16 Νοεμβρίου 2016

Κερί Φαλλός & Κερί Αιδοίο

Κερί Φαλλός
Το κερί φαλλός είναι ένα νέο κερί σχετικά στην μαγεία και είναι στην μορφή πέους σε στύση με η χωρίς όρχεις. 
Έρχονται σε μορφή διαφόρων χρωμάτων και είναι κατά κανόνα μόνο τα χρώματα κόκκινο, ροζ, λευκό, μπλε, μαύρο, και χρησιμοποιείται σε διάφορες πρακτικές της hoodoo. Η κάθε τελετή που καίγονται είναι σε ξόρκια αγάπης για να προσελκύσουν έναν νέο εραστή γνωστούς οι αγνώστους. Ξόρκια για σεξ. Ξόρκια για να δέσετε την φύση του. Και να κάνεις έναν άντρα να μείνει πιστός σε μία συγκεκριμένη γυναίκα. Σε μορφή όμως μαύρου πέους να καταραστεί το αναπαραγωγικού του συστήματος του άντρα για να κάνεις έναν άνθρωπο αδύναμο και να καταστρέψεις την ικανότητα του να μην έχει την απόλαυση του σεξ.


Κερί Αιδοίο
Το κερί Αιδοίο είναι ένα νέο κερί σχετικά στην μαγεία και είναι στην μορφή γυναικείου γεννητικών οργάνων. Το κερί αιδοίο Έρχονται σε μορφή διαφόρων χρωμάτων και είναι κατά κανόνα μόνο τα χρώματα κόκκινο, ροζ, λευκό, μπλε, μαύρο, και χρησιμοποιείται σε διάφορες πρακτικές της hoodoo. Η κάθε τελετή που καίγονται είναι σε ξόρκια αγάπης για να προσελκύσουν έναν νέο εραστή γνωστούς οι αγνώστους. Ξόρκια για σεξ, αλλά και για να δέσεις την φύση μίας γυναίκας. Και να κάνεις μία γυναίκα να μείνει πιστή σε ένα συγκεκριμένο άντρα. Σε μορφή όμως μαύρου αιδοίου χρησιμοποιείται για να καταστρέψεις την φύση της γυναίκας η να καταστρέψεις την απόλαυση του Σεξ. 

Πώς να το κάψεις το κερί
Πριν λοιπόν κάψεις το κερί! Θα πρέπει να σκαλίσεις επάνω το όνομα του θύματος χρησιμοποιώντας μία βελόνα η καρφίτσα γράφοντας και την επιθυμία σου. Μπορείς να γράψεις σε ένα χαρτί την επιθυμία σου και να το τοποθετήσεις κάτω απο το κερί. Το κερί θα πρέπει να το ντύσεις με κάποιο αντίστοιχο έλαιο κατάστασης, όπως Αγάπα με, Συμφιλίωσης, Φίλα με τώρα! Είτε με τα λάδι του ιδίου φίλους όπως Σταγόνες Αγάπης Λεβάντας. Μπορεί να καεί μόνο του η να το κάψεις μαζί με άλλα κεριά απο σπαρματσέτα η κεριά φιγούρες.

Αν δε χρησιμοποιήσεις το κερί για ερωτικούς σκοπούς, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε έλαιο και σκόνη κατάστασης. Εάν η εργασία είναι για ρομαντισμό τότε θα πρέπει να υπολείμματα να τα ρίξεις γύρο απο το σπίτι σου, τύλιξε το σε ένα κομμάτι ύφασμα και να το κρατήσετε επάνω σας η απλά σε ένα συρτάρι.