7 Οκτωβρίου 2020

Αστερισμός Ωρίων - Stellar Uranium (Μέρος πρώτο)

 Ωρίων 


Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας πω αλλά και να σας αναλύσω αυτόν τον αγαπημένο αστερισμό και να σας ταξιδέψω πολλά έτη φωτός. Τόσα χρόνια όσα και αυτά που ο Κολόμβος έκανε το πρώτο του ταξίδι.

Λίγα λόγια για τον Ωρίωνα

Ο Γίγαντας Ωρίωνας είναι πάντα εκεί για εμάς και βρίσκεται ανάμεσα στον Ταύρο και στους Διδύμους τον Μέγα Κύνα και του Ηριδανού. Περιέχει 204 αστέρες και οι 13 αστέρες είναι απλανής με πρώτο τον Βετελγόζη

που θα μιλήσουμε για αυτόν παρα κάτω. Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο όλα τα αστέρια του Ωρίωνα με εξαίρεση τον Betelgeuse και Bellatrix έχουν φύση Δία και Κρόνο και σαν αστερισμός δίνει ισχυρή και αξιοπρεπής φύση, αυτοπεποίθηση, ασυνέπεια, αλαζονεία ατιμωρησία, ευημερία στο εμπόδιο και ιδιαίτερα στα ταξίδια. Είναι το Εβραϊκό γράμμα Αλεφ και σαν κάρτα Ταρώ είναι ο “Τρελός!”

Είναι ορατός σε κάθε μεριά του ουρανού γιατί βρίσκεται στην μέση της Εκπληκτικής και τον Ακολουθάει ο Σείριος ο πιστός του Σκύλος. Μυθολογικά είναι ο Γίγαντας Ωρίωνας που σκότωσε ο Σκορπιός που έστειλε ο Απόλλωνας για αυτό και ο Δίας τον τοποθέτησε ακριβός απέναντι απο τον Σκορπιό. Όταν ο Ωρίωνας ανέτειλε ήξεραν πως ήρθε ο καιρός για μεγάλες τρικυμίες και θεομηνίες.


Απλανής Αστέρας Βετελγόζης - Betelgeuse

Το 2019 απασχόλησε πολύ τους επιστήμονες και αυτό γιατί θεωρούσαν πως ο Βετελγόζης είναι στο τελευταίο στάδιο της ζωής του. Ωστόσο αυτό που έβλεπαν ήταν μία σκόνη που περνάει μπροστά απο το άστρο και έτσι έκανε την μεταβλητότητα στην


φωτεινότητα του. Είναι τόσο μεγάλο Αστέρι που αν τον τοποθετούσαν στην μέση του δικούς μας ηλιακού συστήματος αυτός θα έφτανε μέχρι τον Άρη ενώ η θερμότητα του ξεπερνάει τον Πλανήτη Κρόνο. Όταν έρθει η ωρα της κατάρρευσης τους θα κάνει μία υπερκενοφανής έκρηξη που σίγουρα η φωτεινότητα του θα φτάσει ίσως ξεπεράσει το φώς της Σελήνης. Το φως που βλέπουμε τώρα είναι το φως της στιγμής που ο Κολόμβος ξεκίνησε το ταξίδι του για την Αμερική!

Έχει φύση Άρη και Ερμή και δίνει πολεμική τιμή και πλούτο. Ο ήλιος περνάει απο πάνω του στις 20 Ιουνίου. Βρίσκεται στις 28 45 μοίρες των Διδύμων και όταν ο ήλιος βρίσκεται μαζί του φέρνει Ενδιαφέρον και ικανότητα για αποκρυφιστικά και μυστικιστικά θέματα, οξείες ασθένειες, πυρετούς, τιμή και προτίμηση που καταλήγουν σε τελική καταστροφή

Για τις μάγισσες!

Στον αστερισμό του Ωρίωνα έχουμε αρκετά μαγικά αντικείμενα παρμένα απο τα γριμόρια Stellar Uranium που θα αναλυθούν αργότερα! Το μόνο σίγουρο ειναι οτι σου εκπληρώνει κάθε επιθυμία και γεννάει αστέρια όπως μάγους και μάγισσες!