30 Ιουνίου 2012

Μόσχος η ιδιότητες του και οι μορφές του!

Πολλές φορές όταν μυρίζει κάτι ωραία αναφέρουμε την λέξη Μοσχοβολάει. Σε αυτό το μέρος θα γράψουμε για τους μόσχους μας και το πώς χρησιμοποιούνται. Το έλαιο και σκόνες μόσχου είναι από τα ποιο δυνατά αρώματα στον κόσμο των μαγισσών είναι κατάλληλο για να επαλείφουμε κεριά και να το φοράμε στο χέρι μας η πίσω στα αυτιά μας.


Μόσχος υγρός λευκός
Είναι το άρωμα του Μόσχου τον ξαστρίζουμε 3 βράδια σε γέμιση του φεγγαριού και κατόπιν το βάζουμε στα μέρη του Σώματος που θέλουμε η θα έρθουν σε επαφή με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει. Όταν είναι να πάρουμε τηλέφωνο βάζουμε στα χέρια μας για να προσελκύσουμε την αγάπη.

Μαύρος Μόσχος
Χρησιμεύει για κάψιμο μόνος η μαζί με άλλα καπνίσματα, για καλό, για επαναφορά, για πρόοδο, εργασίας, καθώς και για λύσιμο μαγείας. αν χρησιμοποιηθεί για να καίγετε για αγάπη και επαναφορά ξαστρίζετε σε γέμιση, αν καίγετε για λύσιμο μαγείας, ξαστρίζετε μαζί με άλλα καπνίσματα τα οποία αντιστοιχούν αναλόγως την εργασία που κάνουμε. Σε χάσιμο του φεγγαριού. Είναι ένα από τα δυνατότερα φίλτρα

Πούδρα λευκού μόσχου (Περιστερόσκονη )
Λευκός Μόσχος σε σκόνη Ξαστρίζετε για 3 βράδια σε γέμιση του φεγγαριού και το βάζουμε σε Διάφορα  σημεία που θα έρθουν σε επαφή με το άτομο που μας ενδιαφέρει. Το ρίχνουμε να το πατήσει στα παπούτσια του. Δεν χρησιμοποιείται για τάισμα.

Ινδικός Μόσχος (Ροζ)
Το βρίσκουν στην Ινδία και είναι δύσκολος να βρεθεί στην Ελλάδα. Ξαστρίζετε 3 βράδια σε γέμιση του φεγγαριού και είναι δυνατός σε θέματα επαναφοράς και έλξης. Το χρησιμοποιούν και οι ομοφυλόφιλοι. Λαχτάρα κάθε πλάσμα επάνω στην Γη για να το μυρίσει.

Μοσχολίβανο (Λιβάνι Μόσχου)
Το χρησιμοποιούμε σε γέμιση του φεγγαριού η χάση για να ελκύσουμε την καλή τύχη και ευημερία. Το καίμε ακόμα και σε Λυσίματα και σε ξόρκια που αφορούν την Τύχη και την Ζωντάνια στο σπίτι και να έρθουν τα καλά πνεύματα.

Μίσκ μπουχούρ
Αιγυπτιακός Μόσχος ξύλο έρχεται στην Ελλάδα για το Μυρόλι και το καίμε σε γενικό θυμίαμα επάνω σε καρβουνάκι για αγάπη και έρωτα. Σε διπλές ώρες αφού πρώτα τα ξαστρίζουμε 3 βράδια σε γέμιση του φεγγαριού.