17 Ιουλίου 2019

Η Μαγεια της Φωτιάς ή Μαγεία των κεριών


Η Μαγεια της Φωτιάς ή Μαγεία των κεριών

Όταν οι μάγισσες αναφέρονται στην “μαγεία της Φωτιάς” μιλάνε και γράφουν για την Μαγεία των κεριών. Σε αυτήν την μαγεία χρησιμοποιούσαν Κεριά σε διάφορα χρώματα, μυστικές τελετές και φυσικά της λεγόμενες “Απαγορευμένες τελετές!”


Στην παράδοση των μαγισσών το κερί συμβολίζει το μισό πάνω “η επιθυμία μας” και το άλλο μισό κάτω η Υλοποίηση της Επιθυμίας. Αν μία τελετή σταματήσει στην μέση και το κερί σβήσει τότε η τελετή πρέπει να σταματήσει και να αρχίσετε πάλι απο την αρχή!!!

Το κάθε χρώμα κεριού είχε και μία διαφορετική αλλά συνάμα μυστική ερμηνεία. Το κερί θα μα οδηγήσει στον στόχο μας και το πως να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας. Κάθε τελετή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κερί, δύο η ακόμα και Δέκα, διαφόρων χρωμάτων αλλά και σχεδίων.

Οι μάγισσες των Ιωαννίνων είχαν μία μεγάλη φιλοσοφία γύρο από αυτήν την μαγεία.

Προκάτοχος της μαγείας των κεριών ήταν η Μανωδέσσα, η Πυρεστία αλλά και η Πάμβα, που συνδύασαν τελετές με κεριά, αντικείμενα όπως Κάρτες των τραπουλών, βραχιόλια, σκόνες έλαια, φίλτρα κ.λ.π

Ένα βιβλιαράκι 100 σελιδών περόπου βρέθηκε στα γραμμένα της Πάμβας αφιερωμένα απο την Μανωδέσσα προς αυτήν. Στην πρώτη σελίδα έγραφε:

Κόρη μου, εδώ σου χαρίζω μία γνώση που πρέπει να την γνωρίσεις. Η μαγεία των κεριών θα σου προσφέρει όλα όσα γνωρίζεις σήμερα και αύριο. Συνδίασε λοιπόν κερί αγνό και βότανα, φτιάξε τα δικά σου κεριά και κυνήγα τους στόχους σου, πρόσεξε όμως! Απο την σελίδα 73 και μετά να προσέχεις τι διαβάζεις, πως το διαβάζεις και γιατί το διαβάζεις! Με εκτίμηση και σεβασμό στο θρόνο σου η Μανωδέσσα σου!!”

Μέσα απο τα αυτά τα μαθήματα λοιπόν θα μάθουμε την σωστή αλλά και κρυφή ερμηνεία του κάθε χρώματος κεριού, σύμφωνα πάντα με την “Ηπειρώτικη μαγεία” της Απαγορευμένες τελετές του κάθε χρώματος και μυστικές συνταγές και αδημοσίευτες τελετές απο το γριμόριο της Μανωδέσσας της Πάμβας και της Πυρεστίας.

Λίγα λόγια για την μαγεία της Φωτιάς!

  1. θα έρθουμε σε πρώτη επαφή με την Πυρεστία
  2. Θα μάθουμε τα βασικά χρώματα
  3. Μυστικές ερμηνείες
  4. Απαγορευμένες τελετές
  5. αδημοσίευτες τελετές της Πάμβας, Μανωδέσσας και Πυρεστίας!

Αν θέλεις και εσύ να παρακολουθήσεις αυτά τα μαθήματα δεν εχεις παρά να κλείσεις μία θεση στα σεμινάρια – μαθήματα αυτά απο Σεπτέμβριο!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2108612110