22 Απριλίου 2014

Πλουτώνιο Βραχιόλι

Πλουτώνιο βραχιόλι
(Το βραχιόλι των έξι σπαθιών)

Στις γραφές των μαγισσών βρέθηκε γραμμένο ένα βραχιόλι μαγικό και ξεχωριστό από τα άλλα. Αυτή ήταν η ασπίδα της μάγισσας. Η δύναμη της μάγισσας.  Αυτό ήταν το Πλουτώνιο βραχιόλι όπως το ονόμαζαν!
Το κάθε ένα βραχιόλι ήταν διαφορετικό από το άλλο, αφού επάνω κρέμαγαν από έναν λίθο η σύμβολο που ήθελε η μάγισσα!


Ένα βασικό συστατικό ήταν η μαύρη κλωστή, σύμβολο του Πλούτωνα που διαβαζόταν και έκρυβε όλη την ενέργεια που απαιτούσε! Στις γραφές έγραφαν πως το κάθε βραχιόλι απαρτιζόταν από έξι μορφές σπαθιών που έσφαζαν της κακίες γλώσσες και η λάμψη του φώτιζε της αρνητικές ενέργειες. Η Κλειραία φορούσε ένα σιδερένιο βραχιόλι με έξι σπαθιά, ενώ η Γλυκή  φορούσε με πέντε, και άλλες με τρία με σύμβολα επάνω!

Η πρώτη μορφή του βραχιολιού αυτού λένε πως ήταν φτιαγμένο από μαύρη κλωστή και  έξι κομμάτια ασφόδελου, άλλες πάλι λέει πως η Κλειραία φορούσε μία ζώνη με σπαθιά και  πάλευε με τους αντιπάλους.
Λένε πως η Κλειραία εμπνεύστηκε το βραχιόλι από το άγαλμα της Εκάτης που είχε το στεφάνι της έξι ακτίνες!

Η Χρήση:
Μέσα στις γραφές των μαγισσών βρέθηκαν πολλά ξόρκια γραμμένα που αφορούσαν το βραχιόλι των Σπαθιών.  Το βραχιόλι είχε την δύναμη να σε προστατέψει από κάθε κακό μάτι και μαγεία, αλλά και να κόψει τις κακιές γλώσσες. Όταν φόραγε η μάγισσα το βραχιόλι της έλεγε την ευχή στο φώς της χάσης του φεγγαριού.  Με το βραχιόλι αυτό επίσης χάραζαν επάνω σε κεριά η κάρφωναν τα κεριά αν αυτό ζητούσε το ξόρκι! Οι μάγισσες πίστευαν πως αν άφηναν το βραχιόλι του επάνω στον βωμό αυτό θα προστάτευε και τις ίδιες αλλά και την τελετή που θα έκαναν!


Τιμή: 70 Ευρώ