3 Οκτωβρίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΈΞΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΥ (ΧΡΗΜΑ,ΕΠΙΤΥΧΙΑ)

Φίλτρο Μυρόλι - Το ευλογημένο
Θα ήταν μεγάλο λάθος να μην γράψω μετά τα ερωτικά το θέμα το οικονομικό. Η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε πρώτα να γράψω αυτό (στης εποχές που ζούμε) παρά τα ερωτικά (που
έπρεπε να είναι τελευταία).

ΠΡΟΣΈΛΚΥΣΗ ΧΡΉΜΑΤΟΣ 
Για να προσελκύσουμε το χρήμα (πάντα συν Αθηνά και χείρα κείνη) είχαν το Φίλτρο Αδασσά, το απόλυτο φίλτρο χρήματος, που έχει κάνει θαύματα σε όποιον το έχει πάρει. Το Φίλτρο Δώδεκα με κίτρινα κεριά φέρνει τον πλούτο το σπίτι μας. Το Δωδωναίο φίλτρο έτοιμο να σε υπακούσει και να σε βοηθήσει. Το Σμυρναϊκό φίλτρο Χρυσοφόρων θα σας φέρει το χρυσοφόρο κέρας όπως έλεγαν οι Σμυρνιές γητεύτρες. Ένα παλιό φίλτρο ήταν και το φίλτρο της Πρωτοχρονιάς μαζί με το κερί ρόδι. 



ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 
Για να έχουμε δουλειά στο κατάστημα μας πρέπει να προμηθευτούμε η να φτιάξουμε το φίλτρο Χρυσό μαζί με το Χρυσό θυμιατό. Ένας σταυρός από Αδασσά στην πόρτα σου κάθε πρώτη του μήνα θα σου φέρει πελατεία. Οι μάγισσες της Σμύρνης είχαν επίσης πολύ γνωστό το Φίλτρο του Βασιλικού. Επίσης το Χατετόλαδο (Κέδρινο φίλτρο) ήταν ιδανικό αν το επάλειφες η σε λευκά η σε κίτρινα κεριά για δουλειά. Το φίλτρο του Ερμή ήταν το ιδανικότερο αφού ήταν θεός του εμπορίου. 

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ 
Μέσα από αυτά τα φίλτρα δεν λείπει το Μυρόλι, πριν πάμε στην συνέντευξη βάζουμε λίγο Μυρόλι στους καρπούς μας. Φυσικά αν δεν έχουμε Μυρόλι μπορούμε να βάλουμε Νίκη του Ιησού Χριστού όπως επίσης και το φίλτρο του Ποιημένα (Ζαφέρ). Το φίλτρο Δώδεκα ήταν κατάλληλο για επιτυχία σε μία τέτοια περίπτωση. Το φίλτρο του Διαμαντιού ήταν ότι πρέπει για αυτήν την δουλειά. 


ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 
Φίλτρο Δώδεκα 

Για να πετύχουν έναν τέτοιο σκοπό εκτός από το Μυρόλι είχαν το μαγικό κερί μολύβι που το επάλειφαν με το Μυρόλι η την Νίκη του Ιησού Χριστού για να πετύχουν τον σκοπό τους. Είχαν το Φίλτρο του Ήλιου (Απόλλων) που το φορούσαν για να έχουν έμπνευση την ώρα εκείνη. Το φίλτρο Δώδεκα ήταν κατάλληλο. Το φίλτρο Ζαφέρ ήταν κατάλληλο φορώντας το λίγο πριν πάνε να γράψουμε. 

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΤΥΧΗ Η ΔΡΟΜΟΙ 
Για να ανοίξουν τον δρόμο τους οι μάγισσες είχαν το απόλυτο φίλτρο το Μυρόλι και μετά την Νίκη του Ιησού Χριστού και φυσικά το περιβόητο Φίλτρο Αρετή. Το Φίλτρο Δώδεκα επάνω σε πράσινα κεριά άνοιγε τον δρόμο. 

ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΥΧΗ 
Η Γενική Χρίση ερχόταν με Μυρόλι, Νίκη του Ιησού Χριστού και Δώδεκα. Οι μάγισσες της Σμύρνης είχαν το φίλτρο Επτά. Όπως και όλα τα παραπάνω που αναφέρονται!!!