31 Μαΐου 2016

Σαφήνεια – Clarity

Σαφήνεια – Clarity



«Oταν οι καταστάσεις και οι συνθήκες είναι μπερδεμένες,συγκεχυμένες και είναι δύσκολες για καθαρή αντίληψη τότε οι πρακτικοί της hoodoo βασίζονται στη σειρά ''Σαφήνεια'' για να ''ανοίξουν τα μάτια'' τους ή των πελατών τους. Σας λέει  την αλήθεια ή ψεύδεται;  Σας είναι πιστός ή σας απατάει; Είναι μια υπόσχεση που θα τηρηθεί ή μια αναβολή; Αν δεν ξέρετε,αν πρέπει να ξέρετε με σιγουριά και βεβαιότητα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σειρά της ''Σαφήνειας'' για να βγουν στο προσκήνιο οι απαντήσεις που χρειάζεστε»

Επιπροσθέτως η σειρά της ''Σαφήνειας'' και από μάγους  που αισθάνονται σύγχυση, οι οποίοι βρίσκονται μπροστά από   "πάρα πολλές επιλογές ''ή που δεν είναι σίγουροι για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουν.

Η σειρά της ''Σαφήνειας'' μπορεί να συνδυαστεί και το ''άνοιγμα Δρόμου''  και να χρησιμοποιηθεί χρησιμοποιηθεί σε μια ιδιωτική τελετή με  προσευχή και ήσυχο διαλογισμό, για να μπορείτε να έχετε τις   αποκαλύψεις, τις ιδέες, και να δώσετε τέλος στις αμφιβολίες.

Πριν κάνετε μια τελετή που αφορά εκδίκηση,καταστροφή,καταδίκη,θάνατο, πρόκληση κακοτυχίας ή σταύρωμα είναι
καλύτερα να κάνετε μια μικρή τελετή με τη ''Σαφήνεια'' και αυτό γιατί θα σας βοηθήσει να δείτε πολύ καθαρά αν πρέπει να το κάνετε. Θα καθαρίσει το μυαλό σας και δεν θα ενεργήσετε με ένταση και νεύρα.


Οι άνθρωποι πιστεύουν ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση των οικογενειακών  και κοινωνικών συγκρούσεων  είναι να κυριαρχήσουν, να καταστρέψουν,να κάνουν πλύση εγκεφάλου, να ελέγξουν και να διοικήσουν,να κλέψουν περιουσιακά στοιχεία, αλλά αυτές οι καταστάσεις δεν πρακτικές της hoodoo. 
Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε τέτοια  τελετουργία όντας εν θερμώ και εκνευρισμένοι πρέπει να θέσετε την ηθική σας πυξίδα  σε λειτουργία και να διαλέξετε προσεκτικά το ξόρκι σας.

Ξεκαθαρίστε  τι θέλετε.
Ξεκαθαρίστε πως θέλετε να νιώθετε στην καρδιά σας.

Αν είστε μπερδεμένοι για το τι είναι σωστό και τι λάθος,κάντε ένα λουτρό ''Σαφήνειας'' ή ντύστε το κεφάλι σας με το έλαιο ''Σαφήνειας''.

Μετά ανάψτε ένα λευκό κερί και διαβάστε μερικά από τα ηθικά, κοινωνικά και διδακτικά τμήματα της Αγίας Γραφής - τις  10 Εντολές, Παροιμίες, παραβολές, το Πάτερ ημών,το χρυσό κανόνα.

Αν μη τι άλλο, να θυμάστε το χρυσό κανόνα.
Ματθαίος 7:12:  Πάντα οὖν ὅσα ἐὰν θέλητε ἵνα ποιῶσιν ὑμῖν οἱ ἄνθρωποι, οὕτως καὶ ὑμεῖς ποιεῖτε αὐτοῖς·
(όλα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άλλοι άνθρωποι,αυτά να τους κάνετε κι εσείς)