20 Νοεμβρίου 2013

Χαρτομαντεία - Μαθήματα χαρτομαντείας

ΧΑρτομαντεία - Μαθήματα Χαρτομαντειας
www.tomyroli.gr www.happymojo.gr


Οι άνθρωποι από αρχαιοτάτων χρόνων επιθυμούσαν να βρούν τρόπο να διαβάζουν διάφορα σημάδια έτσι ώστε να κατανοήσουν το μέλλον τους. Μέσα στους αιώνες αναπτύχθηκαν πολλοί τρόποι για να το πετύχουν αυτό. Σ’αυτούς ανήκει και η χαρτομαντεία. 

Στο άρθρο αυτό θα επιχειρηθεί μια μικρή εισαγωγή σ’αυτήν την δημοφιλή μαντική τέχνη. 

Η βασική ιδέα για να ρίξεις τα χαρτιά είναι να ανακατεύεις την τράπουλα ενώ ταυτόχρονα σκέφτεσαι το πρόβλημα που σε απασχολεί. Στην συνέχεια ρίχνεις τα χαρτιά με συγκεκριμένο τρόπο: 
• Για μια γρήγορη απάντηση σε ένα φλέγων ζήτημα διαλέγουμε ένα χαρτί. 
• Ένας άλλος επίσης δημοφιλής τρόπος ριξίματος της τράπουλας είναι να διαλέξουμε τρία χαρτιά. Το πρώτο αντιπροσωπεύει το παρελθόν, το δεύτερο την παρούσα κατάσταση και το τρίτο το τελικό αποτέλεσμα, το μέλλον. 
• Για μεγαλύτερη ανάλυση ενός προσώπου ή μιας κατάστασης, μπορούμε να διαλέξουμε ένα πιο πολύπλοκο τρόπο ριξίματος της τράπουλας. Επιλέγουμε τρεις κάρτες για τις εξής κατηγορίες: ο Εαυτός σου, η Οικογενειά σου, οι Φίλοι σου, Τι Περιμένεις(ή η Παρούσα Κατάσταση), Τι Δεν Περιμένεις και το Αποτέλεσμα. (Μπορεί κάποια κατηγορία να παραληφθεί, αναλόγως την ερώτηση) 


Ερμηνείες των χαρτιών της τράπουλας 

Σκόνη Ρομαντισμού

Σκόνη Ρομαντισμού 

Οι μάγισσες πίστευαν πως αν φύγει ο ρομαντισμός από μία σχέση τότε αυτομάτως θεωρούν πως έχει τελειώσει! Στα τετράδια τους υπάρχει μία ισχυρή σκόνη ρομαντισμού! Με κύριο συστατικό την κανέλλα και το πορτοκάλι που έφερνε τον ρομαντισμό στις παλιές αγάπες!

Το Μαγικό νερό για έρωτα

Σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα παρασκευή παίρνουμε ένα ποτήρι αμίλητο νερό απο ανατολική βρύση και το θυμιατίζουμε με μόσχο μαύρο λέγοντας συγχρόνως το ΠΙΣΤΕΥΩ .

Τάτουλα - Δατουρα

Με γέμιση σελήνης παίρνουμε 9 κόκκους Τάντουλα τους οποίους ξαστρίζουμε 3 βράδυα. 
Κατόπιν στις 12 η ώρα το μεσημέρι παίρνουμε ένα αλουμίνιο πιάτο τους βάζουμε μέσα και κουνάμε διαρκώς το πίατο να χοροπηδούν και λέμε ¨


Τάντουλα τρελλή, τάντουλα ζουρλή ,
τάντουλα δαιμονισμένη ,να τρελλάνεις 
να ζουρλάνεις και να δαιμονίσεις για 
τον έρωτα μου τον (ταδε)γέννα της (τάδε)

Μαγνητόλαδο - Magnetic oil

Μαγνητόλαδο



Το μαγνητόλαδο για τις μάγισσες των Ιωαννίνων ήταν για γενική έλξη!

Οι μάγισσες το χρησιμοποιούσαν για να έλξουν τον έρωτα επάνω σε ροζ και κόκκινα κεριά, για χρήματα επάνω σε ένα πράσινα η κίτρινα κεριά, ενώ για γενική έλξη επάνω σε κίτρινα η λευκά κεριά!

Έλαιο Αφροδίτης / Venus oil


Αυτό είναι το κατάλληλο λάδια για της γυναίκες που θέλουν να τρέχουν δίπλα τους οι άντρες!!! Επίσης όπου και να πάς και αγγίξεις ένα άτομο αυτός θα χάσει τα λογικά του…!!! χρησιμοποιείτε σαν μαγνητόλαδο. 


Υλικά: 

20ml Έλαιο Βάσης 
10 σταγόνες γιασεμί 
10 σταγόνες Κόκκινο χρώμα 
10 σταγόνες Λεβάντα 

Βάλτριο Θυμιατό για εχθρούς

Άλλο ένα σμυρναϊκό αντικείμενο Θυμιατό που χρησιμοποιείται για να διώξουν τους εχθρούς, αλλά και για να τους αποτρέψεις να σου κάνουν το κακό. Επάνω έκαιγαν αγκάθια και διάφορα άλλα λιβάνια για να κάνεις και κακό. Εδώ θα σας δώσω τον τρόπο πώς να το κατασκευάσετε!!!

Υλικά:


Μαύρο πιάτο Στρόγγυλο
Μορφή Λύκου η Βούδα (Μαύρο)
Πάπυρος η Περγαμηνή
Αγκάθια η Βάτος
Οψιδιανός
Αίμα από συκώτι

Μαγιολύτης - Το νερό που έσπαγε τα μάγια

Μαγιολύτης
Ο Μαγιολύτης είναι ένα σύμπλεγμά νερών που δημιουργούσαν οι μάγισσες για να φύγουν οι γκαντεμιές Γρουζουσιές, και φυσικά τα κακά μάγια. Ο Μαγιολύτης δεν είναι παρά ένα βότανο που βγάζει κόκκινο χρώμα σαν το αίμα δράκου. Οπότε η ποσότητα πάντα ήταν πολύ μικρή και ραντίζαν της γωνίες του σπιτιού με ειδικές ευχές.
Πρόσφατα σε ένα φόρουμ (Ο θεός να το κάνει) έγραφε πως ο Μαγιολύτης είναι Ξαστρισμένο Αμίητο νερό αλλά δεν διάβασε καλά στο βιβλίο Βαμπίρ πως στην σελίδα 297 Γράφει:

«Παίρνουμε νερό αμίλητο από τρεις βρύσες και το ρίχνουμε μέσα!»

11 Νοεμβρίου 2013

Φυλαχτό Άνοιγμα δρόμου

Φυλαχτό 

Άνοιγμα δρόμου 


Όταν όλα πάνε στραβά και οι δρόμοι ειναι κλειστοί η απάντηση σε όλα είναι αυτό το φυλαχτό! Οι μάγισσες των Ιωαννίνων έκαναν αυτό το φυλαχτό για να μπορέσουν να