29 Ιανουαρίου 2009

Η Νίκη του Ιησού Χριστού



Νίκη του Ιησού Χριστού
Το φίλτρο της Τύχης  της Νίκης


Αιθέρια έλαια και πετρώματα της μάνας Γης, συνθέσανε ένα άρωμα, που εδώ και χρόνια ήταν καλά κρυμμένο από τα μάτια των θνητών, σε ένα μαγικό κουτί.
Η Νίκη του Ιησού Χριστού, το φίλτρο της τύχης και την νίκης. Με αυτό λένε ότι ράντισαν το νεκρό σώμα του Ιησού Χριστό και με αυτό οι τρεις μοίρες επάλειφαν τα πράσινα κεριά των ανθρώπων και καθόριζαν την μοίρα τους και την ευλογούσαν με τύχη και νίκη.

Δύσκολη η παρασκευή του φίλτρου, πολύτιμη η συνταγή του και δυνατά τα ξόρκια που χρησιμοποιείται η Νίκη του Ιησού Χριστού. Έβαζαν οι σοφές παλιές μάγισσες στην χύτρα τους τα υλικά και τα μελέταγαν ασταμάτητα για μερόνυχτα. Βότανα ευλογημένα και έλαια μαγικά. Λίθοι και πετρώματα έδιναν την δύναμή τους στο φίλτρο. Επτά έπρεπε να είναι οι μάγισσες που μαζεμένες γύρω-γύρω από την χύτρα θα μελέταγαν για επτά ημέρες και νύχτες το φίλτρο. Επτά και τα μαγικά πετρώματα που χρησιμοποιούσαν για το μελέτημα και επτά τα χρυσά κεριά που έπρεπε να καίνε συνεχώς και τα οποία επάλειφαν με το λάδι της Αγάπης. Άφηναν τα κεριά να καούν και τα υπολείμματα τα τύλιγαν προσεκτικά σε ένα πράσινο πανί και το έθαβαν στην αυλή τους. Διαμάντι και ζαφείρι, κεχριμπάρι, χαλαζίας και άλλα πετρώματα. Τριάντα τρία τα υλικά του φίλτρου, όσο και τα χρόνια του Ιησού Χριστού.

Μία Νίκη με την «Νίκη του Ιησού Χριστού», έλεγαν οι μάγισσες και πάνω από όλα σεβασμός…!!! Αν δεν το σεβαστείς δεν θα σε βοηθήσει. Αυτός ήταν ο νόμος, όχι μόνο για την Νίκη του Ιησού Χριστού, αλλά και για τα υπόλοιπα φίλτρα των μαγισσών.