3 Οκτωβρίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΥ (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΙΜΟ ΜΑΓΕΊΑΣ)

Φίλτρο Ικετέρ - Αγίου Γεωργίου
Σε έναν κόσμο που υπάρχουν αρκετά καταστήματα μαγείας και πουλάνε κάθε καρυδιάς καρύδι και ο κάθε ένας έχει τον τρόπο να χωρίσει, να καταστρέψει αλλά και να διαχωρίσει της καταστάσεις. Έρχομαι εγώ να σας δώσω μία λίστα με το πώς να προστατευτείτε από αυτό το μαγικό πόλεμο. 

«Τι να κάνουμε, φτάσαμε η μισή Ελλάδα να κάνει μάγια στην άλλη μισή…» 



ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΉ 
Ο κάθε ένας για να προστατέψει θα κάνει τα πάντα. Έτσι πάντα να έχετε τα δύο 
ποιο κύρια φίλτρα που ήταν για αυτόν τον Σκοπό. Το φίλτρο Μυρόλι και το Φίλτρο Ικετέρ. Αν διαβαστούν σωστά και τα χρησιμοποιήσεις σε λευκά, μαύρα και μπλε κεριά θα προστατευτείς για αυτόν τον σκοπό. Επίσης υπάρχει το Φίλτρο Σαραντέσης που κάνει για αυτό τον σκοπό. Το μάθι της Λενιώς ήταν ένα λάδι φίλτρο για αυτόν τον ιδικό σκοπό. Ο άντρας μάγος για να προστατευτεί αλλά και να μεγαλώσει η δύναμη του έκανε το Φίλτρο «Καρδιά του Δαυίδ» έτσι ήταν ανίκητος. 

ΛΥΣΙΜΟ ΜΑΓΕΊΑΣ: 
Για να λύσουν τα μάγια χρησιμοποιούσαν οι μάγισσες διάφορα αντικείμενα, όπως Αγγελοκέρια αρωματισμένα με το φίλτρο Μυρόλι η Ικετέρ η ακόμα και με την Νίκη του Ιησού Χριστού. Το μάτι του Σολομώντα ήταν το φίλτρο που διέλυε κάθε μαγική δέσα. Για να λυθούν οι μάγισσες έκαναν και το φίλτρο το «Μάτι του Θεού»

ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ 
Αν και οι μάγισσες είχαν το Θυμιατό του Κρόνου και το Θυμιατό του Δράκου εδώ θα μιλήσουμε για τα φίλτρα. Το Ικετέρ και το Μυρόλι είναι το κατάλληλο. Αλλά καταλληλότερο ήταν και το Φίλτρο Μάτι του Σολομώντα. Το φίλτρο της Γλωσσοκοπάνας ήταν το καταλληλότερο για έναν άνθρωπο που δεν βάζει γλώσσα μέσα του και σε συκοφαντεί η σε κουτσομπολεύει. Όπως και το Φίλτρου του Κρυστάλλου για να καθαρίσουν. 

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ 
Για να καθαρίσουν την αύρα τους αλλά και το σπίτι τους είχαν τον Αγιασμό και το Νερό της Ιεριχώ αλλά είχαν και το Φίλτρο Μάτι του Κρυστάλλου η Φίλτρο Κρυστάλλου. Επίσης είχαν το Σαραντέσης για να καθαρίσουν την αύρα τους και το σπίτι τους. Το φίλτρο του Αρχάγγελου Μιχαήλ ή Ρομφαία ήταν ένα φίλτρο που βοηθούσε να καθαρίσει τον μάγο από κακίες ενέργειες που έκανε. 


ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ: 
Γενικά πρέπει να προσέχουμε τον τρόπο που μιλάμε και να προσέχουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε. Προληπτικά μπορούμε να έχουμε ένα φυλαχτό επάνω μας ώστε να μην φοβόμαστε τίποτα. Ήμαστε ευδιάθετη και προσπαθούμε να ήμαστε αγαπητή στον κόσμο. Όταν θα πάρετε στα χέρια σας τα φίλτρα εκτός από το να τα φοράμε ξέρουμε πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε ξόρκια…

Φίλτρο Γλωσσοκοπάνας - Στοματοκλείδομα