1 Νοεμβρίου 2016

Ο σωστός δρόμος επαναφοράς

Ο σωστός δρόμος επαναφοράς



Είναι ένα ζήτημα το 70% των πελατών μας και φίλων μας...

Γνωρίζουμε πως η επαναφορά είναι το ποιο δύσκολο πράγμα και δυστυχώς δεν αναλαμβάνουμε εύκολα!!! Εμείς για να αναλάβουμε μία επαναφορά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα εξής ακόλουθα:

1)    Πόσος καιρός πάει που έχετε χωρίσει!
2)    Γιατί χωρίσατε
3)    Αν έχετε επαφή κ.λ.π


Τέλος πάντων θέλω να καταλήξω στον σωστό τρόπο επαναφοράς είτε το κάνουμε εμείς για εσάς, είτε το κάνετε εσείς!!!!

Μία επαναφορά για να δουλέψει σωστά και να γυρίσει μέσα στο τρίμηνο (σπάνιο αλλά οχι ακατόρθωτο!!!) πρέπει να υπάρχει ο σωστός τρόπος!!! Αυτά που θα γραφτούν δε σας τα έχει πει κανείς και αυτό γιατί δε τους βολεύει στις τιμές που κοστολογούν!!! Δηλαδή 2000 ευρώ με 5000 ευρώ λες και χρησιμοποιούν αρνιά και γαϊδούρια!!!!

Πρώτο και σημαντικό απ όλα είναι το «Λύσιμο μαγείας», Αυτό μπορεί να γίνει και για λόγους πρόληψης!!! Είτε έχει είτε οχι πρέπει να γίνει λύσιμο μαγείας... με αυτό εξασφαλίζουμε να σβήσουμε κάθε εμπόδιο και μαγεία που μπορεί να υπάρξει στην «σχέση» αυτήν...

Άλλο ένα πολύ σημαντικό που δε πρέπει ΠΟΤΕ να παραληφθεί σε μία επαναφορά είναι το ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΡΟΜΟΥ!!! Πιστέψτε με υπάρχουν πολλά εμπόδια..., έτσι λοιπόν το άνοιγμα δρόμου είναι σημαντικό... πιστεύω πως πρέπει να είναι το σημαντικότερο...  χωρίς αυτό δε κάνεις τίποτα!!!

Άλλο ένα μέρος είναι το πρόσθετο κομμάτι που μπορεί να γίνει για περισσότερη δύναμη!!!! Αυτά μπορούν να γίνουν πριν την επαναφορά.... αν στην μέση π.χ υπάρχει τσακωμός... τότε μία ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ είναι σημαντική!!! Αν αυτός φοβάται να εκδηλωθεί... τότε ένα ξόρκι για ΔΥΝΑΜΗ η ΘΑΡΡΟΣ είναι ένα πολύ κομμάτι... Εάν όμως στο μεσοδιάστημα το θύμα έχει κάνει μία νέα σχέση... τότε πρέπει να μπει στην διαδικασία διχόνοιας και ΧΩΡΙΣΜΟΥ και μετά να κάνει την επαναφορά... αυτό το κομμάτι ανάμεσα στο Άνοιγμα δρόμου και στην επαναφορά είναι σημαντικό... οπότε δώστε πολύ σημαντική προσοχή!!!

Τώρα μπορούμε να έρθουμε στο θέμα της ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ!!! Η επαναφορά είναι ένα ξόρκι με κεριά, λάδια ή φίλτρα, σκόνες κ.λ.π Η επαναφορά πρέπει να γίνει στους σωστούς τόνους και δυνάμεις ενέργειας...

Και τέλος το ΔΕΣΙΜΟ!!!! Όταν ποια γυρίσει το πρόσωπο που θέλουμε θα πρέπει να κάνετε ένα ερωτικό δέσιμο. Υπάρχουν άνθρωποι που δε θέλουν να κάνουν δέσιμο... Υπάρχει επίσης το «Μείνε μαζί μου ή Μείνε στο σπίτι»

Έτσι λοιπόν είναι η σωστή θέση μίας επαναφοράς!!!!

Ας τα αριθμήσουμε σωστά λοιπόν...

1)    Λύσιμο
2)    Άνοιγμα δρόμου
3)    Προαιρετικά: Συμφιλίωση, Θάρρος, δύναμη, χωρισμός
4)    Επαναφορά προσώπου
5)    Δέσιμο ή πίστη!!!!


Ελπίζω να σας έριξα φως στης απορίες και να σας βοήθησα να σας βάλω στον σωστό δρόμο επαναφοράς προσώπου. Και αν τα κάνεις όλα αυτά σωστά τότε εγώ σου δίνω 100% επιτυχία...