29 Ιουλίου 2020

Αστερισμός Ο Στέφανος - Stellar Uranium (Μέρος δεύτερο)

Ο Στέφανος - Ιερές Τελετές (Μέρος δεύτερο)


Για τον Αστερισμό του Βόρειου Στέφανου θα μπορούσα να γράφω για ώρες αλλά και να γράψω σχεδόν τρία βιβλία 100 σελιδών! Ωστόσο σε αυτό το μέρος που θα είναι και το τελευταίο μέρος θα σας μιλήσω λίγο ποιο συγκεκριμένα!


Κάπου στον Μεσαίωνα λοιπόν όταν κλήθηκαν οι μάγισσες να ψηφίσουν την νέα μονάρχη τους ο βόρειος στέφανος βρισκόταν σε τεράστια δυσαρμονία οι 2η μοίρα του σκορπιού
βρισκόταν στον 12ο οίκο με πλανητικές όψης που δεν τις είχαν προσέξει οι Τότε αστρολογικές μάγισσες! Η μάγισσα που ανέβηκε στο θρόνο ΤΟΤΕ κατα μία έννοια έφερε δικτατορία ως προς την πίστη των μαγισσών καθιερώνοντας μία νέα τάξη πραγμάτων, που η ίδια η Μανωδέσσα και η Διώνη πήραν θέση έτσι ώστε να την ρίξουν απο τον θρόνο και να έρθει η απόλυτη σύγχυση ανάμεσα στις δύο Φατρίες!

Η μάγισσα αυτή λοιπόν έλεγαν πως είχε ραμμένο επάνω της το “Μέρτα της Alphecca” αυτό ήταν ένα χρυσό πανί 17Χ17 που επάνω έφερε μαγικά σύμβολα! Αν αυτό το πανί φτιαχτεί σωστά τότε η δύναμη του θα σου προφέρει Δόξα, επιτυχία, χρήματα, αλλά αμα φτιαχτεί δυσαρμονικά τότε το πανί αυτό θα σου φέρει ναι μεν όλα αυτά αλλά θα την ακολουθάει η αποτυχία και τέλος ίσως και τον Θάνατο! Η μάγισσα λοιπόν αυτή έμεινε στην Ιστορία ως η “Εστεμμένη μάγισσα”.


Οι ερωτικές τελετές!

Ένα απο τα μαγικά αντικείμενα του Βόρειου Στέφανου ήταν τα Ηραία στέφανα! Τα Ηραία στέφανα τα Χρυσά όμως, αυτά που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να στεφανώσουν κίτρινες η μοβ κέρινες κούκλες που αφορούσαν την προσωπική δόξα και την επιτυχία. Τα Ηραία Στέφανα δε ξέρουμε ακριβός πότε

δημιουργήθηκαν, το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα είναι οτι υποδηλώνουν τον χρυσό γάμο των θεών και ο συμβολισμός του Θεού Απόλλων και της θεάς Άρτεμης και τα χρησιμοποίησαν έτσι ωστε να στεφανώσουν το περιβόητο Έδος της θεάς στην Δωδώνη κατά την γιορτή των Νάϊων που ήταν τον Σεπτέμβρη.
Οι μάγισσα μπορούσε να χρησιμοποιούσε δύο ασημένια που αφορούσε την Σελήνη που πολύ μετέπειτα αντικαταστάθηκε με τον αστερισμό “Νότιο Στέφανο” ενώ τα χρυσά με τον αστερισμό “Βόρειο Στέφανο” και όταν ήθελαν να ενώσουν δύο ανθρώπους χρησιμοποιούσαν ένα χρυσό και ένα ασημένιο για να ενώσουν αυτούς τους δύο αστερισμούς όπως ειναι συνδεδεμένα στον ουρανό.

Επίσης χρησιμοποιούσαν το κερί Στέμμα σε χρώμα κόκκινο για να στεφανώσουν τον έρωτα τους και να προστατεύεται απο τον θεό Έρωτα και να μη χαθεί ποτέ ο έρωτας τους! 

Για χάρη του Βόρειου Στέφανου δημιούργησαν ένα κολιέ φτιαγμένο με επτά η εννέα διαμάντια η μαργαριτάρια που το φορούσαν οι μάγισσες για να προκαλέσουν τον έρωτα σε όποια το φορούσε!

Τέλος!