10 Ιουλίου 2021

Πήγασος- Το ξόρκι της επικοινωνίας

Στα παλιά γριμόρια βρέθηκαν αρκετά ξόρκια που χρησιμοποιούσαν Αγάλματα! Ο Δίας έφερνε την επιτυχία και τον πλούτο! Η Αφροδίτη έφερνε τον έρωτα και την προστασία του σπιτιού! Οι μάγισσες όμως είχαν και αγάλματα των ζώων. Η δύναμη των ζώων ήταν μεγάλη βοήθεια για αυτές! Είτε μυθικά, είτε πραγματικά αυτά τους βοηθούσαν! Ο σκύλος βοηθούσε την μάγισσα να ξεθάψει τα μαγικά, ο Κέρβερος φύλαγε τον βωμό η κατέβαζε την ψυχή στον Άδη για την μοναξιά, Ο Αετός Άρπαζε τις ευκαιρίες η τους συντρόφους και ο Πήγασος έπαιρνε την μάγισσα και την πήγαινε εκεί που έπρεπε η τον χρησιμοποίησαν για να φέρουν την επικοινωνία μεταξύ τους η με τους συντρόφους τους!


Υλικά:


Δύο πράσινα κεριά

Άγαλμα Πήγασος

Τέσσερα λευκά κεριά

Φίλτρο Αθάραιος

Φίλτρο Μαγνητικό

Λιβάνι κανέλλας

Σκόνη του αμνού

Ύδωρ του Πήγασου (Νερό από θάλασσα)

Ένα τσίγκινο πιάτο

Πάπυρος

Μελάνι κόκκινο

Λευκή κλωστή


Τελετή:

Η Τελετή θα γίνει ημέρα Τετάρτη και ε ζυγή ώρα και σε γέμιση του φεγγαριού! Θα τοποθετήσουμε τα δύο πράσινά κεριά του βωμού αριστερά και δεξιά. Πάρε το άγαλμα του Πήγασου βγες έξω στο φεγγάρι και κάνε έναν κύκλο με την σκόνη του αμνού και μπες μέσα (Αν το επιθυμείς) Άναψε ένα λευκό κερί και διαλογίσου πως ο Πήγασος έρχεται από το φεγγάρι και ακούει στο κάλεσμα του και έρχεται μπροστά σου. Με τα φτερά του σε αγκαλιά ζει και σε ρωτάει. «Τι θέλεις;» και εσύ του απαντάς «έλα κοντά μου!»

Σήκω τώρα από τον κύκλο (άμα κάνεις) και πήγαινε στον βωμό σου. τοποθέτησε το άγαλμα στο τσίγκινο πιάτο μέσα και ρίξε λίγο νερό του πήγασου. Βάλε τρία κεριά δύο δεξιά και ένα πίσω από το άγαλμα και ράντισε τα με το μαγνητικό φίλτρο. Ράντισε το άγαλμα με το Φίλτρο του Αθάραιου και άναψε λιβάνι να αρωματίσει ο χώρος! Σε ένα κομμάτι πάπυρο γράψει την ακόλουθη ευχή:


«Αθάρ Αθάρ υδέρ υδέρ έλθε Πήγασε κοντά

μου να μου προσφέρεις ότι ζητώ! Φιρ φίρ αέρ αέρ»


δέσε τον πάπυρο και τοποθέτησε τον επάνω το άγαλμα (Προσοχή να μην ακουμπήσει το νερό). Άναψε τα κεριά από τα δεξιά προς τα αριστερά και διαλογίσου για 30 λεπτά!

Σκεφτείτε πως είσαι μόνος σε ένα δάσος, σε ένα ξέφωτο και ο πήγασος έρχεται κοντά σας (μη νοιώσετε φόβο!) χάιδεψε του την μουσούδα και έπειτα το πρόσωπο! Αισθάνεσαι να σε αγκαλιάζει με τα φτερά του και σε ρωτάει: «τι θέλεις;» και εσύ θα του απαντήσεις: «Θέλω να…………….. εδώ λες την επιθυμία σου» ο Πήγασος θα φύγει από κοντά σου και θα πετάξεις προς τον ουρανό για να σου εκπληρώσει την επιθυμία σου, να πάει να βρει το πρόσωπο που θέλεις και να του πει τα μυστικά σου, αυτά που νιώθεις.

Περιμένεις να κάψουν τα κεριά! Μόλις αυτά καούν πάρτε τα μαζί με τα υπολείμματα (λιβάνι, κεριά, νερό) και πέταξε τα στην θάλασσα!!!! Το άγαλμα θα το τοποθετήσεις σε ένα μπαουλάκι μαζί με ένα μπουκαλάκι λίγο νερό θάλασσας! Όταν θέλεις να επικοινωνήσεις με τον Πήγασο, τότε θα τον λούσεις με λίγο νερό θάλασσας θα πεις τα λόγια του παπύρου που είναι δεμένος επάνω του και θα κάνεις τον διαλογισμό!