29 Οκτωβρίου 2014

Για να φύγουν οι παρεξηγήσεις (Ξανά)

Ένα πολύ όμορφο και εύκολο ξόρκι γραμμένο με υλικά που είναι εύκολα, δεν είναι αλλαγή συμπεριφοράς αλλά είναι ένα Τύπου ξόρκι λήθης…

Υλικά:

Μία κούπα νερό
Μία χούφτα αλάτι
Ένα κουτάκι (σε μικρό μέγεθος)
Μία χούφτα ζάχαρη
Ένα μπλε κερί

28 Οκτωβρίου 2014

Λύσιμο μαγείας - Για να διαλύσετε την μαγεία που σας έχουν κάνει

Φίλτρο Δώδεκα

Αυτήν την εργασία κατασκευάστηκε  πριν από περίπου 50 χρόνια από μία μάγισσα εν ονόματι ΖΩΗ.  Είχε στα χέρια της την σκόνη του Αγίου Εμμανουήλ αφού η ίδια την δημιούργησε. Κάποιο λένε πως είναι και αίμα της Λενιώς. Αυτή η τελετή καταστρέφει την μαγεία που έχουν κάνει για εσάς. Είναι ένα ΛΎΣΙΜΟ ΜΑΓΕΙΑΣ.

Υλικά:

Τέσσερα μελισσοκέρια
Σκόνη  Αγίου Εμμανουήλ
Φίλτρο Δώδεκα
Χώμα από τάφο

Διαδικασία:
Σε γέμιση η χάση του φεγγαριού πάρτε τα

ΜΑΓΙΚΆ ΑΙΘΈΡΙΑ ΈΛΑΙΑ

Αυτός ο οδηγός αρωματικών ελαίων θα σας Βοηθήσει να ξέρετε τι θα χρησιμοποιήσετε σε ένα δικό σας Ξόρκι..!!! 


Έρωτας: Γαρδένια- Γιασεμί- Λεβάντα- τριαντάφυλλο

Πάθος: Βασιλικός- Κανέλλα- Πιπερόριζα- Νέρολι- Σανταλόξυλο-Ylang-Ylang 

Ευημερία: Αμύγδαλο- Περγαμόντο- Αγιόκλημα- Μέντα- Παιώνια 

Υγεία: Γαρύφαλλο- Μιμόζα- Δεντρολίβανο- Σανταλόξυλο 

Προστασία: Βασιλικός- Λιβάνι- Σμύρνα- Λεβάντα 

ΚΕΡΙΆ ΗΜΕΡΑΣ


Η κάθε μαγική ημέρα αντιστοιχεί σε έναν πλανήτη. Αυτός ο Πλανήτης σε αντίστοιχοι σε κάθε θεό της αρχαίας Ελλάδας και προσφέρουν διάφορές ενέργειες!!!!

Κυριακή – Ήλιος – Κίτρινο

Δευτέρα – Σελήνη – Λευκό η Ασήμι

Τρίτη –  Άρης – Κόκκινο

Τετάρτη – Ερμής – Μοβ η Πορφυρό

Πέμπτη – Δίας – Μπλε

Παρασκευή – Αφροδίτη – Πράσινο

Σάββατο – Κρόνος – Μαύρο

26 Οκτωβρίου 2014

Μαύρος Μόσχος

Μαύρος Μόσχος

 

Γνωστό μαγικό έλαιο του Μαύρου Μόσχου που χρησιμοποιείται σε δοάφορες μαγικές εργασίες και τελετές!

Ο μαύρος μόσχος είναι κύριο συστατικό στα ερωτικά φίλτρα αλλά και φίλτρα προστασίας αλλά και χρήματος!

Έχει την ιδιότητα της ακύρωσης για αυτό και πολύ το

Σκόνη Μαντείας

Σκόνη Μαντείας

 

Μέσα στα γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων βρέθηκαν μαγικά που χρησιμοποιούσαν την σκόνη της μαντείας λιγο πριν ρίξουν τα χαρτιά η διαβάσουν τα σημάδια του καφέ για να έχουν την δύναμη της Πρόβλεψης!

Έλαιο Δικαστηρίων

Έλαιο Δικαστηρίων


Σαν η μάγισσα έφτανε μπροστά στον δικαστή και έπρεπε να Νικήσει! Φορούσε πίσω στο αφτί και κάτω απο τα χείλι της μία σταγόνα απο το έλαιο Δικαστηρίων.

Σκόνη Δικαστηρίων

Σκόνη Δικαστηρίων

 

Όταν η Μάγισσα είχε νομικά προβλήματα και δε μπορούσε με αλλο τρόπο να φέρει την επιτυχία τότε δημιουργούσε την σκόνη των Δικαστηρίων σε γέμιση του φεγγαριού.

Κατάστημα το Μυρόλι (Μέρος πρώτο)

2007 Απρίλιος Μεσιμεράκι
Σε ένα τραπεζάκι ψάθινο γεμάτο από τράπουλες και αιθέρια έλαια, Εγώ να κάθομαι και να διαβάζω τα γριμόρια της γιαγιάς και ο Μιχάλης να κάθετε στην τηλεόραση και να χαζεύει, δίπλα μου έχω ένα τασάκι μισό γεμάτο από τα αποτσίγαρα και ένα ποτήρι καφέ που μόλις εχουν λιώσει τα παγάκια. Το απόγευμα θα μου έφερνε ο Μιχάλης μία φίλη του όπου θα της έλεγα τα χαρτιά. Καλού κακού εγώ μόλις έχω φτιάξει ένα μικρό μπουκαλάκι ερωτικό φίλτρο Εσθίρ. ένα ερωτικό φίλτρο που τότε έκανε πάταγο και μοσχοπουλιόταν το ήξερε από ένα γνωστό σίριαλ του Mega.

Η συνταγή που είχα του εσθίρ, μέσα ήθελε κέδρο, κορίανδρο, νάρδο και άλλα πολλά αιθέρια έλαια που εχω δεν είχα, γύρισα λοιπόν και είπα στον μιχάλη:

Λάδι Γαϊδάρα

Οι μάγισσες της Σμύρνης είχαν το περιβόητο λάδι «Γαιδάρα» η αλλιώς «Ευχόλαδο»
Αυτό το μαγικό λάδι φτιαχνόταν με ελαιόλαδο και μαγικά βότανα! «Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της» έλεγαν τότε! Ήταν ένα λάδι αντιστροφή κατάρας κατά κάποιο τρόπο!!!

Υλικά:

Μία κούπα ελαιόλαδο
Αιθέριο έλαιο Λεμόνι

20 Οκτωβρίου 2014

Έλαιο Αρχάγγελου Μιχάήλ

Επαλείψτε με το έλαιο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ το chakra του ομφαλού (ιερό οστό) για τη θεραπεία, το θάρρος, την προστασία, και τα ευνοϊκά ταξίδια στη θάλασσα. 

Συστατικά:

Κυπαρίσσι : Μακροζωία, θεραπεία, άνεση, προστασία. 
Mόσχος: Θάρρος, σεξουαλική έλξη, καθαρισμός. 
Πατσουλί: Χρήματα, γονιμότητα, σφοδρή επιθυμία. 
Μύρρο: Προστασία, αποτροπή αρνητικότητας, θεραπεία, πνευματικότητα.

18 Οκτωβρίου 2014

Το Βραχιόλι της Τύχης

Φυλαχτό Βραχιόλι της Τύχης

Για της μάγισσες τα Σύμβολα ήταν πολύ σημαντικά. Έτσι πίστευαν πως αν τα κουβαλήσουν θα τους φέρουν ανάλογες ενέργειες. Αυτό έγινε πρώτη φορά όταν κουβαλούσαν βραχιόλια η κρεμαστά φυλαχτά στο λαιμό τους. Τα μαγικά σύμβολα ήταν φτιαχμένα από μέταλλα, ξύλο, πυλό και ημιπολύτιμους λίθους. Εδώ θα σας αναλύσω το βραχιόλι της τύχης. 

Αγγελοκέρια – Κερί αγγέλου


Αγγελοκέρια – Κερί αγγέλου

Οι μάγισσες των Ιωαννίνων σοφές και θρήσκες έβρισκαν τρόπους να επικοινωνήσουν με τα Θεία με διάφορους τρόπους, ένας από αυτούς ήταν τα κεριά. Στα μπαούλα τους βρέθηκαν τα Αγγελοκέρια, η τα κεριά σε μορφή αγγέλου. Το κάθε ένα αντηχούσε σε έναν αρχάγγελο του Ουρανού και τις Εβδομάδας και ο κάθε ένας ειχε την δικιά του ιδιότητα!

Ξόρκι επιτυχίας με τον Γαλάζιο άγγελο.

Ξόρκι Επιτυχίας με Φίλτρο Γαλάζια Μοίρα
Απο τα Γριμόρια της Μάγισσας Πάμβα



14 Οκτωβρίου 2014

Ζώδια και πολύτιμοι λίθοι (Μέρος Δ)


Φεγγαρόπετρα Είναι μία καθαρά θηλυκή λίθος. Απαλύνει τους γυναικείους πόνους και δίνει έμφαση στη γονιμότητα και την κύηση. Είναι η «μητέρα» λίθος που εμπνέει σοφία. Διατηρεί την ισορροπία των συναισθημάτων


Οπάλιο Είναι ο λίθος «ουράνιο τόξο» και βοηθά στην ισορροπία. Είναι ο λίθος της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Προάγει τη διαίσθηση, εμπνέει αυτοπεποίθηση, ενδυναμώνει την αποφασιστικότητα και ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα.

Περιδότης Ο λίθος «εκκίνηση» βοηθά στην επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας. Μειώνει το στρες, επιταχύνει την προσωπική ανάπτυξη, διεγείρει το νου και ανοίγει καινούργιες πόρτες στην ευκαιρία και την αφθονία.

Χαλαζίας Λαμβάνει, ενεργοποιεί, εμπεριέχει, εξαγνίζει και μεταδίδει την ενέργεια. Χρησιμοποιείται ως εργαλείο στη θεραπεία και βοηθάει στην επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό μας.


Ζώδια και πολύτιμοι λίθοι (Μέρος Γ)


Γενικότερα, οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι έχουν μια ιδιαίτερη χροιά και μοναδικές ιδιότητες:
  • Το κίτρινο ζαφείρι και ο κιτρίνης φέρνουν τα δώρα του Δία, ευλογίες, καλοτυχία, ευημερία και επέκταση.
  • Το πράσινο σμαράγδι ηρεμεί, γαληνεύει το νου, ενισχύει την καριέρα, φέρνει χρήματα και δυναμώνει τους οικογενειακούς δεσμούς.
  • Το μπλε ζαφείρι φέρνει πνευματικότητα, αλήθεια, αγάπη και αγνότητα. Ισορροπεί και αντιμετωπίζει τις επιρροές του Κρόνου.
  • Το ρουμπίνι μεταφέρει τις ισχυρές ενέργειες του Ήλιου και για το λόγο αυτό προσφέρει ενέργεια και δύναμη στη ζωή, αυτοπεποίθηση, υγεία και ηγετικές ικανότητες.
  • Το διαμάντι ή ζιργκόν βοηθά στην πνευματική μεταμόρφωση και μας γεμίζει ενέργεια, ζωτικότητα και δημιουργικότητα.
  • Η πέρλα εξισορροπεί την συναισθηματική μας φύση, εναρμονίζει το υγρό στοιχείο και τις συγκινήσεις και φέρνει χαρά.
  • Το κοράλλι απαλύνει τις εντάσεις και την παρόρμηση και φέρνει αρμονία και γαλήνη στις σχέσεις μας.

Ζώδια και πολύτιμοι λίθοι (Μέρος Β)

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δεχτούμε τη θετική τους επίδραση είναι να ενισχύσουμε τη δύναμη του πλανήτη που κυβερνά το ζώδιό μας, φορώντας τον πολύτιμο ή ημιπολύτιμο λίθο που ανήκει σ’ αυτόν.
Φορώνταςτον βασικό λίθο του ζωδίου μας, δημιουργούμε μεγαλύτερο μαγνητισμό, δύναμη εφέλκυσης σε όλα τα επίπεδα, καλύτερο συγχρονισμό με τη φύση των πραγμάτων, μεγαλύτερη προστασία, καλύτερες ευκαιρίες στη ζωή, καλοτυχία και υγεία.
Οι λίθοι χρησιμοποιούνται επίσης για την ενδυνάμωση ορισμένων αδύναμων καρμικών όψεων του αστρολογικού μας χάρτη. Εκεί όπου υπάρχει πιθανώς ανισορροπία, με την ορθή χρήση των λίθων, δημιουργούμε ισορροπία. Οι αδύναμοι πλανήτες ενισχύονται, ενώ εξαλείφονται οι αρνητικές επιδράσεις των ανάδρομων πλανητών. Επιπλέον, απαλύνονται ή και εξαλείφονται οι δύσκολες αστρολογικές όψεις που επιφέρουν σύνθετα προβλήματα.

Ο πίνακας που ακολουθεί δείχνει πώς συνδυάζονται τα ζώδια με τους πολύτιμους λίθους:
ΠΛΑΝΗΤΗΣ
ΖΩΔΙΟΛΙΘΟΣ
ΉλιοςΛέωνΡουμπίνι ή Γρανάτης
ΣελήνηΚαρκίνοςΜαργαριτάρι (πέρλα)
ΆρηςΚριός και ΣκορπιόςΚόκκινο κοράλλι ή κόκκινος αχάτης
ΕρμήςΔίδυμοι και ΠαρθένοςΣμαράγδι και άλλες πράσινες πέτρες
ΔίαςΤοξότης και ΙχθείςΚίτρινο ζαφείρι ή κιτρίνης
ΑφροδίτηΤαύρος και ΖυγόςΔιαμάντι ή ζιργκόν
ΚρόνοςΑιγόκερως και ΥδροχόοςΜπλε ζαφείρι, αμέθυστος, λάπις λάζουλι
Ραχού (Βόρειος Δεσμός)Για όλα τα ζώδιαΙσσωνίτης
Κετού (Νότιος Δεσμός)Για όλα τα ζώδιαΜάτι της γάτας

Ζώδια και πολύτιμοι λίθοι (Μέρος Α)


ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ και ημιπολύτιμοι λίθοι διαθέτουν μακρά ιστορία θεραπευτικής ικανότητας. Από τους αρχαίους ακόμα χρόνους, οι αστρολόγοι είχαν ανακαλύψει τη σχέση που υπήρχε μεταξύ των πλανητών και των πολύτιμων λίθων. Κάθε πέτρα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τη δική της προσωπικότητα και μπορεί έτσι εύκολα να καταχωριστεί σύμφωνα με τις αρχές της αστρολογίας. Το κεχριμπάρι, για παράδειγμα, με το έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα του, συνδέεται αυτόματα με το στοιχείο της φωτιάς και τον Ήλιο. H γαλακτερή αίσθηση που μας δίνει το οπάλιο μας παραπέμπει στο στοιχείο του νερού και στη Σελήνη. Οι πέτρες με τα σκοτεινά χρώματα, το πράσινο ή το μαύρο, συνδέονται συνήθως με το στοιχείο της γης. Αντίθετα, οι πέτρες με τα ανοιχτά χρώματα, το κίτρινο ή το αχνοπράσινο, συνδέονται με το στοιχείο του αέρα.
Όταν φοράμε κοσμήματα με πολύτιμους λίθους, όταν τους τοποθετούμε στο σπίτι ή στον κήπο μας ή ακόμα και όταν τους χρησιμοποιούμε σε κάποια ιεροτελεστία, αποκτούμε πρόσβαση στις ισχυρές θεραπευτικές δυνάμεις τους. Οι θεραπευτικές τους ιδιότητες άλλωστε μπορούν να μας ωφελήσουν σε πολλά επίπεδα.

Μαργαριτάρι Βρίσκεται σε αρμονία σε σχέση με τα συναισθήματα, το νερό και τις γυναίκες, ιδιαίτερα αυτές που εγκυμονούν. Συμβολίζει το αγνό μυαλό, την αγνή καρδιά, την αθωότητα και την πίστη.

Ζαφείρι Είναι ο λίθος της πίστης. Ενεργοποιεί τις ψυχικές ικανότητες, δλινει διαύγεια και έμπνευση, προάγει τη δύναμη της θέλησης και δίνει πίστη στην κρίση μας.


Ρουμπίνι Ο υπηρέτης των υπηρετών χρησιμοποιείται για τη συντήρηση του σώματος και βελτίωση της νοητικής υγείας. Αποτελεί το έμβλημα του πάθους της δύναμης και της μεγαλειότητας, ενώ αφαιρεί τα εμπόδια και προωθεί την ηρεμία.

Διαμάντι Ο υπέρτατος θεραπευτής και ο καλύτερος φίλος των γυναικών. Εξαγνίζει σώμα και πνεύμα, αναδεικνύει την προσωπικότητα και εμπνέει αθωότητα, αγνότητα, πιστότητα, αφθονία και γαλήνη.

Φίλτρο Μάτι του Θεού


Ένα ευρέως διαδεδομένο φίλτρο προστασίας και λυσίματος. Οι γραφές λένε, ότι φορώντας κάποιος αυτό το φίλτρο μάγια δεν τον πιάνουν.

3 Οκτωβρίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΈΞΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΥ (ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΕΥΤΥΧΙΑΣ, ΕΥΛΟΓΙΑΣ, ΜΑΝΤΕΙΑΣ)

Φίλτρο Γαλάζια Μοίρα
Υπάρχουν διάφορα φίλτρα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για πολλούς σκοπούς. Για να προσελκύσουμε τον έρωτα (Μέρος πρώτο) τον πλούτο (Μέρος δεύτερο) την προστασία (Μέρος Τρίτο) και φυσικά σε διάφορα ξόρκια και μη για όλους τους σκοπούς (Μέρος Τέταρτο) 

ΕΥΤΥΧΙΑΣ 
Για να προσελκύσουμε την ευτυχία οι μάγισσες είχαν το Φίλτρο Δώδεκα η το Φίλτρο Γαλάζιας Μοίρας. Έτσι τα επάλειφαν σε κίτρινα και μπλε κεριά (Αγγελοκέρια η κανονικά). Επίσης είχαν το Φίλτρο Αρετή ήταν ένα σπάνιο φίλτρο που βοηθούσε να ανοίξουν όλοι οι δρόμοι. Άλλο ένα που έφερνε την ευτυχία ήταν το φίλτρο Μυρόλι

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΥ (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΙΜΟ ΜΑΓΕΊΑΣ)

Φίλτρο Ικετέρ - Αγίου Γεωργίου
Σε έναν κόσμο που υπάρχουν αρκετά καταστήματα μαγείας και πουλάνε κάθε καρυδιάς καρύδι και ο κάθε ένας έχει τον τρόπο να χωρίσει, να καταστρέψει αλλά και να διαχωρίσει της καταστάσεις. Έρχομαι εγώ να σας δώσω μία λίστα με το πώς να προστατευτείτε από αυτό το μαγικό πόλεμο. 

«Τι να κάνουμε, φτάσαμε η μισή Ελλάδα να κάνει μάγια στην άλλη μισή…» 

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΈΞΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΥ (ΧΡΗΜΑ,ΕΠΙΤΥΧΙΑ)

Φίλτρο Μυρόλι - Το ευλογημένο
Θα ήταν μεγάλο λάθος να μην γράψω μετά τα ερωτικά το θέμα το οικονομικό. Η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε πρώτα να γράψω αυτό (στης εποχές που ζούμε) παρά τα ερωτικά (που
έπρεπε να είναι τελευταία).

ΠΡΟΣΈΛΚΥΣΗ ΧΡΉΜΑΤΟΣ 
Για να προσελκύσουμε το χρήμα (πάντα συν Αθηνά και χείρα κείνη) είχαν το Φίλτρο Αδασσά, το απόλυτο φίλτρο χρήματος, που έχει κάνει θαύματα σε όποιον το έχει πάρει. Το Φίλτρο Δώδεκα με κίτρινα κεριά φέρνει τον πλούτο το σπίτι μας. Το Δωδωναίο φίλτρο έτοιμο να σε υπακούσει και να σε βοηθήσει. Το Σμυρναϊκό φίλτρο Χρυσοφόρων θα σας φέρει το χρυσοφόρο κέρας όπως έλεγαν οι Σμυρνιές γητεύτρες. Ένα παλιό φίλτρο ήταν και το φίλτρο της Πρωτοχρονιάς μαζί με το κερί ρόδι. 

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΈΞΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΥ (ΕΡΩΤΙΚΆ)

Ερωτικό φίλτρο Αθηνά

Εδώ στο Μυρόλι έχουμε μία μεγάλη ποικιλία διαφόρων συνταγών που μπορείτε να φτιάξετε αλλά και να αγοράσετε μαγικά φίλτρα. Η αλήθεια σε κάθε ανάρτηση σας η και στο τηλέφωνο που μιλάω με πελάτες μας ρωτάνε τι μας προτείνετε? Ορίστε λοιπόν τι θα σου προτείνω.

ΓΙΑ ΜΊΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ! 
Έχουμε βάλει στόχο ένα θύμα! Ωραία ελκυστικό με λεφτά και θέλουμε να τον έχουμε στα πόδια μας. η γενικός ένα πρόσωπο που έχουμε ερωτευτεί. Εδώ ταιριάζει απόλυτα Το Απόλυτο ερωτικό φίλτρο Γυνή αλλά και το Εσθίρ. άλλο ένα μαγικό φίλτρο είναι το Ματμαζέλ. Βέβαια και το Αθηνά είναι και ένα κατάλληλο φίλτρο αλλά αυτό είναι περισσότερο για κάτι ποιο σοβαρό! Και μη ξεχάσουμε το ερωτικό φίλτρο Καρδιά θα τον φουντώσει και δεν θα τον αφήσουμε σύξυλο. Μη ξεχάσουμε της σκονούλες μας!!!