5 Ιουνίου 2020

Αστερισμός Οφιούχος - Stellar Uranium (Μέρες δευτερο)


Οφιούχος - Οι ιερές τελετές 
Πριν προχωρήσω στα μαθήματα του Stellar αναφερόμενος στον Οφιούχο θα ήθελα να μιλήσω λίγο για αυτές τις τελετές!

Οι τελετές του Οφιούχου (Αστερισμού και μη) μεταφράστηκαν απο την Δωτήδ το 2015 με την βοήθεια της Πάμβας η οποία τις είχε γράψει κωδικοποιημένες! Μέσα σε αυτά βρέθηκε ο Οφιούχος η επτά διαφορετικές σφραγίδες μία σκόνη του Οφιούχου και το έλαιο του και φυσικά ένα κερί! Οι τελετές αυτές ήταν δεμένες και ραμμένες  όλες με μαύρες κλωστές έτσι ώστε να μην ανοιχτούν! Όταν ανοίχτηκαν καταφέραμε και τις μεταφράσαμε, αφού πρώτα πήραμε την άδεια απο την ίδια την Πάμβα!



Πίσω στον Οφιούχο!

Γράφει η Πάμβα:
«Όταν έχω έναν εχθρό παίρνω τον Οφιούχο τον αστερισμό τον τοποθετώ στο πιάτο μου και τον στέλνω εκεί, αυτό με την σειρά του πετάει το φίδι του και τον ζώνει, ανήμπορος χάνει τις αισθήσεις του!» 

Ο Αστερισμός!
Αυτός ο αμφιλεγόμενος αστερισμός που έκανε μία νύχτα να παραμιλάει η Αστρολογία  ήταν γιατί ο Ήλιος περνάει 19 ημέρες μέσα από αυτόν με αποτέλεσμα να τον θεωρήσουν ζώδιο, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι! θεωρείτε το 13ο ζώδιο και περιέχει 174 αστέρες!
Στην αρχή θεωρούσαν πως ο Αστερισμός του Οφιούχου με τον αστερισμό του φιδιού ειναι το ίδιο! Όμως δεν ειναι το ίδιο. Το φίδι με τον Οφιούχο δεν ειναι το ίδιο, απλά ο Αστερισμός του Φιδιου περνάει μέσα από τον αστερισμό του Οφιούχου που κρατάει το φίδι και ο Αστερισμός του Σκορπιού που προσπαθεί να τραυματίσει την φτέρνα του Οφιούχου, ενώ το κεφάλι του Φιδιού να προσπαθεί να δαγκώσει το Στέμμα (Corona Borealis). Το σταθερό αστέρι του αστερισμού του Όφεως είναι ο Ουνουκαλάχι ενώ για τον Οφιούχο ο Ρας Αλχαγκ!!!

Για τις μάγισσες!
Οι τελετές χωριζόντουσαν σε δύο κατηγορίες, η μία ήταν τελετές με σφραγίδες και οι άλλες οι τελετές που αφορούσαν την εικόνα του Οφιούχου. Υπάρχουν όμως και οι συνδυασμοί και των δύο που έχουν το 100% του αποτελέσματος! Οι τελετές αυτές δεν είναι παίξε γέλασε και θα δοθούν σωστά με σωστό κριτήριο!

Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο δίνει παθιασμένη και τυφλή καρδιά, γι αυτό και η Πάμβα είχε γράψει ένα ιδιαίτερο ξόρκι το έρωτα που τύφλωνε τον άλλον. Ενώ ο Πλίνιος μίλησε για θάνατο από Δηλητηρίαση έτσι τοποθέτησαν την σφραγίδα να στέλνεις φίδια στον εχθρό έτσι ώστε να δηλητηριάσει την ζωή του άλλου. Ενώ για την υγεία θα καλέσει τα φίδια του Ασκληπιού για να φέρει καλή υγεία και θεραπεία σε δύσκολες καταστάσεις!

Τέλος!