Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

ΠΟΥΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ - POWDER SPELL

ΠΟΥΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ

Γενικές Οδηγίες

Με βάση το Καλαμποκάλευρο που ενώνονται με τα έλαια και ξερά βότανα που γίνονται σκόνη στο γουδί. πούδρες που δεν έχουν βάση από τα παρακάτω είναι η πούδρα της Αθηνάς που είναι μόνο με βότανα σε σκόνη…
Οι πούδρες μας χρησιμοποιούνται με τον παραδοσιακό τρόπο.


1) Φοράμε επάνω μας την πούδρα η στα παπούτσια μας αν το ζητάει ή πούδρα.2) Καίγετε σε σωστές ώρες και ημέρες σε καρβουνάκι σαν λιβάνι.3) Ραντίζουμε τον χώρο του σπιτιού μας4) Ραντίζουμε η ντύνουμε κεριά5) Την ρίχνουν να την περάσει ο ενδιαφερόμενος.


Τρελόσκονη
Τρελόσκονη καίγεται σε καρβουνάκι για να τρελαθεί για εσένα και να τρέχει από πίσω σου! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαναφορά αλλά και για νέο έρωτα!
Τιμή: 15 Ευρώ

Πούδρα Έρωτα
Σκορπάμε κάτω από το κρεβάτι για να έρθει ο νεος έρωτας. Μπορείς να την κάψεις σε καρβουνάκι και να διαβάσεις τα λόγια της καρδιάς σου για να σε ερωτευτεί παράφορα ο ενδιαφερόμενος!
Τιμή: 15 ΕυρώΠούδρα Αγάπης
Η πούδρα αγάπης χρησιμοποιείται σε ξόρκια που αποσκοπούν την αγάπη. Ραντίζουμε τον χώρο για να έχουμε αγάπη αλλά και δύναμη να συνεχίσουμε. Κατάλληλη για ξόρκια αγάπης.Τιμή:15 Ευρώ

Ξεμυαλίστρα
Κόκκινη σκόνη του έρωτα, Ξαστρίζετε και μελετιέτε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Χρησιμοποιείται κυρίως για επαναφορά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λόγους έρωτα και πάθος!
Τιμή: 20 Ευρώ

Καραντουμάν
Ειδική μαύρη σκόνη που χρησιμοποιείται για να φουντώνει τον άλλον! Χρησιμοποιείται μόνο σε συνδυασμό και ποτέ μόνο του!
Τιμή:15 Ευρώ


Φούντωμα αγάπης
Γνωστό και ως φούντωμα της Αφροδίτης. Καίγεται σε διπλές ώρες για να φουντώσει για εσάς και να μην μπορεί χωρίς εσένα! (έρχεται με οδηγίες)
Τιμή: 15 ευρώΠούδρα Λευκού Μόσχου (Περιστερόσκονη)
 Ρίξιμο για καλό. Ξαστρίζετε ε γέμιση του φεγγαριού. Χρησιμοποιείται για να φουντώσει αλλά και να φέρει την αγάπη. Καίγετε σε καρβουνάκι ή την ρίχνουμε να περάσει το θύμα από επάνω.
Τιμή: 15 Ευρω

Πούδρα Αθηνάς 
Είναι μία από της καλύτερες σκόνες επαναφοράς. Ράντιζαν το σώμα τους η τον βωμό τους κατά την διάρκεια τελετουργίας επαναφοράς η ακόμα και αν άναβαν ένα ροζ κερί. Ταΐζεται σε γέμιση του φεγγαριού για να τον δέσεις αν είναι έτοιμος να φύγει… 
Τιμή: 40 ΕυρώΠούδρα Χρήματος
 Ραντίζουμε το σπίτι μας και λιβανίζουμε επάνω στον βωμό μας η ακόμα και σε ξόρκια χρήματος. Βάζουμε λίγο στο πορτοφόλι μας για να έχουμε πάντα λεφτά… Τιμή:15 Ευρώ
Διαβολόσκορδο
Χρησιμοποιείται για να σταματήσουν τα κουτσομπολιά και να πάψουν οι κακιές γλώσσες. Όταν καίγετε οι γλώσσες καρβουνιάζουν και δεν μπορούν να πουν τίποτα για εσένα
Τιμή: 15 Ευρώ

Πούδρα του Αμνού
Χρησιμοποιείται από εκείνους που θέλουν να προστατευτούν από της κακιές μαγγανείες! Δεν καίγετε αλλά  την βάζουμε κάτω από τα έπιπλά η το χρησιμοποιούμε σε κύκλο προστασίας γύρο από το ξόρκι!
Τιμή: 15 Ευρώ

Πούδρα Εσθίρ
Χρησιμοποιείται καίγοντας για να σας ερωτευτεί παράφορα. Επίσης μπορεί να ραντιστεί στο δεξί πόδι του ανθρώπου που θέλουμε να  μας ερωτευτεί και το σέρνοντας λέμε τα ιδικά λόγια. 
Τιμή: 20 Ευρώ


Η Σκόνη του Αγίου Εμμανουήλ που σκορπά τα μάγιαΚάθε χρόνο οι μάγισσες των Ιωαννίνων την ημέρα που γιόρταζε ο Άγιος Εμμανουήλ έφτιαχναν μία σκόνη που κατασκευαζόταν από βότανα εκείνης της εποχής που βοηθούσαν να σκορπίσουν τα μάγια. Επάλειφαν κεριά από την ανάσταση για να έρθει το φως της Λαμπρής και να διώξει το κακό σκοτάδι.
Τιμή: 20 Ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου