18 Οκτωβρίου 2021

Για να τον τρελάνεις 100% (Γιαννιώτικο)

Αρκετά τα τελετουργικά της αγάπης! Αυτό το μικρό αλλά θαυματουργό ξόρκι της Μανωδέσσας σου υπόσχεται τρελό έρωτα για εσένα! Στο γριμόριο της αναφέρει ότι λειτουργεί την ένατη ημέρα! Πρόσεξε όμως! Η Μανωδέσσα έγραφε στο τέλος του ξορκιού!

 

«Τα ξόρκια της αγάπης δεν είναι

παιχνίδι! Ότι σπείρεις θα θερίσεις!»

 

Υλικά:

 

Έξι τριαντάφυλλα

Ένα βάζο με καπάκι

Φίλτρο Αθηνά

Ένα μέτρο μάλλινη κλωστή

Φωτογραφία σου

Φωτογραφία του

Κόκκινο πανάκι

 

Τελετή:

Εκτέλεσε το τελετουργικό αυτό την Παρασκευή κοντά στην πανσέληνο. Για αρχή πάρε τα κόκκινα τριαντάφυλλα και αφαίρεσε όλα τα ροδοπέταλα λέγοντας:

 

«Ήρθε η ώρα να με ακούσεις τάδε της τάδε

εμένα την τάδε της τάδε και να ανοίξεις

την καρδιά σου για εμένα, μέχρι να φιληθούμε!»

 


Ράντισε με το φίλτρο Αθηνά σου που θα έχεις ξαστρίσει για αυτόν τα ροδοπέταλα και τοποθέτησε τα μεσα στο βάζο πάρε τώρα τις φωτογραφίες και ακούμπησετες αντικριστά (να κοιτάζονται) πάρε το νήμα που το εχεις ραντίσει και αυτό με το Αθηνά σου και κύκλωσε της φωτογραφίες με την φορά του ρολογιού.

 

«Ήρθε η ώρα να με ακούσεις τάδε της τάδε

εμένα την τάδε της τάδε και να ανοίξεις

την καρδιά σου για εμένα, μέχρι να φιληθούμε!»

 

Βάλε τις φωτογραφίες μέσα στο βάζο σου και τοποθέτησε το βάζο στο βωμό σου (η σε μέρος που δε θα το πειράξει κανείς!), άσε την εκεί και σκέπασε το για επτά ημέρες με ένα κόκκινο πανάκι. Την όγδοη ημέρα ξεσκέπασε το να βγει όλη η μυρωδιά έξω!!! Την ένατη ημέρα το οποίο θέλεις θα σε αγαπάει βαθιά και θα είσαι στην επιθυμία της καρδιάς του! Μόλις ολοκληρωθεί το ξόρκι και γίνει αυτό που θέλεις τότε τράβα σε ένα ήρεμο μέρος στο βουνό και θάψε το!

 

Το ξόρκι αυτό σαν δέσιμο έχει το δικό του Αντιμαγο! Ωστόσο δε θα το δημοσιεύσω και αυτό γιατί πρέπει να προσέχουμε το τι θέλουμε και ευχόμαστε!