29 Ιουνίου 2016

Break Up

Break Up


Το Break Up Είναι μία παλιά φόρμουλα hoodoo για έλαιο, σκόνη, λιβάνι που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν τον πόνο και την οργή ανάμεσα  ένα ζευγάρι και να αναγκαστούν να χωρίσουν, να πάρουν διαζύγιο ή ακόμα  και να σταματήσει να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να χωρίσεις ένα ζευγάρι που μισείτε η να καταστρέψετε τον δικό σας γάμο. Άλλη μία συχνή χρήση του είναι να χωρίσετε η να σταματήσετε μία παράνομη σχέση.  Μερικές φορές χρησιμοποιούμε το Break Up μαζί με «Φλογερή σύγχυση» για να αυξήσεις την ταλαιπωρία που θα υπέστη το ζευγάρι.

Για όσους επιθυμούν λίγο ποιο φιλικό χωρισμό  διάσπαση τότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Χωρισμό ηΔιαζύγιο!
Το έλαιο Break Up χρησιμοποιείται για να ντύσουν κεριά (κόκκινα, μαύρα και λευκά) και μέσα περιέχει κυρίως πιπέρι καγιέν, θείο και άλλα πολλά.

Χρησιμοποιώντας το Break Up γενικός μπορεί να είναι τόσο απλό όσο δε φαντάζεστε!!! Από το να ντύσετε ένα κερί διαζύγιο (νεό κερί που σύντομα θα σας το κατασκευάσουμε!) και στην συνέχεια να ρίξετε λίγη σκόνη Break Up ώστε να μπορέσετε να τους κάνετε να πολεμήσουν μεταξύ τους. την σκόνη Break Up μπορείτε να την ρίξετε μέσα στο σπιτι του ζευγαριού ώστε να χωρίσουν.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως αν χωρίζετε τον άντρα σας η την γυναίκα σας από έναν εραστή τότε κάλλιστα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Μείνε μαζί μου η μείνε στο σπίτι με μία ολόκληρη τελετή! 

Γενικά ρωτήστε μας!


Για κεριά φιγούρες μπορείτε άνετα να χρησιμοποιήσετε τα κεριά ομοιωμάτων!!!! Αλλά και το κερί μαύρου γάμου.

Χρησιμοποιείται με ΠΡΟΣΟΧΉ!!!!!!

Υπάρχουν πολλές τελετές με ξόρκια Break Up εκ τον οποίον μερικές είναι εδώ!!!



ΕΥΚΟΛΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΧΩΡΙΣΜΟΥ
Σε ένα γυάλινο μπουκάλι βάζετε λίγο κόκκινο πιπέρι (σε σκόνη) ένα χαρτάκι με ονόματα αυτόν που θέλετε να χωρίσετε! Μαζί με λίγη σκόνη hot foot, σκόνη BreakUp, τρίχες μαύρης γάτας και σκύλου, τρεχάμενου νερού (ποταμιού κυρίως). Ενώ παράλληλα καίτε ένα μαύρο κερί ντυμένο με το λαδι Break Up. Όταν είναι έτοιμο πάτε σε ένα σταυροδρόμι και το πετάτε να σπάσει η το αφήνετε εκεί.
 
ΜΊΑ ΤΕΛΕΤΗ ΧΩΡΙΣΜΟΥ!!!!
Μία ισχυρή τελετή χωρισμού λεει, να πάρετε ένα λευκό κερί (μπορείτε και κόκκινο κερί, προσπαθήστε να αποφύγετε το κόκκινο γιατί είναι ποιο φλογερό και μπορεί να φέρει την επιτυχία η την αποτυχία) ντυμένο με το λάδι Break Up από πάνω προς τα κάτω. Σε ένα κομμάτι λαδόκολλα η χαρτοσακούλα καφέ γράψτε το όνομα του ατόμου που θέλετε να χωρίσετε 3 φορές και  γυρνάτε το χαρτί 90 μοίρες και γράφετε σταυρωτά με το άλλο, το όνομα του άλλου προσώπου (στην ουσία να διασχίζει το ένα όνομα επάνω στο άλλο). Και από κάτω γράφετε το αίτημα σας η την πρόθεση σας. «Ας είναι θέλημα θεού να χωρίσουν………» (για να αποφύγετε το κακό κάρμα!)Τοποθετήστε το χαρτί κάτω από το κερί και ανάψτε το και πείτε τα ίδια λόγια!!! Τα υπολείμματα θα τα πετάξετε σε ένα σταυροδρόμι πάνω από τον αριστερό σας ώμο.

ΆΛΛΗ ΜΊΑ ΤΕΛΕΤΗ!

Να ρίξετε λίγο λάδι Break Up σε ένα μέρος όπου θα περάσουν και τα δύο άτομα και θα έρθουν σε επαφή με το λάδι.