Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Ημερίδα Θεσσαλονίκης ~ Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Ημερίδα Θεσσαλονίκης ~ Σάββατο 7 Μαρτίου 2020
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


~ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ~
Αγαπητή Θεσσαλονίκη ήρθε η ώρα να γνωρίσεις κι εσύ αυτήν την τόσο σημαντική γνώση της Mαγείας των κεριών και της φωτιάς! Αυτήν την τόσο σημαντική γνώση που κατέγραψαν οι μάγισσες των Ιωαννίνων όπως η Μανωδέσσα, η Πάμβα, η Πυρεστία και η Αδασσά.
Αυτή η τόσο σημαντική γνώση ήρθε η ώρα να φτάσει και στα χέρια σας με όλη την αγάπη και τον σεβασμό σε ένα ταξίδι ανάμεσα σε φωτιές, αρώματα και χρώματα...

Η Μαγεία της Φωτιάς ~ H Μαγεία των κεριών~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~


Όταν οι μάγισσες αναφέρονται στην “μαγεία της Φωτιάς” μιλάνε και γράφουν για την Μαγεία των κεριών. Σε αυτήν την μαγεία χρησιμοποιούσαν κεριά σε διάφορα χρώματα, μυστικές τελετές και φυσικά τις λεγόμενες “Απαγορευμένες τελετές!”

Το κάθε χρώμα κεριού είχε και μία διαφορετική αλλά συνάμα μυστική ερμηνεία. Το κερί θα μας οδηγήσει στον στόχο μας και το πως να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας. Σε κάθε τελετή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κερί, δύο ή ακόμα και δέκα κεριά, διαφόρων χρωμάτων αλλά και σχεδίων. Οι μάγισσες των Ιωαννίνων είχαν μία μεγάλη φιλοσοφία γύρω από αυτήν την μαγεία. Προκάτοχοι της μαγείας των κεριών ήταν η Μανωδέσσα, η Πυρεστία αλλά και η Πάμβα, που συνδύασαν τελετές με κεριά κι αντικείμενα όπως κάρτες των τραπουλών, βραχιόλια, σκόνες έλαια και φίλτρα
Το Μυρόλι θα κάνει αυτό το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και θα σας προσφέρει την Ημερίδα της "Μαγείας της Φωτιάς και των Κεριών". Μέσα απο τα αυτά τα μαθήματα λοιπόν θα μάθουμε την σωστή αλλά και κρυφή ερμηνεία του κάθε χρώματος κεριού, σύμφωνα πάντα με την “Ηπειρώτικη μαγεία”, Θα δούμε τις "απαγορευμένες τελετές" του κάθε χρώματος και θα ανακαλύψουμε μυστικές συνταγές κι αδημοσίευτες τελετές απο τα μαγικά γριμόρια της Μανωδέσσας, της Πάμβας και της Πυρεστίας.

Λίγα λόγια για την ημερίδα "Μαγεία της Φωτιάς"
1) Ανάλυση των κάθε χρωμάτων κεριού, λιβάνια, βότανα και κρυστάλλους.
2) Θα μάθουμε τα βασικά χρώματα
3) Μυστικές ερμηνείες των κεριών
4) Απαγορευμένες τελετές
5) Αδημοσίευτες τελετές της Πάμβας, της Μανωδέσσας και της Πυρεστίας!

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 7 Μαρτίου 2020
Ώρες διεξαγωγής: 10.00-19.00
Τόπος διεξαγωγής: Θα ανακοινωθεί σύντομα
Τιμή συμμετοχής: 80€

Περιλαμβάνονται: Συμμετοχή στο βιωματικό σεμινάριο, μπλοκ σημειώσεων, υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και θα δοθούν, καφέ και χυμοί στα διαλείμματα.

Τρόπος συμμετοχής: Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, όπου και θα σας ανακοινωθεί ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου. Θα πρέπει να γίνει πλήρης εξόφληση του σεμιναρίου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλείτε στο 2108612110, ημέρες κι ώρες καταστημάτων!!!

Myroli & Happymojo Magic Shop
☎️2108612110
ℹ️www.tomyroli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου