Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

Σχολή μαγείας - Σχολή μαγισσών - Μεταφυσική σχολή Διώνη


Μεταφυσική σχολή Διώνη 


Η σχολή μαγείας του «Μυρόλι» θα ανοίξει τις πύλες του τον Σεπτέμβριο ξανά για άλλη μία χρονιά με νέους ορίζοντες στην μαγεία. Πέρσι μάθαμε τα μαθήματα Stella και φέτος τον Σεπτέμβριο θα ασχοληθούμε με τα ιδιαίτερα μαθήματα του «Stella planetary». Η σχολή θα συνεχίσει φυσικά με τα μαθήματα «Η Μαγεία της Φωτιάς». Άλλο ένα ιδιαίτερο μάθημα που θα μάθουμε αναλυτικά την μαγεία των κεριών (φωτιά, χρώμα κ.λ.π) και τις αδημοσίευτες τελετές της Πάμβας αλλά και μέσα από τα γριμόρια της Πάμβας!!!! Λίγο ποιο αναλυτικά!


«Stella Uranium»
Το Stella Uranium είναι ο προηγούμενος κύκλος που κάναμε πέρσι και υα συνεχίσουμε με τα ίδια παιδιά* και θα μάθουμε νέα αντικείμενα και σφραγίδες



«Stella Planetary» (εννέα ιδικά μαθήματα)
Αυτά τα ιδιαίτερα μαθήματα  θα μάθουμε τα πάντα γύρο από τους πλανήτες που επάνω τους είναι στηριγμένη η μαγεία εννέα ιδικά μαθήματα γεμάτα γνώση και δύναμη θα μάθουμε (Σφραγίδες, υγρά και το πως να κατεβάσουμε τον πλανήτη μπροστά μας!) μέσα από τα γριμόρια της Πάμβας!
(Τα μαθήματα αυτά δε θα ξανά γινουν!)



«Μαγεία της Φωτιάς»
 Η μαγεία της Φωτιάς στηρίζετε επάνω στην μαγεία των κεριών, τα χρώματα των κεριών την μυστική τους σημασία τις απαγορευμένες τελετουργίες των κεριών και τις αδημοσίευτες τελετές της Πάμβας και Μανωδέσσας.

Και είναι ακόμα η αρχή! Στις επόμενες μέρες έρχεται αναλυτικά το κάθε νέο τμήμα!





S.O.S - Stella 

*όποιος θέλει να παρακολουθήσει το τμήμα της Stella θα πρέπει να παρακολουθήσει τα ιδιαίτερα μαθήματα έτσι ώστε να παρει την σχετική απαραίτητη γνώση και να πάρει τα απαγορευμένα Κλειδιά (πίνακας, σφραγίδα!)επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108612110 για τα ιδιαίτερα μαθήματα…


Ας είμαστε ευλογημένοι και πάντα σεβασμό στην τέχνη που μας έμαθαν οι πρόγονοι μας!

Με αγάπη
Μιχαήλ Δούκας & Νίνο Αυγέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου