27 Μαΐου 2016

Φλογερό τοίχος προστασίας- Fiery Wall of Protection

Φλογερό τοίχος προστασίας

"Το φλογερό τοίχος προστασίας λέγεται πως είναι η καλύτερη απάντηση σε όλες τις κακόβουλες ενέργειες και αρνητικά ξόρκια που κατευθύνονται εναντίων σας και στους αγαπημένους σας. προσφέρει μία ισχυρή ασπίδα προστασίας ενάντια στο κουτσομπολιό απο συναδέρφους, κακούς γείτονες αντίπαλους και ζηλιάρηδες. Δε προορίζεται να κάνει κακό παρά μόνο σας παρέχει προστασία και χρησιμοποιείται για να σας προσφέρει ασφάλεια και καθαρό κάρμα... "

Το Φλογερό τοίχος προστασίας υπάρχει στο happymojo.gr ως λάδισκόνη, λουτρό, honey jar, novena και mojo bag. το λάδι για να Ντύσετε τα κεριά σας και το mojo bag η σκόνη για να ραντίσετε το χώρο σας το λουτρό για να πλύνετε το σπίτι σας και τον εαυτό σας και το mojo για να το κουβαλάτε επάνω σας.
Δημιουργείτε με γνήσια βότανα όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα του Happymojo και μέσα περιέχει Απήγανο, σανταλόξυλο, φιδόριζα κα άλλα βότανα που προσφέρουν προστασία και ασφάλεια. Υπάρχουν πολλές τυπικές συνταγές για να χρησιμοποιήσετε το Φλογερό τοίχος προστασίας, ένας απο αυτός είναι να ντύσετε λευκά κεριά (ειδικά με κερί σταυρό) και να σκορπίσετε γύρο σκόνη Φλογερού τοίχου προστασίας. Μπορείτε να ραντίσετε τον χώρο σας την σκόνη στις 4 γωνιές και λίγο κάτω απο τα χαλιά του σπιτιού. Μπορείτε να ντύσετε τα ξύλινα σας έπιπλα η μεταλλικές επιφάνειες όπως επίσης και τα πόμολα της πόρτας. Μπορείτε να ρίξετε το λουτρό στο νερό του καθαρισμού για να σφουγγαρίσετε το σπίτι σας η στα ρούχα που θα πλύνετε (μικρή ποσότητα). Υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν σε τακτική χρονική στιγμή και σε συνεχή βάση... έτσι νιώθουν προστατευμένοι και ασφαλείς.

ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΦΛΟΓΕΡΟ ΤΟΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣΣΥΝΤΑΓΗ MOJO BAG