10 Ιουλίου 2020

Αστερισμός Υδροχόος- Stellar Uranium (Μέρος δεύτερο)

Υδροχόος- Οι Ιερές Τελετές (Μέρος δεύτερο)

Ο κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός, Ο ουρανός είναι ο μοναδικός πλανήτης που ουσιαστικά κυλάει επάνω στην τροχιά του έτσι κάνει τον Υδροχόο αυτομάτως διαφορετικό σαν ζώδιο απο τα άλλα!

Εποχή του Υδροχόου! Αρχικά θα πρέπει να κατανοήσουμε τι σημαίνει “Εποχή του Υδροχόου” είναι το κοσμικό έτος. Αυτό σημαίνει οτι ο άξονας της Γης.  Αποτέλεσμα της μετάπτωσης είναι η αλλαγή του σημείου ισημερίας, καθώς και
η περιοδική αλλαγή του πολικού αστέρα, γιατί μετατοπίζονται όλοι οι αστέρες στην ουράνια σφαίρα. Αλλά, εκείνο το οποίο αξίζει να σημειωθεί, είναι η αλλαγή του σημείου ισημερίας, η οποία πραγματοποιείται περίπου κάθε 2,150 χρόνια.
Ας μη σας γράψω λεπτομέρειες που μπορείτε να βρείτε και σε άλλα site.
Η εποχή του Υδροχόου λοιπόν η Νέα εποχή. Φεύγουμε ποια απο τον Ιχθύ η αλλιώς Ιχθυακή εποχή που ξεκίνησε με την γέννηση του Χριστού.
Ανεξαρτησία, ασυμβίβαστος χαρακτήρας, επαναστατικότητα, αυθόρμητη παρόρμηση για δραστηριότητα είναι τα χαρακτηριστικά του Ουρανού, μα αυτό το οποίο κυρίως τον χαρακτηρίζει είναι η αλλαγή. Αυτό είναι το προφίλ της εποχής του Υδροχόου.
Δε θα ήθελα να σας κουράσω με τον αριθμό 11 κλπ που θα τα αναλύσουμε σε ένα άλλο ποστ που θα αφορά όλο αυτό!

Οι μυστικές τελετές!
Σύμφωνα με τα γριμόρια τις Πάμβας βλέπουμε αρκετές τελετές που αφορούν τον Υδροχόο σε μορφή Αρπαγής όπως είπαμε στον προηγούμενο μέρος με το φίλτρο Γανυμήδη απο τα γριμόρια των Ασφοδέλιων μαγισσών, αλλά και το περιβόητο ποταμι της δύναμης που θα σε κάνει ακατανίκητο και μεγάλο μάγο! Το πιθάρι που κρατάει ο Υδροχόος θα το γυρίσουν στην ορθή του μορφή να μη χύνετε το νερό έτσι ωστε να μη χάνουν ενέργεια αγάπη χρήμα. 

Έγραφε η Πάμβα:
Σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Κρόνου πάρε το κιούπι του Υδροχόου γύρνα το όρθιο, βάλε μέσα τα υγρά αστέρια και κλείσε το καλά να μη χάσεις, μείτε καλό μείτε κακό! Άναψε ένα υγρό κερί και σφράγισε το και δώσε τον στην αγκαλιά της Διώνης. Έτσι κανείς δε θα μπορεί να βρει την δύναμη σου.

Αυτή η τελετή θα δωθεί κάποια στιγμή όπως επίσης και το ποταμί που έχει την ιδια δύναμη ισάξια με το ποτάμι του Ηριδανού.