15 Απριλίου 2018

Ευλογημένα χρήματα σπιτιού


Ευλογημένα χρήματα σπιτιού

«Ένα σπίτι μία οικογένεια μπορει να ευλογηθεί με πολλούς τρόπους, με την πίστη και την αγάπη, το πάθος με την καλή υγεία. Όμως αμα δεν υπάρχουν χρήματα, εκεί ξεκινούν τα προβλήματα!  Η ευτυχία φεύγει και  αυξάνονται οι καυγάδες και  όχι μόνο!!! Πιστεύω πως το Ευλογία χρήματα σπιτιού είναι το κατάλληλο για να έρθουν σταθερά χρήματα στο σπίτι, να έρθει η ηρεμία και να βασιλέψει η ειρήνη στο σπίτι!»

Το Ευλογημένα χρήματα σπιτιού  είναι  μία παλιά φόρμουλα hoodoo για έλαιο, σκόνη, λουτρό, mojo bag και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να τραβούν το εισόδημα και  να ευλογηθεί το νοικοκυριό με επιτυχία και ευτυχία. Προσφέρει αφθονία και  οικονομική βοήθεια. Μπορούν να χρησιμοποιηθεί σε ξόρκια  χρημάτων που αφορούν την δουλειά και την τύχη!!! Ειδικό και για αυτούς που δουλεύουν στο σπίτι τους!


Στην φωτογραφία βλέπουμε το έλαιο και την σκόνη ευλογία χρημάτων σπιτιού και εχει χρησιμοποιηθεί επάνω σε κεριά η σε σπιτι από αυτούς που θέλουν να φέρουν την ειρήνη στο σπίτι και την αφθονία και την σταθερότητα στο σπίτι!

Χρησιμοποιείται και για τον καθαρισμό του σπιτιού και την προετοιμασία ενός νέο χώρου εργασίας. Επίσης καίγετε σε μπλε κερία (που είναι καλής προθέσεις και ευλογίας) η το έλαιο χρησιμοποιείται ως το τάισμα του mojo bag.

Τα κύρια  συστατικά του  είναι Βασιλικός και Baybery, βανίλια καθώς και άλλα βότανα σπάνια στην Ελλάδα.

Μερικές χρήσης:

Ντύστε τα πόμολα στις πόρτες του σπιτιού,

 ντύστε ένα μπλε κερί με έλαιο ευλογία σπιτιού χρημάτων ανάψτε το και διαβαστε τον ψαλμό 22, 

πλύνετε το πάτωμα με το λουτρό Ευλογία σπιτιού χρημάτων.

Μπορεί να φορεθεί σαν άρωμα, να ρίξουμε μερικές σταγόνες ελαίου στο πορτοφόλι μας.

Ανήκει στην ίδια κατηγορία με τα ακόλουθα:
Ευλογία, Ευλογία σπιτιού, ειρηνικό σπίτι, έλξη χρημάτων, λεφτά μείνετε μαζί μου, Ευημερία.