24 Μαρτίου 2016

Τελετή Intraqulity για να γυρίσει σε εσένα (100%)

Ένα απο τα ποιο διαδεδομένα και ποιο ισχυρά ξόρκια της hoodoo για να επιστρέψει ένα πρόσωπο πίσω ... δηλαδή επαναφορά προσώπου είναι το Intraqulity. Σαφώς και δεν την επικροτώ, αλλά ούτε την προτείνω, αλλά δε θέλω να αφήσω και την τέχνη μισή.. καλό θα είναι πριν προβείτε σε μία τέτοια "επαναφορά" καλό θα είναι να διαβάσετε την οδηγίες και να είστε σίγουροι γι' αυτό που πάτε να κάνετε!!! 

Και φυσικά δε φέρουμε καμία ευθύνη αν θέλετε να το κάνετε! 


Λίγα λόγια για το Intraqulity:

Το πνεύμα Ιντράνκουήλ πείναι ένα πνεύμα που προέρχεται από τις λαϊκές παραδόσεις της Λατινικής Αμερικής και ανήκει στην κατηγορία πνευμάτων της Hoodoo. Καλώντας το πνεύμα τούτο, υποβάλουμε την αίτησή μας για να γυρίσει πίσω ο αγαπημένος μας, ο σύντροφός μας, ο συζηγός μας.

Η Προσευχή του Intraquil, ανήκει σε μια μεγάλη τάξη ξορκιών και ενδιάμεσων προσευχών που έχουν μακρά ιστορία στην λαϊκή μαγική παράδοση. Παρόμοια ξόρκια θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους που σας αναφέρω και αφορούν επαναφορές προσώπων που εκτείνονται σε όλη την διαδρομή της μαγείας, από την Αρχαία Αίγυπτο και τους Ελληνικούς μαγικούς παπύρους, μέχρι κι άλλες πολιτιστικές μαγικές πρακτικές.
Ένα παρόμοιο πνεύμα που υποβάλετε να συνεργάζεται με αγίους για παρόμοιους σκοπούς είναι και το Santisima Muetre. Το Ιντράνκουηλ βοηθάει τους πνευματιστές και όποιον του ζητάει την βοήθειά του και σαν σκοπό έχει να παρενοχλήσει και να "βασανίσει" το θύμα, προκειμένου να τους αναγκάσει να επιστρέψουν πίσω. Με προσευχές και κεριά θα ζητήσεις αυτό που επιθυμείς από το Ιντράκουηλ και ο άσωτος εραστής, θα νοιώσει την ανάγκη να σε δει, να σου μιλήσει, να σε ακούσει και γενικά θα νοιώθει ανησυχία μέχρι να σε συναντήσει.
Δεν υπάρχουν πραγματικές εικόνες του Ιντράνκουηλ, αλλά η εικόνα που σας παρουσιάζω παρακάτω
είναι μία εικόνα του 19ου αιώνα που είναι από το Μεξικό και είναι του «La Omnipresencia de Dios» Η «Ο πανταχού παρών θεός»
Αν και μπορεί να φαίνεται σαν ένα ξόρκι αγάπης, στην πραγματικότητα η Προσευχή προς το πνεύμα Ιντράνκουηλ θα μπορούσε να θεωρηθεί και εν μέρει κατάρα, καθώς υποβάλει τον εραστή σε μία κατάσταση πόνου ψυχικού μέχρι να σε συναντήσει. Το αποτέλεσμα μπορεί να μεγάλο και να γυρίσει με νεύρα γιατί νιώθει αρκετά ταπεινωμένος που γύρισε πίσω σε εσάς. Εκεί εσείς θα πρέπει να κάνετε υπονομή και ίσως κάποια διαδικασία για να τον γλυκάνετε. Ωστόσο αυτό δε θα αλλάξει κάτι...

Αναφορά δικά μας!

Αναφορές απο ανθρώπων που το έκαναν μας είπαν πως γύρισε το πρόσωπο αλλα ήταν μεσα σε νεύρα και διαπιστώσαμε μέσα απο μία έρευνα πως το πνεύμα γυρνάει το πρόσωπο αλλά κατσικόνετε επάνω στην σχέση και δε φεύγει!!! Μόνο με ένα πολύ δυνατό λύσιμο 26 ημερών με διαδικασία που κουράζει και το κόστος βγαίνει ποιο ακριβό απο το να το καλέσεις!!!

ΤΟ ΞΟΡΚΙ 

Υλικά:

Επτά ροζ κεριά
Έλαιο Επέστρεψε σε μένα
Σκόνη Πορτοκαλί
Επτά καρβουνάκια
Κινέζικο πλήσιμο

Τελετή:
Η διαδικασία θέλει προσοχή! Είτε σε γέμιση, είτε στην χάση του φεγγαριού! Η τελετή μας θα διαρκέσει επτά ημέρες συνεχόμενες!

Πάρε ένα ροζ κερί και ντύστε το απο κάτω προς τα πάνω με λάδι Επέστρεψε σε μένα. Πάρε την σκόνη Πορτοκαλί και χωρίστε την σε επτά μέρη. την πρώτη μέρα ανάβουμε ένα ροζ κερί και ρίχνουμε την τσιμπιά σκόνη στο αναμένο καρβουνάκι. όταν η πούδρα θα κάψει θα πείτε επτά φορές την προσευχή του πνεύματος:

«Ω, πνεύμα Intranquil, εσύ που στην κόλαση περιπλανιέσαι 
και δεν θα φτάσεις ποτέ τον Παράδεισο, άκουσέ με, ω άκουσέ με. 
Θέλω να κρατάς τις πέντε αισθήσεις του τάδε και να μην τον αφήσεις 
να ησυχάσει, ούτε καθιστός ούτε όρθιος, ούτε ξύπνιος ούτε κοιμισμένος, 
θα σκέφτεται μόνο να με δει, να με ακούσει, να με γευτεί, να με αγγίξει, 
θα νιώθει απεγνωσμένος όπως τα νερά των θαλασσών και τον άνεμο που 
σκίζονται από την καταιγίδα, μέχρι να επιστρέψει σε 'μένα, τόσο που θα 
τρέχει και θα τρέχει μέχρι που ταπεινά θα πέσει στα πόδια μου γιατί 
κανείς δεν θα τον βοηθήσει, και καμία χωρισμένη ούτε παντρεμένη, 
ούτε χήρα, ούτε παρθένα θα τον αγαπήσει ποτέ, παρά εγώ και μόνο εγώ. 
Τάδε, σε ξορκίζω στον σταυρό και στον Παντοδύναμο Θεό, ότι θα τρέχεις πίσω μου όπως η ανθρωπότητα τρέχει πίσω από τον Σταυρό και οι πεθαμένοι πίσω από το φως. Αμήν»

Άσε το κερί να κάψει τελείως! την επόμενη μέρα πάρε ένα άλλο κερί και κάψε σκόνη πορτοκαλί και ξανά πες την προσεχή άλλες επτά φορές!

Άρα λοιπόν έχουμε και λέμε:


1) Ανάβουμε κερί
2) Ανάβουμε καρβουνάκι ρίχνουμε σκόνη πορτοκαλί λέμε επτά φορές τα λόγια. 
3) όταν τελειώσει το κερί κρατάμε τα υπολείμματα (καρβουνάκια και κερί).

Την τελευταία ημέρα κάνουμε τα ίδια πράγματα αλλα με την μόνη διαφορά ότι μαζεύουμε όλα τα υπολείμματα και τα πετάμε σε ένα σταυροδρόμι μετά την τελετή. Τέλος όταν γυρίζουμε σπίτι κάνουμε ένα μπάνιο με αλάτι χοντρό και σφουγγαρίζουμε το σπίτι μας όλο με κινέζικο πλύσιμο!!! 

Υ.Γ:
Η τελετή αυτή είναι μία απο της σπανιότερες και την δημοσιεύω πρώτα εγω σαν ΝΙΝΟ ΑΥΓΕΡΗΣ, HAPPYMOJO.GR & ΜΥΡΟΛΙ... αν την δείτε πουθενά αλλού είναι απλά μία αντιγραφή, όπως επίσης δε ξέρουν την συνταγή της ΣΚΌΝΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ!!!!!