2 Δεκεμβρίου 2013

Δωρεάν Μαθήματα -Χαρτομαντειας - Μαγείας - Hoodoo - Ελληνικής Μαγείας

ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΆΛΟΥ
 ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 

 
Στιγμές των μαθημάτων του Δασκάλου!
Εκατοντάδες ευρώ για σεμινάριο μαντικής τέχνης, άλλα τόσα για σεμινάρια χαρτομαντείας ή καφεμαντείας, λίγα παραπάνω για ενεργειακά σεμινάρια. Τελικά η μάθηση κοστίζει και κοστίζει πολύ. Εν μέρει λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτός ο κάποιος που θα στα μάθει πρέπει να πληρωθεί. Εν μέρει όμως. Γιατί από ένα σημείο και μετά δεν είναι προσφορά μάθησης και γνώσης, αλλά αισχροκέρδεια.
.Το Μυρόλι και το happymojo λοιπόν, αφουγκραζόμενοι τον ρυθμό της εποχής και τις ανάγκες σας πρωτοπορούν για μια ακόμα φορά.


Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε την τέχνη που ποτέ δεν είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε ή να διευρύνετε τις γνώσεις σας πάνω σε θέματα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας χωρίς να πληρώσετε έναν ολόκληρο μισθό, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε με την βοήθειά μας. 
Κάθε Πέμπτη απόγευμα από 14 Νοεμβρίου 2013, σας περιμένουμε στο κατάστημα Happymojo, στην οδό Ματζαγριωτάκη 58 στην Καλλιθέα για «Τα απογεύματα του δασκάλου»
.
Στα μικρά αυτά ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα διάρκειας δύο ωρών, θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύουμε θέματα της μαντικής τέχνης, να μιλήσουμε για την θρησκεία της Hoodoo, για την Γιαννιώτικη μαγεία, για τα βότανα, τα έλαια, τα θυμιάματα και γενικά για τα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και πως. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε στοιχεία της χαρτομαντείας και της καφεμαντείας και επιπρόσθετα να μιλήσουμε για την παραδοσιακή αστρολογία και πως μπορεί να μας βοηθήσει στις εργασίες μας.
.
«Τα απογεύματα του δασκάλου», σκοπό έχουν να δημιουργήσουν μια φιλική ατμόσφαιρα και σχέση μεταξύ μας και να θέσει γερά θεμέλια γνώσης.
.
Τα Σεμινάρια του Μυρόλι, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά στον χώρο του καταστήματος Μυρόλι, σε τακτά χρονικά διαστήματα και ημέρα Σάββατο.
.
Σας περιμένουμε λοιπόν από κοντά και σας καλωσορίζουμε στα «απογεύματα του δασκάλου» κάθε Πέμπτη στις 17:00
.
Με εκτίμηση
Η ομάδα του Μυρόλι &Happymojo
Νίνο, Δούκας, Θέκλα, Αθανασία,