7 Σεπτεμβρίου 2018

Μαθήματα μαγείας - Τμήμα Stella


Τμήμα Stella

«Stella» στα ιταλικά σημαίνει Αστέρι,

Έγραφε η Πάμβα:

«Αν θέλεις να προσελκύσεις την δύναμη των αστερισμών, πάρε ένα κίτρινο κερί μία κλωστή και την μορφή του Αστεριού και κάλεσε το!, μίλα μαζί του, διαλογίσου μαζί του, Γίνε ένα με αυτό!»


Στα γριμόρια της Πάμβας βρέθηκαν αρκετές συνταγές για το πώς μπορείς να καλέσεις έναν αστερισμό η ακόμα και ένα άστρο! Σε κάθε μάχη της καλούσε το αστέρι «Bellatrix» την αμαζόνα του Ωρίωνα. Άναβε το κερί και το κατέβαζε στο δωμάτιο! Όλες οι πληροφορίες αυτές καταγράφτηκαν και μεταφράστηκαν από την διάλεκτο «Δωτήδ».

Μία νύχτα που η Πάμβα και ο Λέτσιος ήσαν στην λίμνη και  κοίταζαν τα άστρα η πάμβα του χάρισε το Βέγας. Το ποιο φωτεινό άστρο της Λύρας, από τότε ο Λέτσιος καθόταν κάθε βράδυ και μελετούσε το άστρο τούτο!
Ο Αστερισμός Ωρίωνα και το Αστέρι Bellatrix!

Μέσα από αυτά τα μαθήματα θα μάθουμε τους αστερισμούς, πληροφορίες για αυτά, πώς να χρησιμοποιήσεις την δύναμη των αστεριών πώς να τα κατεβάσεις πώς να προσφέρεις την αγάπη σου σε αυτά και τις αυθεντικές και αδημοσίευτες πρακτικές (Ξόρκια, φίλτρα, κεριά, μαγικές τελετές και βωμούς, φυλαχτά και επωδές) αφιερωμένα στα άστρα!

Αν θέλεις και εσύ να σου χαρίσουν την δύναμη αυτήν και το δικό σου άστρο η αστερισμό, έλα και εσύ σε τούτα τα μαθήματα της «Stella»

Οι θέσεις για αυτό το τμήμα θα είναι επτά όπως και οι Πλειάδες και διαλέγουμε ημέρα Τετάρτη που είναι ημέρα του Ερμή γιός της Μαίας που είναι μία πλειάδα!!!

Ερχόμαστε τον Οκτώβριο!