7 Μαρτίου 2016

Ξόρκι για τύχη (Fast luck)

Ξόρκι για τύχη (Fast luck)
Όταν Έχω κέφια μπορώ να πω οτι συνθέτω της καλύτερες συνταγές και γράφω η κάνω τα καλύτερα ξόρκια!!! Έτσι λοιπόν σήμερα αποφάσισα να σας γράψω ένα απο αυτά που το έκανα και πρόσφατα!!!! 

Υλικά:


Ένα μεγάλο πράσινο κερί
Ελαιο Fast luck
Σκόνη Fast luck

Πράσινο ρύζι
Πράσινο η λευκό πιάτο
Εικόνα αγίου Εξπεδίτη (Προαιρετικό)

Τελετή:
Σε γέμιση η χάση του φεγγαριού κάνουμε το ξόρκι αυτό! Στον βωμό του Αγίου Εξπεδίτη η εικόνα αν έχετε θα πάρετε ένα πράσινο μεγάλο κερί μασίφ και θα χαράξετε στην βάση του το όνομα σας και επάνω του την λέξη, (Τύχη, ευημερία, πλούτο) και θα το ντύσετε από κάτω προς τα πάνω με το λάδι Fast luck και μετά θα ντύστε το κερί με την σκόνη fast luck. ακουμπήστε το κερί στην μέση του πιάτου και μετά θα κάνετε έναν κύκλο γύρο απο το κερί πρώτα με σκόνη fast luck και έπειτα με πράσινο ρύζι. Δηλαδή στην άκρη η σκόνη και ποιο κοντά στο κερί το πράσινο ρύζι. Ανάψτε το κερί και διαβάστε τον ψαλμό 22:

"Κύριος ποιμαίνει με καὶ οὐδέν με ὑστερήσει.  εἰς τόπον χλόης ἐκεῖ με κατεσκήνωσεν, ἐπὶ ὕδατος ἀναπαύσεως ἐξέθρεψέ με,  τὴν ψυχήν μου ἐπέστρεψεν. ὡδήγησέ με ἐπὶ τρίβους δικαιοσύνης ἕνεκεν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.  ἐὰν γὰρ καὶ πορευθῶ ἐν μέσῳ σκιᾶς θανάτου, οὐ φοβηθήσομαι κακά, ὅτι σὺ μετ' ἐμοῦ εἶ· ἡ ῥάβδος σου καὶ ἡ βακτηρία σου, αὐταί με παρεκάλεσαν.  ἡτοίμασας ἐνώπιόν μου τράπεζαν ἐξ ἐναντίας τῶν θλιβόντων με· ἐλίπανας ἐν ἐλαίῳ τὴν κεφαλήν μου, καὶ τὸ ποτήριόν σου μεθύσκον με ὡσεὶ κράτιστον.  καὶ τὸ ἔλεός σου καταδιώξει με πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ζωῆς μου, καὶ τὸ κατοικεῖν με ἐν οἴκῳ Κυρίου εἰς μακρότητα ἡμερῶν."

Το κερί θα καίτε λίγο κάθε φορά... τα υπολείμματα θα τα ρίξετε σε ένα σταυροδρόμι.


Η σκόνη Fast luck