29 Οκτωβρίου 2014

Για να φύγουν οι παρεξηγήσεις (Ξανά)

Ένα πολύ όμορφο και εύκολο ξόρκι γραμμένο με υλικά που είναι εύκολα, δεν είναι αλλαγή συμπεριφοράς αλλά είναι ένα Τύπου ξόρκι λήθης…

Υλικά:

Μία κούπα νερό
Μία χούφτα αλάτι
Ένα κουτάκι (σε μικρό μέγεθος)
Μία χούφτα ζάχαρη
Ένα μπλε κερί


Χαρτί η πάπυρος
Μπλε στυλό η μπλε μελάνι
Μαύρο στυλό ή Μαύρο μελάνι
Κόκκινο στυλό η κόκκινο μελάνι

Τελετή:
Πριν από την εργασία μας θα πρέπει να ξαστρίσουμε τα υλικά μας σε χάση του φεγγαριού τρία βράδια.
Η Τελετή μας θα γίνει σε χάση, σε ημέρα Κρόνο (για να διώξουμε) και σε μονή ώρα.
Θα ανάψουμε ένα μπλε κερί που είναι τα αρνητικά μας / του στοιχεία.
Με κόκκινο στυλό η μελάνι η ξυλομπογιά (Διότι το απλό στυλό δεν έχει δύναμη εγώ θα προτιμούσα μελάνι) γράφουμε πάνω, πάνω στο χαρτί το όνομα του και το όνομα τη γέννας που είναι δυσαρεστημένο μαζί μας. λίγο ποιο κάτω από τα ονόματα θα γράψουμε με μπλε στυλό (μελάνι η ξυλομπογιά) τα αρνητικά συναισθήματα που κυριεύουν το άτομο μαζί μας, καλό βέβαια θα είναι να γραφτούν λέξης και όχι προτάσεις π.χ (Θυμός, ειρωνεία, ψέμα κ.λ.π).
Με το μαύρο στυλό και έχοντας την αίσθηση της δικαιοσύνης ότι όλα θα σβήσουν από το μυαλό του. Κάνουμε διαλογισμό και αρχίζουμε να σκεπτόμαστε πως μουτζουρώνουμε τα άσχημα και αρνητικά, ξεχωριστά μία μία λέξη λεγοντας:

«Σβήνω από την καρδιά σου ότι αρνητικό συναίσθημα τρέφεις για εμένα»

Αριστερά και δεξιά από το χαρτάκι ή πάπυρο έχουμε βάλει ένα ποτήρι με νερό και λίγο αλάτι. Βάζουμε λίγο το χέρι μας στο νερό ώστε να πιτσιλίσουμε λίγο το χαρτί με τα γραμμένα. Μετά ρίχνουμε και λίγο αλάτι από πάνω λέγοντας:

Δωσε τοπο στην οργη ..... γιε/κορη της ........ Ξεχνα οτι κακο ένιωσες για μενα. Νερο και αλατι θαβουν την αρνηση , στη δυσαρέσκεια σου βαζω τερμα . Κλεινει η πληγη της καρδουλας σου , θυμασαι μονο τα καλα μου Καμιά άρνηση δεν εμποδιζει τη χαρα που αισθανεσαι για την λεβεντια μου".

Αυτό θα το κάνεις τρίς φορές. Δηλαδή τρεις φόρες νερό, τρείς φορές αλάτι. Έπειτα διπλώνουμε το χαρτί, έτσι που είναι βρεγμένο και με το αλάτι και το τοποθετούμε μέσα στο κουτάκι όπου έχουμε κάνει μία στρώση με ζάχαρη. Σκεπάζουμε το χαρτί και με άλλη ζάχαρη και λέμε:

"Γλυκαινω την καρδια σου γλυκαινω το μυαλο σου.
Ζαχαρη σκετη οι σκεψεις και τα λογια σου Οταν εγω
βρεθω στο δρομο σου".

Το κερί τώρα θα σβήσει. Μπορείς να το σβήσεις στο ποτήρι με το νερό. Το κουτάκι θα το θάψουμε σε μία γλάστρα χωρίς λουλούδι ή μακριά από το σπίτι σου (αυτό ενδείκνυστε καλύτερα). Αού αποκατασταθεί η οποιαδήποτε σχέση έχετε θα το πάρετε και θα το βάλετε σε μία γλάστρα με λουλούδι που θα το προσέχετε.

ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ:
1) Το κερί το πετάμε στην θάλασσα.
2) Δεν χρειάζεται βωμό
3) Δεν χρειάζεται κύκλο προστασίας.
4) Είναι μόνο για να βγάλεις αρνητικά από έναν τύπου και όχι για επαναφορά. ΕΙΝΑΙ ΞΟΡΚΙ ΛΙΘΗΣ.
5) Το κερί να πεταχτεί στην θάλασσα να πάρει τα αρνητικά.
6) Η γλάστρες μπορεί να είναι και στο μπαλκόνι σου. Και αυτό έξω από το σπίτι είναι.
7) Το ξόρκι ενδίκνετε και για ερωτικό αλλά και για φιλικό και για οικογενειακό.