3 Οκτωβρίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΈΞΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΥ (ΕΡΩΤΙΚΆ)

Ερωτικό φίλτρο Αθηνά

Εδώ στο Μυρόλι έχουμε μία μεγάλη ποικιλία διαφόρων συνταγών που μπορείτε να φτιάξετε αλλά και να αγοράσετε μαγικά φίλτρα. Η αλήθεια σε κάθε ανάρτηση σας η και στο τηλέφωνο που μιλάω με πελάτες μας ρωτάνε τι μας προτείνετε? Ορίστε λοιπόν τι θα σου προτείνω.

ΓΙΑ ΜΊΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ! 
Έχουμε βάλει στόχο ένα θύμα! Ωραία ελκυστικό με λεφτά και θέλουμε να τον έχουμε στα πόδια μας. η γενικός ένα πρόσωπο που έχουμε ερωτευτεί. Εδώ ταιριάζει απόλυτα Το Απόλυτο ερωτικό φίλτρο Γυνή αλλά και το Εσθίρ. άλλο ένα μαγικό φίλτρο είναι το Ματμαζέλ. Βέβαια και το Αθηνά είναι και ένα κατάλληλο φίλτρο αλλά αυτό είναι περισσότερο για κάτι ποιο σοβαρό! Και μη ξεχάσουμε το ερωτικό φίλτρο Καρδιά θα τον φουντώσει και δεν θα τον αφήσουμε σύξυλο. Μη ξεχάσουμε της σκονούλες μας!!! 


ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ/ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟ/Η 
Έλξαμε τον παίδαρο τον δίμετρο τον wow και ήρθε η στιγμή να τον κρατήσουμε πιστό και να μην ξενοκοιτάξει. Φυσικά δε πρέπει να ξεχάσουμε εκτός από τα ερωτικά φίλτρα είναι τα ερωτικά δεσίματα. Το φίλτρο Πίστη είναι ένα δυνατό φίλτρο όπως και το Αθηνά με λίγες σταγόνες στο φαγητό του η στο ποτό του. Το φίλτρο Α.Π.Ε είναι ένα δυνατό φίλτρο να κατσικωθεί και να μην φύγει μακριά. Το Λεβόνης θα κάνει την σχέση σας ποιο δυνατή και ουσιαστική. Το καλό Σεξ θα καθορίσει απόλυτα την ερωτική σας ζωή, για αυτό το Κεχρί δεν θα σας αφήσει να κλείσετε μπούτια μαζί του. 

ΓΑΜΟΣ – ΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΝΕΖΕΥΞΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΗ ΧΩΡΙΖΕΤΟ 
Ένα απόλυτο ερωτικό φίλτρο για αυτήν την δουλειά είναι το Αθηνά. Όπως επίσης και το περιβόητο Λεβόνης. Το Α.Π.Ε με της ευλογίες του θα σου πει το ΝΑΙ και ας μην το έχει αναφέρει. Μη ξεχνάμε πως ο συνδυασμός των κεριών είναι ο καλύτερος. 

ΕΦΥΓΕ –ΤΟΝ/ΤΗΝ ΘΈΛΩ ΠΙΣΩ 

Μία επαναφορά είναι αρκετά δύσκολη για να δουλέψει μόνο ένα ερωτικό φίλτρο! Άρα εκτός από αυτό θα πρέπει να κάνουμε και μία εργασία επαναφοράς. Το Αθηνά είναι κατάλληλο για όλες της περιπτόσεις. Αν μίτοι άλλο για επαναφορά. Αν κλάψετε και σε ακούσει θα στον φέρει πίσω. Το Σεβνταλέ γνωστό άρωμα από την σμύρνη θα σε κάνει ποιο ελκυστική απέναντι σου και θα τον κάνει να τρέχει ξανά πίσω σου. Το ΑΠΕ με της ευλογίες του θα επαναφέρει μία παλιά χαμένη αγάπη όπως επίσης και το Φίλτρο Φλόγα. Σπάνια και το μαγικό φίλτρο λάδι Ντουσκουνλούτ. Το έρως και Ψυχή θα τον κάνει να συγχωρέσει της βλακείες που έκανες η έκανε και θα ξεχάσετε το πρόβλημα και θα πάτε μαζί!
Μαγικό Φίλτρο Πίστη