30 Ιουνίου 2012

Μαγικά βότανα

Μάγισσες φέρτε βότανα

Τα μαγιοβότανα είναι μία κατηγορία που έφτιαξαν αυτές με τα βότανα και για της χρίσης τους. εδώ θα σας δώσω μία λίστα βοτάνων που έχουμε εμείς και της χρίσης τους.



Τα Μήλα της Αφροδίτης

Τα Μήλα της Αφροδίτης τα κόβανε την ημέρα της Αφροδίτης και τα μελετούσαν σε γέμιση του φεγγαριού η Νέα Σελήνη. Το ξαστρίζουμε με ιδικές προσευχές για να κρατήσουν έναν άντρα η μία γυναίκα κοντά τους. το καίνε η το ταΐζουν στον άνθρωπο που θέλουν.





Άστρο της Αφροδίτης
Το άστρο της Αφροδίτης είναι ο Αστερίσκος γλυκάνισος που το μαζεύουν ιδικά σε ευνοϊκές θέσης της Αφροδίτης. βρίσκετε ευρέως στην Αγορά και είναι το ταΐζουν η το φτιάχνουμε με αυτά ένα δυνατό αφέψημα που τα αρσενικά η τα θηλυκά που θα το ποιούν θα τρελαθούν και δεν θα θέλουν να φύγουν.



Ρόδα της Αφροδίτης
Τα ρόδα της Αφροδίτης είναι τα μικρά ροζ μπουμπούκια τριαντάφυλλων που έχουν μελετηθεί με της ιδικές προσευχές των μαγικών ρόδων. Με αυτά κατασκευάζουμε το μαγικό φυλαχτό των Ρόδων και τα ξόρκια της Αφροδίτης
Με αυτά δυνάμωναν της σχέσης τους και έδεναν τον σύντροφο τους. τα πέταγαν στην φωτιά για να έχουν ευημερία και αγάπη στο σπιτικό τους.


Τάτουλα Τρελή
Η Τάτουλα είναι Μαύρα σπόρια που τα χρησιμοποιούσαν για να μαγέψουν τους άντρες. Τα ξάστριζαν με μία ιδική προσευχή. Έκαιγαν σε διπλές ώρες και ημέρες 9 σπόρους για να τον μαγέψουν και αυτός η αυτή να τρελαθεί για το άτομο.  Σπόρους τάτουλας λένε πως έβαζαν σε ένα από τα μεγάλα ερωτικά φίλτρα των μαγισσών.


Μανδραγόρας
Ο Μανδραγόρας είναι το Βότανο της Ένωσης και της Αγάπης. Πολλές φορές λένε πως όπως ενώνετε ο Μανδραγόρας και δεν ξεκολλάει από το ταίρι του έτσι και να μην ξεκολλάει αυτός για μένα. Ο Μανδραγόρας είναι ένα σπάνιο βότανο και το φέρνουμε από το Κάιρο και το φέρνουμε ιδικά για εσάς. Ο Μανδραγόρας χρησιμοποιείται για έρωτα αλλά και για χρήματα.




Ρίζα Ελισάβετ (Ίριδας)
Η ρίζα της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι η Γνωστή Ίριδα. Χρησιμοποιείται από της μάγισσες για να φέρουν την αγάπη η για να συρθούν κοντά τους. το υπέροχο άρωμα τους φέρει να σαγηνεύει κάθε αρσενικό που περπατάει επάνω στην Γη.Αν κρεμάσεις μία ρίζα στο στερνό σου μαζί με μία κόκκινη κλωστή αυτή θα σου χαρίσει αγάπη και ομορφιά


Ρόδα της Πανσελήνου
Τα ρόδα της Πανσελήνου χρησιμοποιούνται και για αγάπη και για προστασία. Είναι Τριαντάφυλλα μαζεμένα στην Πανσέληνο με ιδικές προσευχές και ιδικές τριανταφυλλιές που φυτεύτηκαν ιδικά για αυτόν τον σκοπό. Τα ρόδα της Πανσελήνου έγιναν γνωστά μετά τον 19οαιώνα από την Ιταλία κοντά στην Σικελία. Τα χρησιμοποιούνε για έρωτα σε ξόρκια που σκορπάνε η βάζουν σε κεριά.





Το μάτι του Αφρίτη
Το βότανο αυτό είναι μικροί κόκκινη σπόροι που μοιάζουν με μικρά κόκκινα ματάκια. Τα μάτια του Διαβόλου τα είχαν οι μάγισσες για να εκπληρώσουν της επιθυμίες τους. το έβαζαν στο Μείγμα του Μπουχουριού για να δυναμώσουν την δύναμη του.  ξαστρίζουμε τους 40 σπόρους για 40 μέρες. Μέχρι αυτά να καούν τα σπόρια η επιθυμία σου θα έχει εκπληρωθεί.



Για τις Μαγικές Εργασίες σας:


Ρίζες:

Μανδραγόρα
Μάσημα του μικρού Ιωάννη
Ρίζα Τυχρό χέρι
Ρίζα του Ιωάννη του Κατακτητή
Ρίζα Ελισάβετ (Ίριδα)
Ρίζα Βάνδαλος (Βαλεριάνα)
Ρόδο της Ιεριχούς
Χεράκι της Παναγίας
Ρίζα Γεντιάνης
Ρίζα Αγγελικής
Ρίζα Ασφόδελου
Φιδόριζα
Πιπερόριζα
Ρίζα Μελαντόνας
Ρίζα Αλθαίας


Άνθη:
Ρόδα της Πανσελήνου
Ρόδα της Αφροδίτης
Άνθη Καλέντουλας
Άνθη Λεβάντας
Άνθη γιασεμιού
Άνθη Ασφόδελου
Άνθη Ιβίσκου

Σπόρια:
Σπόρια τάτουλας
Μάτι του Αφρίτη
Μήλο της Αφροδίτης
Άστρο της Αφροδίτης
Σπόρια Ασφόδελου
Σπόρια Δάκρια του Ιώβ
Σπόροι της Αγάπης
Ξύλα Κανέλλας
Σπόρια Κάρδαμου
Τάτουλόμηλα

Φύλλα:
Τυχερόφυλλα
Λεμονόχορτο
Φύλλα Δάφνης
Φύλλα Δεντρολίβανου
Φύλλα Γερανιού
Φύλλα Βασιλικού
Φύλλα Πασιφλόρας

Βότανα σε πούδρα:
Πούδρα κανέλλας
Πούδρα Πιπερόριζας
Πούδρα Πεντάνευρου
Πούδρα Βασιλικού