30 Ιουνίου 2016

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

ΖΩΔΙΑΚΑ ΕΛΑΙΑ - ΚΕΡΙΑ - ΣΚΟΝΕΣ


Στο Happymojo έχουμε μία ολόκληρη σειρά Ζωδιακών μαγικών προϊόντων (για αρχή ήταν καθαρά κατα παραγγελία αλλά σύντομα θα είναι και ετοιμοπαράδοτα!!!) που ο κάθε ένας θα έπρεπε να έχετε στο μπαούλο σας...

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ



Ζωδιακά κεριά
Έχουν μία γενική χρήση στην δύναμη των ξορκιών! Είτε ως βοηθητικά είτε Αντιπροσωπεύουν το πρόσωπο που κάνει το ξόρκι! Αυτά τα κεριά έχουν τα χρώματα των ζωδίων. Μερικοί άνθρωποι ντύνουν τα κεριά με το ανάλογο ζωδιακό έλαιο που τους αντιπροσωπεύει!!! Μπορείς να κάψεις ανάλογο κερί τον μήνα που είναι το ανάλογο ζώδιο για να είναι ποιο δυνατό το ξόρκι σου τον μήνα εκείνο.

Έχουν μία γενική χρήση στο να ντύνουν τα κεριά που αντιπροσωπεύουν το κάθε ζώδιο! Είτε αυτό είναι novena είτε αυτό είναι για ζωδιακό κερί! Μπορεί να φορεθεί σαν προσωπικό άρωμα η να ντύσουν τα mojo bag του κάθε ζωδίου! Μπορείς να φορέσεις το έλαιο τον μήνα που είναι το ανάλογο ζώδιο για να είναι ποιο δυνατό το ξόρκι σου τον μήνα εκείνο.

Ζωδιακές πούδρες (Σύντομα κοντά σας)
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τελετουργίες που καίγεται ζωδιακό κερί η ακόμα και στον βωμό για να έχουν περισσότερη δύναμη. Μπορείς να κάψεις σκόνη τον μήνα που είναι το ανάλογο ζώδιο για να είναι ποιο δυνατό το ξόρκι σου τον μήνα εκείνο. Η να ραντίσεις έγραφα η να ραντίσεις το σώμα σου πριν εργαστείς η να ρίξεις στην πόρτα σου.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ
Όλα τα Ζωδιακά προϊόντα μπορούν να συνδυαστούν με το ανάλογο Πλανητικό προϊόν όταν εργάζονται σε αστρική μαγεία. Μπορείς επίσης να συνδυαστούν τα ζωδιακά κεριά με ανάλογο μαγικό έλαιο για να υπάρχει επιρροή επάνω στο άτομο ας πούμε!! Μπορείς να βάλεις σε ένα ζωδιακό κερί του Λέοντα αντί για λάδι ζωδιακό το ανάλογο:

Άνοιγμα δρόμου - για να ανοίξουν οι δρόμοι και αλλαγή τύχης

Ευημερία – Για να αυξήσεις την πελατεία σε ένα κατάστημα!

Αγάπα με – Για να φέρεις έναν εραστή ποιο κοντά!

Break Up – Για να σπάσεις δύο φίλους (δηλαδή δύο ζωδιακά κεριά)


Μπορείτε όμως να κάνετε και το άλλο!!!! Ένα δυνατό ξόρκι μοναδικό στο είδος του!!! Ας πούμε

1)    Μπορείτε να πάρετε το Ζωδιακό σου κερί να το ντύσετε με λάδι Άνοιγμα δρόμου και να το κάψετε ημέρα Ερμή δηλαδή Τετάρτη.
2)    Η να κάψετε ένα πράσινο κερί ντυμένο με λάδι Ευημερίας να καεί την Πέμπτη και δίπλα ένα ζωδιακό κερί.



Δε χρειάζετε αυτό να γίνετε συνέχεια!!! Αλλά είναι και αυτό μία καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!