24 Ιουνίου 2016

ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ – LEVENDER LOVE DROPS

ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ – LEVENDER LOVE DROPS

«Ξέρετε την ένοια του προϊόντος Σταγόνες Αγάπης Λεβάντας;
Αυτό λοιπόν έχει κατασκευαστεί απο απόκρυφα βότανα που συχνά προκαλούν πάθος και αγάπη η καλοσύνη σε ομοφυλόφιλα πρόσωπα η ακόμα και σε λεσβίες. Δεν χρησιμοποιείται για one night stands.
Οι σταγόνες αγάπης λεβάντας λέγετε πως θα φέρει την αλήθεια και το πάθος στον έρωτα του ιδίου φύλλου ».



Σταγόνες αγάπης λεβάντας είναι μία παλιά φόρμουλα hoodoo για έλαιο, σκόνη, λουτρό, mojo bag, honey jar, bottle spell, novena και χρησιμοποιείται απο αυτούς που θέλουν να προσελκύσουν το ίδιο φύλο κοντά του είτε αυτό ειναι για έρωτα η για αγάπη. Στην εικόνα βλέπετε την μαγική σκόνη Σταγόνες λεβάντας που χρησιμοποιείται για να πασπαλίσουν κάρτες για δώρα, λίγο στα παπούτσια και στα ξόρκια τους. Το λάδι μπορεί να φορεθεί σαν προσωπικό άρωμα η να ντύσεις μοβ και ροζ κεριά η να ταΐσει το mojo bag.  Το κύριο συστατικό είναι η Λεβάντα η βιολέτα και η ζάχαρη.  Το λουτρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπορέσεις να φέρεις το σώμα σου στο μούντ πριν  βγεις έξω να ψαρέψεις συντρόφους η ακόμα και για να κάνεις ένα ξόρκι. Σταγόνα απο το λάδι μπορείς να σφουγγαρίσεις αν
έρθει στο σπίτι σου το πρόσωπο που θέλεις.


Όλα τα παραπάνω μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο Ετερόφυλους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούν και οι Ομοφυλόφιλοι και το κάθε ένα για να προσελκύσουν την αγάπη. Την αληθινή αγάπη!!!

Συνδυάζετε με τον ψαλμό 22 κάνοντας το δικό σας ξόρκι.


ΞΟΡΚΙ «ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΓΆΠΗΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ»
Κάνε αυτό το ξόρκι σε γέμιση του φεγγαριού.
 
Φύλλα βιολέτας
Ένα βαζί (χωρίς μέλι)*
Μία φωτογραφία σου


Πάρε στα χέρια σου τα ροζ κεριά και σκέψου ότι ειναι τα μισά πρόσωπα που θα προσελκύσεις. Και τοποθέτησε τα σε έναν κύκλο. Στην μέση θα βάλεις το λευκό κερί που αντιπροσωπεύει εσένα!!! Όλα τα κεριά θα τα εχεις ντύσει με το λάδι σταγόνες αγάπης λεβάντας. Στην βάση του λευκού κεριού θα τοποθετήσεις φύλλα βιολέτας και μία ρίζα βασίλισσας Ελισάβετ που θα τα έχεις ντύσει με το λάδι σταγόνες αγάπης λεβάντας. Ράντισε την σκόνη γύρο και πάνω απο τα κεριά και άναψε τα. Άναψε τα κεριά για λίγο και πάρε την φωτογραφία σου και βάλε σταγόνες απο το λάδι στις άκρες. Τοποθετούμε την φωτογραφία στο βάζι μαζί με έναν Lodestone ροδοπέταλα, λεβάντα, την ρίζα Ελισάβετ και φύλλα βιολέτας. Τα υπολείμματα των κεριών θα τα ρίξεις σε μία γλάστρα η στην αυλή σου. Το βάζο το τοποθετούμε σε ένα όμορφο μέρος στο σπίτι μας και καίμε κεριά επάνω η δίπλα του!!!

*Αν δε θέλετε βάζο κάντε την ιδια διαδικασία σε Mojo bag.