7 Ιουλίου 2014

Φίλτρο Μυστικών (Φίλτρο Αποκάλυψης)

Η αποκάλυψη - Το φίλτρο των Μυστικών

Το φίλτρο της Αποκάλυψης όπως το ονόμαζαν ήταν ένα μαγικό φίλτρο  ραντισμένο με το φως του Φωσφόρου Απόλλωνα που σκοπό είχε να αποκαλύψει όλα τα μυστικά! Σαν η μάγισσα ένιωθε τυφλή και οτι τις έκρυβαν πράγματα, φόραγε το φίλτρο η άλειφε κίτρινα κεριά και ζητούσε απο τον Φωσφόρο Απόλλωνα η την Εωσφόρο Αφροδίτη να δώσει φως στα μυστικά!

Αν το φίλτρο προοριζόταν για τα ερωτικά και να αποκαλύψει τα συναισθήματα του συντρόφου η του ατόμου που ενδιαφερόταν τότε άλειφε κίτρινα η ροζ κεριά και ζητούσε απο την Εωσφόρο Αφροδίτη να φωτίσει τις διαδρομές!!!

Ένα απο τα μυστικά που έκρυβε μέσα είναι οτι ξύπναγε κάθε μαγικό αντικείμενο και αποκάλυπτε τις κρυφές πτυχές του! Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιούσαν το φίλτρο των Μυστικών για να ξυπνήσουν την δύναμη του βραχιολιού των ονείρων!

Μία μυστική ονομασία του ήταν το “Ξύπνημα!” ξύπναγε κάθε μυστικό που κρυβόταν!

Ο Μύθος

Οι μάγισσες έκρυβαν έναν μύθο πίσω απο αυτό! Στο χωριό που διέμενε η Μανωδέσσα είχαν αρκετά μαγικά αντικείμενα ένα απο αυτά ήταν ένας μαγικός σταυρός. “Ο σταυρός της δύναμης”. μία μέρα λένε πως κλάπηκε! Έτσι ο Παπάς του χωριού ζήτησε απο την Μανωδέσσα να βρεί τρόπο να μάθει ποιος τον έκλεψε! Έτσι η Μανωδέσσα δημιούργησε το Φίλτρο των Μυστικών έτσι ώστε να αποκαλυφθεί ο κλέφτης! Έτσι κ έγινε! Ο σταυρός βρέθηκε και γύρισε στην θέση του ενώ ο κλέφτης τιμωρήθηκε!

Η συνταγή διαδόθηκε πολύ σύντομα και οι μάγισσες το τοποθέτησαν στα μπαούλα τους! Συνδυάστηκε με λευκά και κίτρινα κεριά για να προσελκύσουν την αλήθεια και να φωτίσει κάθε σκοτάδι που βρίσκεται γύρο απο έναν άνθρωπο!

 

Τιμή: 35 ευρώ