3 Οκτωβρίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΈΞΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΥ (ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΕΥΤΥΧΙΑΣ, ΕΥΛΟΓΙΑΣ, ΜΑΝΤΕΙΑΣ)

Φίλτρο Γαλάζια Μοίρα
Υπάρχουν διάφορα φίλτρα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για πολλούς σκοπούς. Για να προσελκύσουμε τον έρωτα (Μέρος πρώτο) τον πλούτο (Μέρος δεύτερο) την προστασία (Μέρος Τρίτο) και φυσικά σε διάφορα ξόρκια και μη για όλους τους σκοπούς (Μέρος Τέταρτο) 

ΕΥΤΥΧΙΑΣ 
Για να προσελκύσουμε την ευτυχία οι μάγισσες είχαν το Φίλτρο Δώδεκα η το Φίλτρο Γαλάζιας Μοίρας. Έτσι τα επάλειφαν σε κίτρινα και μπλε κεριά (Αγγελοκέρια η κανονικά). Επίσης είχαν το Φίλτρο Αρετή ήταν ένα σπάνιο φίλτρο που βοηθούσε να ανοίξουν όλοι οι δρόμοι. Άλλο ένα που έφερνε την ευτυχία ήταν το φίλτρο Μυρόλι



ΕΥΛΟΓΙΑΣ 
Για να ευλογήσουν οι μάγισσες τα υλικά τους αλλά και τα νέα τους αντικείμενα η κάτι καινούριο είχαν το Φίλτρο Μυρόλι ή το Χρυσόλαδο της Παναγίας. Επίσης χρησιμοποιούσαν το φίλτρο Δώδεκα για να ευλογήσουν την δύναμη του νέου τέκνου (Παιδί). Το λάδι του Πατρός ήταν και αυτό ένα μαγικό λάδι Ευλογίας. 

ΜΑΝΤΕΙΑΣ 
Για να μαντεύουν σωστά οι μάγισσες είχαν το φίλτρο της Πυθίας αλλά και το φίλτρο του Μορφέα. Έβαζαν στον Μαξιλάρι του Μορφέα η στο Μαξιλάρι των ονείρων τους σταγόνες αλλά και στα πόδια τους και έτσι πίστευαν πως έτσι θα είχαν της μαντικές ικανότητες. Χώρια η σκόνες και τα λιβάνια (Άλλο Μέρος). 

ΥΠΟΤΑΓΗΣ 
Η Υποταγή ήταν δύσκολη για αυτό και είχαν τον Μαύρο Μόσχο το φίλτρο της Υποταγής και το Ντουσκουνλούτ. Ράντιζαν μαύρα και μοβ κεριά αλλά και λευκά. Επίσης είχαν το Μαγικό Φίλτρο Βάου που ήταν το κύριο για αυτή την δουλειά. Επίσης για την υποταγή είχαν το φίλτρο Σικλέτ που ήταν το ιδανικότερο για να υποτάξουν το αρσενικό και όχι μόνο. Επίσης το Φίλτρο των μυστικών ήταν ιδανικό για να υποτάξουν να πουν την αλήθεια. 


ΔΥΝΑΜΗΣ 
Το Φίλτρο «Αδάμας» ήταν ένα πολύ δυνατό και ζωντανό φίλτρο για να μην είχαν ποτέ πρόβλημα. Οι μάγισσες των Ιωαννίνων είχαν την Νίκη του Ιησού Χριστού, την Δύναμη του Ιησού Χριστού αλλά και το Μάτι του Σολομώντα. Υπάρχει βέβαια το φίλτρο της Δύναμης. Το φίλτρο «Καρδιά του Δαυίδ» ήταν έτοιμο να δεχτεί τον Μάγο άντρα και να μεγαλώσει η δύναμη του. Γι αυτήν την δουλειά η Σμυρνιές Γητεύτρες είχαν το Ζαφέρ. Το Φίλτρο του Αρχάγγελου Μιχαήλ βοηθούσε να σπάσει τα μάγια αλλά και να δυναμώσει τον μάγο. Το φίλτρο Πύρρος ήταν κατάλληλο για να νιώσουν εξουσία και δύναμη.



Φίλτρο Υποταγής - Επτά Αστεριών