7 Απριλίου 2016

Το ξόρκι και ο κύκλος του (πότε θα δω αποτελέσματα)

Η πλειοψηφία των ερωτήσεων των πελατών μας πριν δουν κάποιο αποτέλεσμα και λιγο πριν ξεκινήσουν είναι "Θα πιάσει;" ή "Πότε θα δώ αποτέλεσμα;" Η απάντηση μου είναι κατηγοριματική! 

"Και αίτημα στην Παναγία να κάνεις αργεί και αυτή!" Θέλω να καταλήξω σε ένα πολύ σημαντικό θέμα που πραγματικά θα σας διαφωτίσει όλους... όσοι τουλάχιστον το διαβάστε αυτό το άρθρο!!!!


όλα ειναι θέμα χρόνου.. δεν είναι οτι δε λειτουργούν.. απλά ένα ξόρκι πρέπει να κάνει τον κύκλο του. αυτός ο κύκλος μπορεί να πάρει απο ώρες μέχρι μήνες.  Σαφώς και σε έναν ερωτευμένο που περιμένει ανταπόκριση η απάντηση αυτή δε πιάνει.. πρέπει να καταλάβετε οτι δεν διαχειριζόμαστε εμείς τις ενέργειες. Γιατί μιλάμε για ενέργεια. 
Τα υλικά που θα πάρετε απο το Μυρόλι και Happymojo είναι ενεργοποιημένα κατά το ήμισυ. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι θα σας δώσουμε θεούς στα χέρια σας. Το αν πιάνουν η λειτουργούν τα προϊόντα μας αυτό το έχουμε αποδείξει επανειλημμένος μέσα απο τις αναρτήσεις των ανθρώπων που μας δοκίμασαν...

Θέλω καιρό να σας δώσω να καταλάβετε και να σας πω αυτήν την εμπειρία μου και να την μοιραστώ μαζί σας και να καταλάβετε μερικά πράγματα!!!


Μία φορά λοιπόν και έναν καιρό έκανα ένα ξόρκι ηρεμίας και γαλήνης στο σπιτικό, γιατί υπήρχαν καυγάδες. όμως την δεδομένη στιγμή που έκανα το ξόρκι όλα ήταν ΚΑΛΑ!!!
Πήρα λοιπόν ένα γαλάζιο κερί το άλειψα με λάδι συμφιλίωσης και ζήτησα ηρεμία και γαλήνη. Αφού λοιπόν όλα ηταν καλά γιατί το έκανα;;;;

Το ξόρκι έκανε τον κύκλο του μέσα σε περίπου μισή ώρα... για να έρθει η γαλήνη και η συμφιλίωση έπρεπε πρώτα να έρθει ο τσακωμός και η αντάρα...  Δε δια νοήστε λοιπόν τι έγινε εκείνη την ημέρα. Απο εκεί κατάλαβα πως ΟΧΙ απλά δε πιάνουν τα ξόρκια. λειτουργούν και κατευθείαν απλά με έναν περίεργο δικό τους τρόπο. 

Άρα λοιπόν το Ξόρκι έκανε τον κύκλο του... 

Άρα λοιπόν λειτουργούν... απλά καθυστερούν πολλές φορές... για φανταστείτε όταν κάνετε ένα ξόρκι χωρισμού; ένα ξόρκι επιθετικότητας, ένα ερωτικό ξόρκι... την στιγμή που γίνετε έρχεται και το μικρό αποτέλεσμα...

Υ.Σ:
Τώρα μπορούν οι επίδοξη αντιγραφή μας να πουν τα ίδια με εμάς.. αλλά να σας πουν βέβαια 
ότι ΕΣΕΙΣ δεν έχετε την δύναμη να κάνετε τα ξόρκια σας για να μπορέσουν να σας φάνε τα χιλιάρικα...