7 Ιουλίου 2021

Μαθήματα Μαγείας - 2021/ 2022


Άλλη μία χρόνια έφυγε έτσι και φέτος τον Σεπτέμβριο θα συνεχίσουμε τα μαθήματα που δεν ολοκληρώθηκαν λόγο
Covid19! Απο Σεπτέμβρη λοιπόν θα συνεχίσουμε να κάνουμε ανάλυση των μαγικών διαδρομών στην Μαγεία της Ηπείρου και το πως να στρέψουμε τα βλέμματα των Θεών!

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τα μαθήματα αυτά! 


Η Μαγεία της Δωδώνης

Η μαγεία της Δωδώνης περιέχει τα στοιχεία του Αέρα και της Γης. Αφιερωμένα στα περιστέρια στην μαγεία των δέντρων, των ποταμών και βουνών. Η Βάση τους είναι ο έρωτας και η αγάπη, η Ευημερία η Θεραπεία η προστασία αλλά και τα λυσίματα.

Η Θεότητες που θα αναλύσουμε θα είναι Η Διώνη (Μυστικές τελετές αφιερωμένες στις κόρες της) με τον Δία για επιτυχία και Δόξα, Άρτεμης για κυνήγι επιτυχίας και επιτυχία στόχου, Θέμιδα για Δικαιοσύνη και Αφροδίτη για έρωτα και αγάπη, τον Ημίθεο Ηρακλή για δύναμη και τέλος η Αθηνά με τους πολέμους!

Η Μαγεία του Αχέροντα

Η μαγεία του Αχέροντα περιέχει τα στοιχεία του Νερού και της Φωτιάς. Αφιερωμένα στα Φίδια, Στο φεγγάρι, στα Σκυλιά, στους λίθους και στα σπαθιά. Η βάση του είναι στην Δόξα τα πλούτη, κατάκτηση στόχων, έρωτα, δέσιμο και καταστροφές και χωρισμοί.

Οι θεότητες που θα αναλύσουμε θα είναι Ο Άδης (Μυστικές τελετές αφιερωμένες στους Νεκρούς) την Περσεφόνη στο δέσιμο και την αγάπη, στον Κέρβερο για προστασία και καταστροφή, στον Ερμή για Εργασία και πλούτο ενώ στον Απόλλωνα για θησαυρούς και μαντείες!.


Θα υπάρξουν αναλύσεις

Αδημοσίευτες τελετές, Φυλαχτά, σκόνες, νέα φίλτρα μόνο για την ομάδα που θα παρακολουθήσει, σφραγίδες και άλλα πολλά που θα ανακοινώνονται κατά την διάρκεια των μαθημάτων! Τα μυστικά αυτά θα αποκαλυφθούν ΜΟΝΟ για τα παιδιά των Σεμιναρίων.

SOS - ΠΡΟΣΟΧΉ

Σύμφωνα με τα μέτρα για τον Covid19 τα άτομα θα είναι περιορισμένα, θα πρέπει να φοράμε την μάσκα μας και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα απόστασης.


Δήλωση Συμμετοχής & Πληροφορίες

* Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη απόγευμα στις 16.00

* Διάρκεια μαθήματος δύο ώρες με ένα μικρό διάλειμμα.

* Κόστος κάθε μαθήματος: 20€

* Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2108612110

Αρωματοπωλείο "το Μυρόλι των Ιωαννίνων"

Ζακύνθου 5 & Φωκίωνος Νέγρη

210 8612110

Καλό θα ειναι να πάρετε τηλέφωνο πριν έρθετε για να κλείσετε την συμετοχή σας στο τηλέφωνο 2108612110...