23 Φεβρουαρίου 2016

Mojo Συμφιλίωσης

Κάνει δύο άτομα που έχουν τσακωθεί να ξανά σμίξουν και ο λόγος είναι ένας καυγάς!!! Αν είναι για Ζευγάρι που έχουν χωρίσει… πρώτα θα κάνουν αυτό και μετά μία επαναφορά!!! Είναι καταπληχτικό ξόρκι hoodoo και για να κάνετε αυτό το ξόρκι πρέπει να συλλέξετε τούτα τα υλικά: 

Υλικά: 

Ρίζα Ιωάννη κατακτητή (αν είσαι άντρας) ή Dixie Johin
Ρίζα Βασίλισσας Ελισάβετ (αν είσαι γυναίκα) 
Βότανο Νταμιάνα 
Βότανο Catnip ή Δυόσμου 
Καρπός Αρκεύθου 
Μπουμπούκια τριαντάφυλλο 

Balm of glead 
Εννέα ροζ κεριά 
Έλαιο Συμφιλίωσης 
Λιβάνι Συμφιλίωσης 
Πούδρα Συμφιλίωσης 
Λουτρό Συμφιλίωσης 
Ροζ mojo Συμφιλίωσης 
Χρυσή παραμάνα 
Βελόνα καθαγιασμένη 
Ένα περιστέρι (Σύμβολο) 

Τελετουργία: 
Σε γέμιση του φεγγαριού και ημέρα Παρασκευή ή κατά την διάρκεια που η σελήνη βρίσκετε σε ζώδιο του νερού κάνουμε αυτό το σπάνιο και ωραίο ξόρκι! Η διαδικασία μας θα κρατήσει 9 ημέρες. 
Καταρχήν πρέπει να χαράξουμε επάνω στα ροζ κεριά τα ονόματα, αυτών που έχουν τσακωθεί!. Επαλείφουμε τα κεριά με το έλαιο συμφιλίωσης… 
Άναψε στο πήλινο θυμιατήρι σου τα 2 καρβουνάκια και καίμε λιβάνι συμφιλίωσης. βάζουμε τα κεριά σε σχήμα κύκλου και στην μέση των κεριών βάζουμε λίγο από τα βότανα. Ανάβουμε τα κεριά για 2 λεπτά και ενώ έχουμε ανάψει τα κεριά θα κάνουμε τα βότανα ένα τσάι στα οποία θα πρέπει να πιει το θύμα. Για εννέα ημέρες θα κάνεις το συνοπτικό που θα σας γράψω. 


1) Ανάβουμε το λιβάνι
2) Ανάβουμε τα κεριά
3) Κάνουμε το τσάι

Την ένατη ημέρα θα κάνεις αυτό που θα σου πω! 
Θα ανάψουμε πάλι το λιβάνι θα ανάψουμε τα κεριά μας θα φτιάξουμε το τσάι και θα κάνουμε μπάνιο με το λουτρό «Συμφιλίωσης» Αφού βγεις έξω από το μπάνιο και δεν έχεις στεγνώσει καλά, πάρε ένα χαρτί και άρχισε να γράφεις στον αγαπημένο σου ένα γράμμα. Κατά την διάρκεια που θα γράφεις θα πρέπει να κάνεις (Αυνανισμό) (Παιδιά συγνώμη έτσι είναι η συνταγή). Τα υγρά του αυνανισμού θα ραντίσεις τα βότανα και την ρίζα, και μετά θα την βάλετε στην ροζ τσάντα που επάνω θα έχετε βάλει με μία παραμάνα ένα περιστέρι, και θα ραντίσουμε το mojo μας με το έλαιο Συμφιλίωσης. Αφού γράψουμε το γράμμα, θα πασπαλίσεις το χαρτί της επιστολής με την πούδρα συμφιλίωσης (Αγγίζοντας το υπερβολικά για να αρωματιστεί. Θα πρέπει μέσα να ρίξετε μία σταγόνα των υγρών σας και μία σταγόνα από το λουτρό συμφιλίωσης που έχετε κρατήσει. Το υπόλοιπο υγρό θα πρέπει να το πετάξετε σε σταυροδρόμι, θα το ρίξετε πίσω από τον αριστερό σας ώμο, και θα πρέπει να κοιτάτε την ανατολή του ηλίου. Και βάζουμε το γράμμα στο ταχυδρομείο για να το στείλετε σε αυτόν που θέλετε. 

Κλείνουμε το mojo μας και είναι έτοιμο. Πριν τον συναντήσουμε θα κάνουμε μπάνιο με το λουτρό συμφιλίωσης και θα φοράς το έλαιο της συμφιλίωσης... και φυσικά θα έχεις επάνω σου το mojo. 

Αν δεν θέλετε αυτό το ξόρκι μπορώ αύριο μεθαυρίο να σας περάσω το δεύτερο mojo συμφιλίωσης που είναι ποιο ισχυρό , που περιέχει: ένα κερί ροζ γάμου, ένα ζευγάρι μαγνητίτες, μαγνητική άμμο, λιβάνι συμφιλίωσης, λουτρό, συμφιλίωσης, πούδρα συμφιλίωσης, έλαιο συμφιλίωσης, ένα mojo συμφιλίωσης...