για να χαλαρώσεις και συγκεντρώσου στην ερώτησή σου. Όταν αισθανθείς ότι είσαι έτοιμος, πες δυνατά και καθαρά την ερώτησή σου. Τώρα κράτησε το εκκρεμές πάνω από το κέντρο του σταυρού και σε ύψος από αυτόν περίπου 5εκ. Προσπάθησε να κρατάς όσο πιο σταθερό μπορείς το χέρι σου και μην χάνεις την συγκέντρωσή σου στο ερώτημά σου. Αν θέλεις, μπορείς να επαναλαμβάνεις νοητά ή ψιθυριστά την ερώτηση για να βοηθηθείς στην συγκέντρωση. Σύντομα το εκκρεμές θα αρχίσει να κινείται, επηρεαζόμενο από το αναπόφευκτο τρεμούλιασμα του χεριού σου (ακόμα και το πιο σταθερό χέρι τρέμει ελαφρά). Προσπάθησε να μην επηρεάζεις την κίνησή του και περίμενε μέχρι να αποκτήσει μια σαφή πορεία. Όταν η κίνησή του γίνει ξεκάθαρη θα έχεις και την απάντησή σου: εάν ταλαντεύεται παράλληλα με την κάθετη γραμμή, η απάντηση είναι «ναι». Εάν ταλαντεύεται παράλληλα με την οριζόντια, η απάντηση είναι «όχι». Εάν κινείται κυκλικά ή διαγώνια ή ακαθόριστα, τότε αυτό σημαίνει ότι το μέλλον πάνω σε αυτήν την ερώτηση δεν είναι ακόμα σαφές και η έκβασή του εξαρτάται από τις δικές σου μελλοντικές πράξεις. 

ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΜΑΝΤΕΙΑΣ - Zigeuner Wahrsage Carten

1 Tο μάτι του Θεού 
 
Σημασία: 

Υψηλή (Θεϊκή)Προστασία,Ανθεκτικότητα,Μέγιστη καθαρότητα,Αρχικήαλήθεια 
Σταθερότητα,Επιτυχία,Μοίρα,Επίλυση προβλημάτων,Όλα είναι εντάξει ή θα είναι. 

Μειώνει την ένταση των δυσάρεστων μηνυμάτων και προωθεί τις θετικές κάρτες. 

Στην αγάπη: υπόσχεται σταθερή και αληθινή αγάπη, στην περίπτωση επίλυσης διαφορών η συμφιλίωση. 

Στην απασχόληση: είστε σε ένα σταθερό και κατάλληλο μέρος για σας, 

Στην υγεία: ολοκλήρωση της επούλωσης της υγείας ή μακροπρόθεσμη σταθερή κατάσταση που δεν θα χειροτερέψει. 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ

Παίρνουμε λίγο περιστερόσκονη στο όνομα που θέλουμε να μελετήσουμε με τα εξής λόγια: 

" Όπως η Δύση και η Ανατολή,ο ουρανός και η θάλασσα γίνονται τρελοί 

και παλαβοί για τον μόσχο και κατεβαίνουν τα περιστέρια και τον παίρνουν 
όπου βρίσκεται,έτσι να τρελαθεί και να έλθει ο...(λες το όνομά του),
γέννα της...(λες το όνομα της μητέρας του),για'μένα την...(λες το όνομά σου),
της ...(λες το όνομα της μητέρας σου).Αν κάθεται να σηκωθεί.
Αν κοιμάται να ξυπνήσει και να έλθει να με βρει σαν τρελός 
και παλαβός για'μένα την...(λες το όνομα σου)" 

Πάρε τώρα την σκόνη και τον πετάς από το μέρος που θα περάσει.


www.tomyroli.gr 

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΊΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΛΥΣΙΜΟ ΜΑΓΕΙΑΣ

Δέσποτα Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ημών ο κρατών καί κυβερνών τά πάντα, Άγιος καί δεδοξασμένος υπάρχεις. Διό Βασιλεύ τών Βασιλευόντων καί Κύριε τών Κυριευόντων δόξα σοί. Ο καθήμενος εν τώ φωτί τώ απείρω καί απροσίτω βροτοίς, όπερ είδον δυνάμεις χιλιάδες καί μυριάδες Αγίων Αγγέλων καί Αρχαγγέλων. Σύ γιγνώσκεις τά κρύφια του ταπεινού δούλου σου Κυπριανού. Ότι ουκ εγίγνωσκον πρότερoν τά σά θαυμάσια Κύριε παντοδύναμε. Σύ ει μόνος Κύριος Ιησούς Χριστός ο Θεός ημών.

Ο ευδοκήσας εξ αναξίου γενέσθαι μέ άξιον καί συζησάμενος τώ εν σοί πόθω καί αγάπη πρός ακοήν τών Αγίων σου Αποστόλων καί Ιερομαρτύρων καί πάντων σου τών Αγίων.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ

WWW.TOMYROLI.GR


1. Κρασί
Σε τρία ποτηράκια βάζουμε κρασί, σ? αυτά ρίχνουμε τρία δαφνοκούκουτσα σε κάθε ένα, λίγο μέλι, γάλα, λάδι ελιάς και λίγο ανθόνερο. Τα ξαστρίζουμε τρία βράδια σε γέμιση φεγγαριού, ραντίζουμε με αυτό τα εσώρουχά του, τα σεντόνια που θα κοιμηθεί, τις παντόφλες του και ρίχνουμε να το περάσει λέγοντας: « Τάδε γιέ της τάδε, όπου κι αν πας, όπου κι αν βρίσκεσαι να σκέφτεσαι μόνο εμένα ερωτικά το στεφάνι μου το κρεβάτι μου το δρόμο μου».

2. Αμύγδαλα
Παίρνουμε αμύγδαλα διπλά και τα ξαστρίζουμε τρία βράδια σε γέμιση φεγγαριού λέγοντας: « Όπως η Σελήνη και τα? άστρα είναι ενωμένα μαζί και δεν είναι δυνατό κανείς να τα χωρίσει, έτσι και ο τάδε γιος της τάδε να μην είναι δυνατόν καμία δύναμη μαγική ή ανθρώπινη να τον χωρίσει από εμένα την τάδε την κόρη της τάδε. Όπως αυτά τα αμύγδαλα ζούσαν αχώριστα μέσα στο φλοιό τους, έτσι και εγώ η τάδε κόρη της τάδε να είμαι πάντα ενωμένη και αγαπημένη με τον τάδε γιο της τάδε».

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΣΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ - ΞΟΡΚΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Υλικα:

2 Λευκά κεριά
1Κίτρινο κερί
1Πορτοκαλί κερί
1Μάτι της τίγρης

ΑΠΛΗ ΣΥΤΝΑΓΗ ΤΟΥ ΕΣΘΙΡ - ΦΙΤΛΡΟ ΕΣΘΙΡ ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ - ΦΑΛΙ ΕΣΘΙΡ FALI ESTIR

ΥΛΙΚΑ:

1) 200 ml αλκοολης (κοινως οινοπνευμα αλλα το καθαρο,το ασπρο)
2) 20 ml γαρυφαλελαιο
3) 10 ml αιθεριο ελαιο απο γερανι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Η αναμειξη των υλικων δεν πρεπει να γινει αμεσως..Συνισταται να αφησετε ολες τις παραπανω ουσιες να ''ωριμασουν''

ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ - ΜΑΓΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ - ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Το βοτάνι του Κρόνου 
Ονομάζεται μαύρη ιτιά. Ο χυμός του είναι αποτελεσματικός για να παύουν οι πόνοι στα νεφρά και στις γάμπες. Επίσης όταν σε κάποιον μπουν κακά πνεύματα εάν σε ένα μαντίλι του δώσεις το φυτό να το κρατήσει πάνω του, θα ελευθερωθεί από αυτά. Εάν κάποιος έχει στο σπίτι του το φυτό δεν θα μπορέσουν να μπουν εκεί μέσα κακά πνεύματα. Εάν τα παιδάκια που τους φυτρώνουν τα δόντια το έχουν κρεμασμένο στον λαιμό τους δεν θα αισθάνονται πόνους. Καλό είναι να έχει κανείς τη ρίζα μαζί του τη νύχτα, γιατί έτσι δεν θα νιώθει φόβους ούτε θα ανησυχεί μήπως κάποιος τον βλάψει. 


Το βοτάνι του Ηλιου 
Λέγεται πολυγόνατο ή κρίνο του αγρού. Μερικοί το ονομάζουν Αλκυόνη, που είναι ο

οίκος του ήλιου. Αυτό το φυτό γιατρεύει τις παθήσεις και τους πόνους της καρδιάς και του στομαχιού. Οποιος το αγγίξει αποκτά τη δύναμη που προέρχεται από το ζώδιό του ή τον πλανήτη του. Αν ένας άντρας πιει τον χυμό του γίνεται ικανός να εκτελέσει πολλές φορές την ερωτική πράξη. Οποιος έχει μαζί του τη ρίζα του φυτού δεν θα κινδυνεύσει ποτέ από πονόματο. Εάν το έχει πάνω του προτού αισθανθεί πόνο, δεν θα πάθει τίποτα. Εάν το βάλει μετά θα ανακουφιστεί από τον πόνο. Βοηθά επίσης όποιον προσβληθεί από παραλήρημα αν το ακουμπήσουν στο στήθος του. Θεραπεύει όποιον έχει πάθηση στους πνεύμονες και διευκολύνει την αναπνοή. 

ΡΙΖΑ ΑΔΑΜ & ΕΥΑ - ADAM EYE ROOT

Η ρίζα του Αδάμ και της Εύας 

Μαγικές Δυνάμεις : Κράτα τις δυο ρίζες σε ένα μικρό σακουλάκι πάντα μαζί σου όταν θέλεις να προσελκύσεις μια αγάπη. Αν θέλεις να είσαι ελεύθερος από τους ερωτικούς σου ανταγωνιστές επίσης κουβάλα τις δύο ρίζες ραμμένες αυτή τη φορά μέσα σε ένα μικρό σακουλάκι. 
Δώσε τις ρίζες σε ένα ζευγάρι για να εξασφαλίσουν ότι η ευτυχία τους θα συνεχιστεί.

ΜΑΓΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ - ΤΑΤΟΥΛΑ ΤΡΕΛΗ

Το φυτο τατουλα βρισκεται ευρεως στην ελληνικη φυση αναμεσα σε καλλιεργειες,μοιαζει με το βλητο εχει ομως οδοντωτα φυλλα.
ειναι δηλητηριωδες σε ολα του τα μερη και σε ολες τις φασεις αναπτυξης του.

Απο το φυτο τατουλα η διαβολοχορτο , στη μαγεια χρησιμοποιουμε τους σπορους του καρπου σε ερωτικα ξορκια για να τρελλανουν ενα ατομο απο ερωτα.
Επισης καιγεται κ σε καρβουνακι για τους ιδιους λογους, θελει ομως προσοχη διοτι ειναι τοξικο κ δημιουργει παραισθησεις.
Ειναι ενα πολυ ισχυρο ερωτικο καψιμο. 

Χρησιμοποιηται κ ως αφροδησιακο, Επισης φυλλα τατουλα μασουσαν στο μαντειο τον δελφων κ εβγαζαν τους χρησμους. 

ΜΑΓΙΚΟ ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ - ΕΥΚΟΛΟ ΞΟΡΚΙ

Αν εχεις κανει τα παντα και το αντικειμενο του ποθου σου σεν σου δινει σημασια,κανε το ακολουθο ξορκι 

Θα χρειαστεις:


Ένα μετρο κοκκινη μεταξωτη κορδελα
Μία φωτογραφια σου
Μία φωτογραφια του

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΑ - ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ

Μας το ζητήσατε και σας το προσφέρουμε με όλη μας την Αγάπη. 

Καφεμαντεία, σε έναν νέο μοναδικά διακοσμημένο χώρο και ειδικά διαμορφωμένο για την ανάγνωση της τέχνης του καφέ. 

Μαζί μας η Αθανασία να σας διαβάσει το καφεδάκι και να σας πει τα μελλούμενα. 

Κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, θα είναι κοντά μας για να σας μυήσει και να σας ταξιδέψει στα κρυμμένα μυστικά της καφεμαντείας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108612110 και ελάτε στον χώρο μας, να απολαύσετε τον καφέ σας και να μάθετε τι κρύβει το μέλλον για εσάς. 

Ελάτε να σας προσφέρουμε καφεδάκι και να σας τρατάρουμε Γιαννιώτικα γλυκά και λουκουμάκια από την Πόλη. 

Η συνεδρία καφεμαντείας με την Αθανασία κοστίζει 20ευρώ και χρειάζεται να έχουμε κλείσει ραντεβού τουλάχιστον δύο μέρες πριν την ημέρα που επιθυμείτε να έρθετε κοντά μας. 

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε απο κοντά στον καινούργιο πολυτελέστατο και μαγικό ανανεωμένο μας χώρο από 1η Οκτωβρίου. Φιλικά 
Το Μυρόλι

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ - ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ - θΕΚΛΑ ΜΕΤΑΞΑ - ΑΣΤΡΛΟΓΟΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Χαρτομαντεία με την γνωστή σε όλους σας ΘΕΚΛΑ,  

Θα είναι μαζί μας καθημερινά σε έναν μοναδικό ολοκαίνουργιο ανανεωμένο χώρο για να βρείτε μαζί τις απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν. 

Διάβασμα ταρώ για κάθετι που σας απασχολεί. Ερωτικά, επαγγελματικά, θέματα σπουδών, οικονομικά θέματα. 

Η Θέκλα έχει την απάντηση σε οτιδήποτε σας απασχολεί και μπορεί να σας συμβουλέψει για το καλύτερο δυνατόν. Το χαμόγελό της και ο καλόκαρδος χαρακτήρας της, θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και οικεία για να γίνει το διάβασμα της τράπουλας πιο ήρεμα και άνετα. 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ - ΛΕΥΚΟΣ ΜΟΣΧΟΣ ΣΚΟΝΗ - ΛΕΥΚΟΣ ΜΟΣΧΟΣ

Περιστερόσκονη η Λευκός Μόσχος?? 
Εδώ πρέπει να μιλήσει κάποιος ιδικός που γνωρίζει και να μιλήσει για μία ακόμη φορά. Εδώ θέλουμε λίγο μαγικές ιδιότητες..!!! 

Περιστερόσκονη: Η περιστερόσκονη είναι μία λεπτή σκόνη που βγάζουν τα περιστέρια από τα φτερά τους. δεν μαζεύετε εύκολα για αυτό και είναι δυσεύρετη όπως και ο Ζωικός μόσχος. Στην μόνη μεριά που θα καταφέρετε να μαζέψετε και αυτό λίγους κόκκους άμμου είναι στους Περιστερώνες και αυτό ανάμεσα στης κουτσουλιές. 

ΜΑΓΙΚΑ ΕΛΑΙΑ - ΛΑΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ MAGICK OILS - SPELL OILS


Έλαιο Αγάπης 

Συνδυασμός ελαίων σε ένα μοναδικό μείγμα που σκοπό έχει να φέρει την αγάπη. Ντύστε ροζ και κόκκινα κεριά μαζί με πούδρα Αγάπης. Το φοράμε πίσω από τα αυτιά μας και πίσω από τα γόνατα! 
Τιμή: 20 Ευρώ 

Έλαιο Χρήματος 
Συνδυασμός ελαίων σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο στην μυρωδιά μείγμα, που σκοπό έχει την προσέλκυση του χρήματος. Επαλείψτε πράσινα, κίτρινα και μπλε κεριά για να φέρεται το πλούτο στο σπίτι σας. Μπορείτε να το φορέσετε στα χέρια σας και κυρίως στα άκρα! 
Τιμή: 20 Ευρώ 

Λευκός Μόσχος - αγάπη, έρωτα, επαναφορά

Μόσχος υγρός λευκός 
Είναι το άρωμα του Μόσχου και το έλαιο για κάθε επιθυμία. Τον ξαστρίζουμε 3 βράδια σε γέμιση του φεγγαριού και κατόπιν το βάζουμε στα μέρη του Σώματος που θέλουμε ή σε εκείνα που θα έρθουν σε επαφή με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει. Όταν είναι να πάρουμε τηλέφωνο βάζουμε στα χέρια μας για να προσελκύσουμε την αγάπη. Δίνει ηρεμία και γαλήνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσέλκυση χρήματος σε συνδυασμό με ένα κερί βούδα, ή για προσέλκυση αγάπης ή επαναφορά μιας χαμένης αγάπης. 

Τιμή: 15 Ευρώ 

Μαύρος Μόσχος -Λύσιμο - Επαναφορά Υποταγής - Black musk

Μαύρος Μόσχος 
Χρησιμεύει για κάψιμο μόνος η μαζί με άλλα καπνίσματα, για καλό, για επαναφορά, για πρόοδο, εργασίας, καθώς και για λύσιμο μαγείας. αν χρησιμοποιηθεί για να καίγετε για αγάπη και επαναφορά ξαστρίζετε σε γέμιση, αν καίγετε για λύσιμο μαγείας, ξαστρίζετε μαζί με άλλα καπνίσματα τα οποία αντιστοιχούν αναλόγως την εργασία που κάνουμε. Σε χάσιμο του φεγγαριού. Είναι ένα από τα δυνατότερα φίλτρα

Κοστίζει 15 Ευρώ

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

ΠΟΥΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ - POWDER SPELL

ΠΟΥΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ

Γενικές Οδηγίες

Με βάση το Καλαμποκάλευρο που ενώνονται με τα έλαια και ξερά βότανα που γίνονται σκόνη στο γουδί. πούδρες που δεν έχουν βάση από τα παρακάτω είναι η πούδρα της Αθηνάς που είναι μόνο με βότανα σε σκόνη…
Οι πούδρες μας χρησιμοποιούνται με τον παραδοσιακό τρόπο.


1) Φοράμε επάνω μας την πούδρα η στα παπούτσια μας αν το ζητάει ή πούδρα.2) Καίγετε σε σωστές ώρες και ημέρες σε καρβουνάκι σαν λιβάνι.3) Ραντίζουμε τον χώρο του σπιτιού μας4) Ραντίζουμε η ντύνουμε κεριά5) Την ρίχνουν να την περάσει ο ενδιαφερόμενος.

ΤΡΕΛΟΣΚΟΝΗ - CRAZY DUST


Τρελόσκονη

Στα παλιά γριμόρια των μαγισσών βρέθηκε η τρελόσκονη, η σκόνη που θα τρελάνει α για έρωτα και πάθος για όποιον καεί! Μπορει να καεί σε γέμιση του φεγγαριού σε ζυγές ώρες και σιγές τσιμπιές σε ένα καρβουνάκι. Η τρελόσκονη θα κάνει το άλλο σας μισό τρελό για εσάς και  δε θα μπορεί  να ξεκολλήσει επάνω σας! Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών της Σμύρνης.

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε και τα υπολείμματα θα τα ρίξουμε εκεί που θα περάσει το πρόσωπο που θέλουμε να τρελαθεί για εμάς!


Τιμή: 15 Ευρώ

ΓΙΑΝΝΙΏΤΙΚΑ ΚΕΡΙΆ - CANDLES FROM IOANNINA


Όοπου αλλού τα βρήτε δεν εχουν Ξαστρηθεί η λαδωθεί με το έλαιο που η γιαγιά δημιούργησε για αυτά τα κεριά!!!! Αντιγράφτηκαν και η γνώση μεταδόθηκε οχι απλά ΜΙΣΗ αλλά και καταστροφική!!!

ΓΙΑΝΝΙΏΤΙΚΑ ΚΕΡΙΆ


Κερί γουρούνι πράσινο (δημιουργία της γιαγιάς)
Εξαιρετικά καλό κερί που χρησιμοποιείται από της μάγισσες των Ιωαννίνων για να φέρει λεφτά και πλούτο. Ξαστρισμένο το ραντίζουμε με Φίλτρο Αδασσά η φίλτρο Μυρόλι για να φέρει πλούτο στο μαγαζί ή σπίτι. Πάντα πρέπει να το ταΐσεις με τα χρυσά κέρματα (10. 20,50,1Ε, 2Ε )
Τιμή: 20 ΕυρώΧΡΥΣΟ ΘΥΜΙΑΤΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Χρυσό Θυμιατό του πλούτου

Χρισμένο με το φίλτρο Αδασσά για να καίτε επάνω το χρυσό ειδικό λιβάνι. φέρνει επιτυχία, πλούτο και ευημερία σε όποιον το χρησιμοποιεί. την επιτυχία την έχετε σίγουρη.

Το Χρυσό θυμιατό κοστίζει 7 Ευρώ μόνο του Με το λιβάνι 15 Ευρώ.

ΜΕΛΙ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ - HONEY LOVE

Το Μέλι Αγάπης (Γιαγιά)Το μέλι της Αγάπης είναι ένα δυνατό υλικό που φέρνει αρμονία στον χώρο, γεμάτο με αιθέρια έλαια της αγάπης. Το δημιούργησαν οι μάγισσες των Ιωαννίνων για να γλυκάνουν της μοίρες και να βαζόνουν τα αρσενικά. Επάλειφαν κόκκινα και ροζ κεριά και τα Ηραία Στέφανα για να γλυκάνουν τους άντρες ή της Γυναίκες τους.

Το μέλι της Αγάπης κοστίζει 25 Ευρώ
ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΙΜΟΡΙΟ ΜΑΣ

ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΕΧΡΙ - SEX POTIONS KECHRI

ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΕΧΡΙ

Ερωτικό φίλτρο του έρωτα. Χρησιμοποιείται κυρίως από της γυναίκες για να προσελκύσουν αγνώστους ανθρώπους να κάνουν Σεξ. Είναι το φίλτρο του Σεξ. Το βάζουμε λίγο πάνω από το φρύδι στον αφαλό.

Τιμή: 40 ευρώ

ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΛΕΒΟΝΗΣ - LOVE POTIONS LEVONIS

ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΛΕΒΟΝΗΣ

Από την δυνατότερα ερωτικά φίλτρα που δημιουργούν την αιώνια πίστη. Χρησιμοποιείται στο αποτελεσματικότερο δέσιμο Το «Δέσιμο της Πυθίας». Το φοράμε για να δώσουμε περισσότερη δύναμη στον γάμο μας η κάνουμε την σχέση μας αρραβώνα η γάμο!!!

Τιμή: 45 Ευρώ

ΦΙΛΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΚΕΤΕΡ - PROTECTION POTIONS IKETER

ΦΙΛΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΚΕΤΕΡ

Το απόλυτο φίλτρο προστασίας. Ο Αμέθυστος που περιέχει μέσα και τα έλαια σας προσφέρει την απόλυτη προστασία πάσης φύσεως μαγείας. το φοράμε κάθε πρωί λίγο πίσω στα αυτά και αυτό θα μας προστατέψει από κάθε κακό και μάτι.
Τιμή: 50 ευρώ

ΦΙΛΤΡΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑ - POTION SUSSCSES DODEKA

ΦΙΛΤΡΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑ

Πολύ ισχυρό φίλτρο Ευτυχίας και επιτυχίας! Χρησιμοποιείται κυρίως για να φτιάξεις την ζωή σου. Αλείφοντας με αυτό το άρωμα μελισσοκέρια αυτά θα σας φέρουν την επιτυχία στην ζωή σας και θα σας ανεβάσει τόσο ψηλά που δεν θα το πιστεύεται!

Τιμή: 40 ευρώ

ΦΙΛΤΡΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΑΓΑΠΗ - ΠΙΣΤΗ- ΕΛΠΙΔΑ - LOVE POTION

ΦΙΛΤΡΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΑΓΑΠΗ - ΠΙΣΤΗ- ΕΛΠΙΔΑ
Συστατικά σπάνια και πολύτιμα, είναι αυτά που με την μαγική τους ένωση δίνουν στο άρωμα την μεθυστική ευωδιά του. Ένα άρωμα που σκοπός του ήταν να φέρει την χαρά και την αγάπη, να γεμίσει πίστη και ελπίδα. Ευλογεί γάμος και επαναφέρει την παλιά αγάπη.

Τιμή: 60 ευρώ

ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ FALI SEVDALE - ΦΆΛΙ ΣΕΒΝΤΑΛΕ

ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ FALI SEVDALE - ΦΆΛΙ ΣΕΒΝΤΑΛΕ

Το Σμυρναϊκό φίλτρο της Αγάπης. Έφερνε την επανασύνδεση δύο ατόμων που είχαν κάποτε αγαπηθεί. Τα έλαια είναι καθαρά μελετημένα για να φέρουν την πραγματική αληθινή αγάπη ανάμεσα σε δύο άτομα και ας έχουν χωρίσει χρόνια ολόκληρα.

Τιμή: 50 ευρώ

ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΣΘΙΡ - FALI ΕΣΘΊΡ - PARFUME ESTHER

ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ -FALI ΕΣΘΙΡ

Το Σμυρναϊκό ερωτικό φίλτρο. Με αυτό όποιον θέλω θα αποκτήσω. Φορώντας αυτό το άρωμα κάθε αρσενικό θα πέσει στα πόδια σου, αρκεί να μυρίζει λίγο το άρωμα. Φίλτρο του Έρωτα, φέρνει τον έρωτα ανάμεσα σε δύο άτομα.

Τιμή: 50 ευρώ

ΦΙΛΤΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝ

ΦΙΛΤΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝ
Ειδικό αρωματικό φίλτρο από την Σμύρνη. Χρησιμοποιείται επάνω σε κίτρινα και χρυσά κεριά για να φέρει τον πλούτο και την ευημερία στο σπίτι. Πολλές φορές το χρησιμοποιούσαν σε καντήλια και σε λυχνάρια για να φέρουν πλούτο. Γυναίκες το φορούσαν όπως χανούμισσες για να φέρουν τον Χρυσοφόρο έρωτα της ζωής τους.

Τιμή: 50 Ευρώ

ΦΙΛΤΡΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ - POTIONS VICTORY

ΦΙΛΤΡΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ

Το φίλτρο που κατακτάει τα πάντα. Το Αήττητο υγρό όπως το ονόμαζαν οι μάγισσες των Ιωαννίνων. Τα έλαια και τα πετρώματα μαζί με την χρυσόσκονη προσφέρουν την απόλυτη επιτυχία σε κάθε βήμα. Και αποφεύγεις κάθε εμπόδιο της ζωής. Το φοράμε η το επαλείφουμε σε πράσινα και κίτρινα κεριά.

Τιμή: 60 ευρώ

ΦΙΛΤΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΔΑΣΣΑ - POΤION MONEY HADDASA

ΦΙΛΤΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΔΑΣΣΑ

Το φίλτρο της κυράς των Νερών. Οι πέτρες Μάτι της τίγρη που περιέχουν μέσα μαζί με τα έλαια κάνουν τον συνδυασμό του χρήματος, που φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα. Το φοράμε επάνω μας για να καταφέρουμε να πάρουμε μία θέση στην κατάλληλη δουλειά για εσάς.

Τιμή: 50 ευρώ

ΦΙΛΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΥΡΟΛΙ - PROTECTION POΤION MYROLI

ΦΙΛΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗΣ ΜΥΡΟΛΙ

Το φίλτρο Μυρόλι, είναι ένα από τα πιο δυνατά Γιαννιώτικα φίλτρα, που σας προσφέρει προστασία, υγεία και επιτυχία, Ευλογημένο το Μυρόλι, σας δίνει την απόλυτη προστασία και διώχνει μακριά κάθετι κακό κι αρνητισμό. Βάλτε σε ένα μικρό μπαμπακάκι λίγο Φίλτρο Μυρόλι και σταυρώστε με αυτό όλες της πόρτες και παράθυρα.Φορέστετο για να έχετε την απόλυτη προστασία. Φτιάξτε φυλαχτά. Συνδυάζεται με κίτρινο και λευκό κερί

Τιμή: 50 ευρώ

ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΥΝΗ - LOVE POΤION WOMAN

ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΓΥΝΗ

Το Απόλυτο Φίλτρο Γυναίκας. Δημιουργεί τον πόθο και την αίσθηση των αγρίων αισθήσεων. Αν φορέσεις το άρωμα Γυνή θα έχεις Σκανδαλώδες κατακτήσεις που θα αφήσει ιστορία. Το φοράνε μόνο οι γυναίκες για να τραβήξουν το αντίθετο φίλο. Οι γαλλίδες μάγισσες φορούσαν το άρωμα αυτό στο πρώτο ραντεβού.

Τιμή: 40 ευρώ

ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΘΗΝΑ - LOVE POΤION ATHENA

ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΘΗΝΑ


Το Ερωτικό μας φίλτρο, Το Αθηνά είναι ένα από τα καλύτερα μας αρώματα αγάπης. Προσφέρει την αληθινή αγάπη και την επιστροφή αγαπημένου προσώπου. Κατασκευάζετε από αγνά υλικά χωρίς οινόπνεύμα και αποσταγμένο νερό. Φορέστε λίγο στο στέρνο σας και πίσω από τα αυτιά σας. Χρησιμοποιείται ακόμα και σε τελετές γάμου.

Τιμή: 40 ευρώΜΑΓΙΚΕΣ ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ


ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΚΟΝΕΣ
ΤΡΕΛΟΣΚΟΣΝΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ, ΚΑΡΑΝΤΟΥΜΑΝ, ΦΟΥΝΤΩΜΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΣΚΟΝΗ ΕΡΩΤΑ, ΣΚΟΝΗ ΧΩΡΙΣΜΟΥ, ΣΚΟΝΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΠΛΟΎΤΟΥ, ΕΥΗΜΕΡΊΑΣ, ΞΕΜΥΑΛΙΣΤΡΑ, ΣΚΟΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, ΦΕΓΓΑΡΟΣΚΟΝΗ ΛΕΛΕΚΟΣΚΟΝΗ
ΣΚΟΝΗ ΗΟΤ FOOT, ΣΚΟΝΗ ΦΟΥΝΤΩΜΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΣΚΟΝΗ ΞΕΜΥΑΛΙΣΤΡΑ, ΤΡΕΛΟΣΚΟΝΗ,Γενικές Οδηγίες Με βάση το Καλαμποκάλευρο που ενώνονται με τα έλαια και ξερά βότανα που γίνονται σκόνη στο γουδί. πούδρες που δεν έχουν βάση από τα παρακάτω είναι η πούδρα της Αθηνάς που είναι μόνο με βότανα σε σκόνη… 


Οι πούδρες μας χρησιμοποιούνται με τον παραδοσιακό τρόπο. 


1) Φοράμε επάνω μας την πούδρα η στα παπούτσια μας αν το ζητάει ή πούδρα. 


2) Καίγετε σε σωστές ώρες και ημέρες σε καρβουνάκι σαν λιβάνι. 


3) Ραντίζουμε τον χώρο του σπιτιού μας 


4) Ραντίζουμε η ντύνουμε κεριά 5) Την ρίχνουν να την περάσει ο ενδιαφερόμενος.

WWW.TOMYROLI.GR