30 Δεκεμβρίου 2013

Πλανητικά Θυμιάματα


πλανητικά Λιβάνια Θυμιάματα 
Καίγονται σε ειδικές τελετουργίες που αποσκοπούν τον έρωτα την επιτυχία την προστασία. μαζί με το ανάλογο πλανητικό κερί! 


Ήλιος:


Αρσενικό Λιβάνι, Μαστίχα, Στύραξ, Λάβδανο και Μόσχος






Σελήνη:
Φύλλα μυρτιάς,Φύλλα δάφνης,Καμφορά, Λιβάνι


Μαγνητόσκονη - Ο μαγνήτης του Έρωτα

Ένα από τα πιό δυνατά φίλτρα επαναφοράς είναι αυτό με τη μαγνητόσκονη και το λευκό μόσχο. Ξαστρίζουμε τις δύο σκόνες αφού πρώτα τις ανακατέψουμε μεταξύ τους λέγοντας : 

Φεγγαρόσκονη - Η Σκόνη του Έρωτα

"Ξάστρισε για τρία βράδιατη σκόνη του φεγγαριού σε γέμιση λέγοντας: 


Όπως γεμίζει το φεγγάρι και γυρίζει γύρω από τη Γη,  έτσι κι ο...,γιος της...,να γεμίζει από αγάπη  και να γυρίζει γύρω από μένα,την...,κόρη της...,  για καλό,για αγάπη,για τον έρωτα μου. 

Μανόγαλο - Το αιώνιο δέσιμο

Ένα μέσο μαγείας που πιστεύουν στο χωριό μας είναι το μανόγαλο. Παίρνουν γάλα από λεχώνες μάνα και κόρη, αλλά να έχουν και οι δυο αγόρια, αλεύρι από πρωτάλεστο μύλο (που αλέθει για πρώτη φορά) και νερό.

Σκόνη Λαχτάρας για να σε λαχταρά

Μία ειδική σμυρναίικη Φόρμουλα που κάνει όποιον άντρα η γυναίκα να λαχταρά. Η Σκόνη
θεωρητικά είναι τάισμα. Το τάισμα αυτό δίδετε σε γέμιση του φεγγαριού και ημέρα Παρασκευή. Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού, με τα ειδικά λόγια!

Σε γέμιση του φεγγαριού ξαστρίζουμε την σκόνη λέγοντας: 

Το Αμίλητο νερό


Το αμίλητο νερό το χρησιμοποιούσαν οι μάγισσες σε ξόρκια και δεσίματα. Ήταν νερό μαζεμένο από τρεις πηγές, τρεις βρύσες ή τρεις λίμνες.

Το Δέσιμο και Λύσιμο της Αμπαρόριζας

Τούτο το ξόρκι οι μάγισσες το έκαναν για να δέσουν έναν εχθρό και να λύσουν τα μάγια που του έχουν κάνει!


Υλικά:

Ένα μαύρο κερί

Ένα φύλλο αρμπαρόριζα*

Μαύρο μελάνι

Φίλτρο Φεγγαριού η Φίλτρο Σελάνα

Έιναι ενα πολυ σαγηνευτικο φιλτρο ,δυναμης και ερωτα!! Ενισχυει πολυ τη θυληκοτητα και δινει δυναμη στα ερωτικα ξορκια!!!

Υλικά:

1 μερος ελαιο γιασεμι
1 μερος ελαιο γαρδενια
1 μερος ελαιο λωτο

Νεα Σελήνη - Πανσέληνος 2014


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας γράφω το ημερολόγιο για να το έχετε πάντα κοντά σας!!!! 

Καλή χρόνια λοιπόν... 





ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 2014 

01/01 Τετάρτη Αιγόκερος 
30/01 Πέμπτη Υδροχόο 
01/03 Σάββατο Ιχθύς 

29 Δεκεμβρίου 2013

Κυκνόσκονη - η σκόνη της αγάπης

Κυκνόσκονη - η σκόνη της αγάπης

 

Οι μάγισσες των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα η μάγισσα Πάμβα είχε στο μπαούλο της μία δυνατή σκόνη αγάπης! Την Κυκνόσκονη! Την εμπνεύστηκε απο τους κύκνους που έχει η λίμνη των Ιωαννίνων.

Οι Κύκνοι λένε πως είναι μονογαμικά πτηνά και όταν το ταίρι τους πεθάνουν τότε ο θηλυκός κύκνος πεθαίνει απο την στεναχώρια του! Ο Κύκνος επίσης ήταν ένα απο τα ιερά ζώα της Αφροδίτης που λατρευόταν στην Δωδώνη!

Η ευχή σου στον φύλακα των ονείρων

Οι Φύλακες των Ονείρων
Ο Φύλακας των ονείρων όπως έχουμε ξανά πει είναι ένα άγαλμα που έβαζαν οι Κέδρινες μάγισσες για να δυναμώσουν αλλά και να προστατευτούν!!! Μία πρακτική του φύλακα των ονείρων γράφει:

Υλικά:

Φύλακας των Ονείρων
Δύο λευκά κεριά
Πήλινο θυμιατό
Λιβάνι αρσενικό

Διαδικασία:

Η σκόνη του Εωσφόρου (Lusifer powder)


Τούτη η μαγική σκόνη ήταν μία συνταγή για να ταπεινώσεις ένα άτομο που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και όχι μονο! Οι μάγισσες έκαιγαν αυτήν την σκόνη για να κάνουν ενα άτομο να πάψει είναι Ναρκισσιστής και παύει τα άτομα που είναι υπερήφανα να μην ειναι! Τα συστατικά της είναι: Ζάχαρη, σκόνη Κρεμμυδιού, σκόρδο και κόκκινο πιπέρι

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξόρκια

23 Δεκεμβρίου 2013

Φίλτρο Υποταγής (Σμυρναϊκό)



Το Απόλυτο ερωτικό φίλτρο της υποταγής. Οι μάγισσες της Σμύρνης χρησιμοποιούσαν αυτό το φίλτρο για να καταφέρουν να υποτάξουν το αρσενικό τους, το αφεντικό τους, τους φίλους τους. Μέσα περίεχε τα βασικά υλικά για ένα Φίλτρο υποταγής και φυσικά το Μυστικό. Το μυστικό ήταν ο Αστερισμός της Υποταγής, όπου είχε έξη αστέρια που σύμφωνα με τα σμυρναίικα γριμόρια ήταν οι έξη αισθήσεις. Όταν ο/ η ενδιαφερόμενος/η το μύριζε ήταν αρκετό για να υποταχτεί. Αναφέρετε πως αν έρθει σε επαφή με το θύμα αυτό θα γίνει ΥΣΧΗΡΟΤΑΤΟ από κάθε φίλτρο.
Επάλειφαν τον Κρύσταλλο της Υποταγής και άναβαν 6 μελισσοκέρια η 6 μοβ κεριά για περισσότερη δύναμη.



Τιμή: 50 Ευρώ

Φίλτρο Επιτυχίας Γαλάζια Μοίρα

Φίλτρο Επιτυχίας
Γαλάζια Μοίρα 


Μέσα στα γραμμένα των μαγισσών ήταν διάφορες μυρωδιές και μαγικές ουσίες που
χρησιμοποιούν για να πετύχουν τον σκοπό τους! ο κάθε στόχος είναι να μαγέψουν να πετύχουν να κερδίσουν!  Οι Κεδρινές είχαν το Μυρόλι και  οι Ασφοδέλιες είχαν τον Αθάραιο. Οι Κεδρινές είχαν το Αθηνά και οι  Ασφοδέλιες είχαν το Σεκλέτ!  Το Φίλτρο της Γαλάζιας Μοίρας ήταν ένα Φίλτρο από τις Αμβρόσιες!

7 Δεκεμβρίου 2013

ΦΙΛΤΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝ




Ειδικό αρωματικό φίλτρο από την Σμύρνη. Χρησιμοποιείται επάνω σε κίτρινα και χρυσά κεριά για να φέρει τον πλούτο και την ευημερία στο σπίτι. Πολλές φορές το
χρησιμοποιούσαν σε καντήλια και σε λυχνάρια για να φέρουν πλούτο. Γυναίκες το φορούσαν όπως χανούμισσες για να φέρουν τον Χρυσοφόρο έρωτα της ζωής τους.

Τιμή: 35 Ευρώ

2 Δεκεμβρίου 2013

Δωρεάν Μαθήματα -Χαρτομαντειας - Μαγείας - Hoodoo - Ελληνικής Μαγείας

ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΆΛΟΥ
 ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 

 
Στιγμές των μαθημάτων του Δασκάλου!
Εκατοντάδες ευρώ για σεμινάριο μαντικής τέχνης, άλλα τόσα για σεμινάρια χαρτομαντείας ή καφεμαντείας, λίγα παραπάνω για ενεργειακά σεμινάρια. Τελικά η μάθηση κοστίζει και κοστίζει πολύ. Εν μέρει λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτός ο κάποιος που θα στα μάθει πρέπει να πληρωθεί. Εν μέρει όμως. Γιατί από ένα σημείο και μετά δεν είναι προσφορά μάθησης και γνώσης, αλλά αισχροκέρδεια.
.Το Μυρόλι και το happymojo λοιπόν, αφουγκραζόμενοι τον ρυθμό της εποχής και τις ανάγκες σας πρωτοπορούν για μια ακόμα φορά.

Μαντικός Πίνακας της Πατρείας (NEW)



Η Ιστορία του Πίνακα της Πατρείας 

Η Πατρεία , η γηραιά μάγισσα που έζησε το 41 π.χ στην Αρχαία Κασσώπη. Παραμένει άγνωστη η καταγωγή της κι αν ήταν ή όχι από την Κασσώπη. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι έζησε σχεδόν 100 χρόνια πριν από την πρώτη καταστροφή της Κασσώπης.

Σκόνη Τον θέλω τώρα!

Μία ιδιαίτερη δυνατή σκόνη Σμυρναϊκή. Κάνει το θύμα που θα την μυρίσει να αδυνατήσει ψυχικά και να μην μπορεί να αντισταθεί! Περιέχει 14 συστατικά εκ τον οποίων μερικά είναι Ιβίσκος, Λεβάντα Τριαντάφυλλο. Καίγετε σε καρβουνάκι ανάλογα πάντα με την γέμιση του φεγγαριού με τα ειδικά λόγια. Ξαστρίζετε για ένα μόνο συγκεκριμένο Θύμα. 

Τιμή 40 Ευρώ (κατά παραγγελία σε 40 ημέρες)