3 Φεβρουαρίου 2009

Σύμβολο Μάγισσας



Το Σύμβολο της Μάγισσας Μανωδεσσας


Ανάμεσα στη Γή και την Σελήνη, στον Λέοντα και τον Κριό
το σύμβολο τούτο, θα σου προσφέρει τύχη, δύναμη και γνώση.

Τύχη, Δύναμη, Γνώση


Αυτές τις λέξεις έγραφε στην πάπυρό της η Μάγισσα Μανωδεσσα. Τύχη, Δύναμη, Γνώση. Έφερνε τύχη, έδινε δύναμη και σε οδηγούσε στα μονοπάτια της γνώσης του καλού & του κακού. Αν το ράντιζες με το λάδι του χρίσματος ή με άρομαν*, αυτό σου έδινε ότι επιθυμούσες, αρκεί να το αγαπούσες και να το σεβόσουν.


Το σύμβολο ήταν κατά σειρά το πέμπτο φύλλο και ένα από τα κύρια χαρτιά της Ιπάκ, της τράπουλας της μάγισσας Μανωδεσσασς. Ήταν το χαρτί που σε προειδοποιούσε ότι κάτι δεν πάει καλά, το χαρτί που σου έδειχνε τον σωστό δρόμο και σε συμβούλευε για την αγάπη και τον άνθρωπό σου.

Για να σου δώσει τύχη το σύμβολο το βούταγαν σε νεραϊδόνερο και το άλειφαν με λίγες σταγόνες ΑΛΚ*, ενώ για να σε βοηθήσει στα οικονομικά σου του έδινες λίγη από την δύναμη του Αδασσά, ραντίζοντάς το με λίγες σταγόνες και για να σου δώσει αυτοπεποίθηση και νίκη το ράντιζαν με την Νίκη του Ιησού Χριστού.

Τούτο το σύμβολο που κρύβει την σοφία και την γνώση δεν έχει την δύναμη στο κακό κι το χρησιμοποιούσες για κακούς σκοπούς, το Σύμβολο θα στο έστελνε διπλό και τριπλό χωρίς καμία προστασία...

Μπορείτε να προμηθευτείτε το 'Σύμβολο της Μάγισσας ' αποστέλλοντας την παραγγελία σας, μέσω email στο tomyroli@yahoo.gr, ή από το κατάστημά μας, κατόπιν παραγγελίας.

Τιμή: 30€ (Βρίσκετε σε έλειψη)