23 Φεβρουαρίου 2020

Δέσε τον ορμητικό άντρα

Μέσα στα Ασφοδέλια μαγικά βρέθηκαν αρκετά ξόρκια που αφορούσαν τους ορμητικούς άντρες που έκαναν απιστία. Τούτα τα ξόρκια ήταν αφιερωμένα στον Ταύρο. Στα μπαούλα τους βρέθηκαν αρκετά μαγικά με το σύμβολο του ταύρου που τον δένουν για να μη πάει με άλλη γυναίκα η ακόμα και να δέσουν έναν επικίνδυνο εχθρό.

Υλικά:

Φίλτρο Σεκλέτ (αν είσαι γυναίκα) Ανδροφόνος (Αν είσαι άντρας) Γανυμήδης(αν είσαι ομοφυλόφιλος)
Ένα ομοίωμα Ταύρου
Κόκκινη και πράσινη κλωστή μάλλινη
Σφραγίδα του Ταύρου*

Θυμίαμα δεσίματος
Θυμιατό της Αφροδίτης η του Άρη
Σκόνη του Αμνού
Ένα πιάτο

Τελετή:

Για να δέσει τον αρσενικό η τον εχθρό η μάγισσα ξεκίναγε την τελετή μία Παρασκευή σε χάση του φεγγαριού. Καλύτερα είναι όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο. Όταν τα αστέρια του ουρανού βγουν στον ουρανό πάρε το θυμιατό σου και βάλε να κάψεις το λιβάνι του δεσίματος. Πάρε την σφραγίδα του Ταύρου και πίσω γράψε με μελάνι κόκκινο το όνομα του αρσενικού και της μητέρας του. Βάλε το ομοίωμα του Ταύρου σε ένα πιάτο και από κάτω βάλε την σφραγίδα. Πάρε στα χέρια σου το νήμα που θα είναι περίπου όσο το άνοιγμα των χεριών του ατόμου και βάλε στα χέρια σου μπόλικο Σεκλέτ και άρχισε να την αρωματίζεις λέγοντας:

«Αρωματίζω τον μίτο της Αριάδνης για
να δέσω μία και καλή τούτο το αρσενικό».

Άρχισε να τυλάς τον μίτο γύρο γύρο από τον Ταύρο από τα κέρατα και πες:

«Με τούτο το μίτο απόψε που το
φεγγάρι χάνετε σε δένω και χάνεις
κάθε αρσενική φύση και δύναμη
για άλλες γυναίκες παρα μόνο
όταν βλέπεις εμένα την τάδε γέννα της τάδε. »

Σχεδόν θα το τυλίξεις όλο, αλλά ελεύθερο χωρίς να δέσεις κόμπους παρά μόνο στο τέλος. Πάρε την πράσινη κλωστή και άρχισε να δένεις σφιχτά γύρο από τον ταύρο ξεκινώντας από τα κέρατα και στο πρόσωπο θα βάλεις την σφραγίδα που θα δεχθεί σφιχτά επάνω του λέγοντας:

«Τα χρυσά σου κέρατα απόψε τα δένω
εγω η τάδε γέννα της τάδε, με τον μίτο
της Αφροδίτης. Γύρο και γύρο σε δένω
και σε κατά δένω, ορμή για άλλη
γυναίκα να μην έχεις παρα μόνο μαζί μου».

Αυτό το δέσιμο πέρασε το από τον καπνό του θυμιατού που καίει καθ όλη την ώρα της διαδικασίας. Τα υπολείμματα θα τα ρίξεις σε μία γλάστρα. Ενώ το δέσιμο θα το τοποθετήσεις σε ένα μπαουλάκι που θα το εχεις κρυμμένο. Κάθε φορά που θα νομίζεις ότι το αρσενικό προσπαθεί να ξενοκοιτάξει τότε αρωμάτισε το ομοίωμα ξανά και ξανά με το Σεκλέτ.

*Την σφραγιδα μπορείτε να την βρειτε στο κατάστημα το Μυρόλι!