5 Νοεμβρίου 2014

Μαθήματα Μαγείας (Μέρος πρώτο)

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΡΟΛΙ

Η φωτιά των κεριών: 
Καλό είναι το κερί να το ανάψουμε από το καντήλι για να έχει την δύναμη και την πίστη όπως θα είχατε με ένα καντήλι… 

Τα βότανα: 
Το καλύτερο είναι τα βότανα να είναι μαζεμένα στην σωστή ώρα και ημέρα, βέβαια αν δεν μπορείτε καλό είναι να αγοραστούν σε σωστές ημέρες και ώρες. 

Το λάδωμα των κεριών: 
Για το λάδωμα των κεριών παλιά έβαζαν το αντίστοιχο λάδι στο χέρι τους και μετά άρχιζαν από την μέση προς τα πάνω και μετά από την μέση προς τα κάτω. 


τι είναι τα φίλτρα : 
Τα φίλτρα είναι ένα άρωμα, μία κολόνια ( δεν μου αρέσει ο όρος κολόνια) που μέσα έχει μαγικά βότανα η συστατικά που απαιτούν μεγάλη προσοχή. Όταν λοιπών πάρεις ένα φίλτρο, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να εξηκοιωθείς μαζί του, να γίνετε φίλοι, να του μιλήσεις, να του δώσεις την αγάπη σου και την στοργή σου. Μετά το ξαστρίζουμε με την ανάλογη διεργασία: πέτρες κεριά, πανί. 

Το τσίγκινο πιάτο: 
Σε αρκετά ξόρκια αναφέρουμε ένα τσίγκινο πιάτο. Αν δεν μπορείς να βρεις τσίκγινο πιάτο μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μπρούτζινο πιάτο από αυτά που κρεμάγανε οι γιαγιάδες μας. Βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πορσελάνινο πιάτο που θεωρείτε κι αυτό αγνό. 

Περγαμηνή: 
Περγαμηνή…η περγαμηνή είναι ένα από τα Ιερά χαρτιά ου χρησιμοποιούσαν οι μάγισσες σε ξόρκια αγάπης αλλά και τύχης. 
Τα χαρτιά των μαγισσών είναι 3 αφού τόσες είναι και οι μοίρες. 
1) περγαμηνή 2) πάπυρος 3) ριζόχαρτό 
Αν δεν μπορείς να έχεις αυτά τα 3 μπορείς να χρησιμοποιήσεις χαρτί ανακυκλωμένο αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαρτί τετραδίου αλλά άγραφτο. 


40 κύματα: 
Ένα χρήσιμο συστατικό επάνω σε λυσίματα και σε ξόρκια που αφορούν να διώξουν το κακό και σε ξορκισμού. Τα 40 κύματα μαζεύονται πάντα της πρωινές ώρες όπως 6 π.μ. βέβαια όταν λέμε θα περάσεις κάτι από 40 κύματα πρέπει να πας κατά της 6 το πρωί και να το περάσεις. 

Κεριά: 
Αντί να καταριέσαι το σκοτάδι άναψε ένα κερί 
Έτσι γράφει μία αρχαία παροιμία των Κινέζων που παραπέμπει στη δύναμη του κεριού. Όπως προαναφέρω παρά πάνω τα κεριά τα ανάβομε με φλόγα από τα καντήλι. Το κερί θεωρείτε ένα σύμβολο αιωνιότητας και γνώσης και σκέψης αλλά επάνω στην μαγεία είναι το σώμα του ατόμου όπου κάνουμε το ξόρκι. Καλό όμως θα ήτανε τα κεριά να τα κατασκευάσουμε και μόνοι μας. 


Χάραγμα: 
Για το χάραγμα επάνω στο κερί πρέπει να έχεις μια μικρή βοήθεια από μία καρφίτσα ή από μία βελόνα. Και για περισσότερη ενέργεια μπορείς να χαράξεις με το νύχι σου. Αν βέβαια βάλεις βελόνα καλό θα ήταν πρώτα να την έχεις βουτήξει σε λάδι από καντήλι. 

Ξάστρισμα: 
Τι είναι το ξάστρισμα? Το ξάστρισμα είναι όταν βγάζουμε έξω στα αστέρια το υλικό που θέλουμε για να πάρει την δύναμη των αστεριών έτσι ώστε το ξόρκι μας να είναι δυνατό. Το χρονικό όριο του ξαστρίσματος είναι για μέρες, σε χάση για κακό και σε γέμιση για καλό. Το βγάζουμε όταν πέφτει το φως του ήλιου και το μαζεύουμε πριν βγει ο ήλιος. 

Κουκλάκι: 
Το κουκλάκι κατασκευάζετε πάντα την 6-7 ημέρα της Εβδομάδος όπως και ο θεός των άνθρωπο, το κουκλάκι συμβολίζει το σώμα το αίμα την ζωή του ανθρώπου όπου κάνουμε το ξόρκι. Πριν όμως κάνουμε το ξόρκι το κουκλάκι θα πρέπει να το συνδέσουμε με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Το βάπτισμα γίνετε σε μία κούπα λάδι που μέσα έχουμε βάλει λίγο αιθέριο έλαιο κέδρου που είναι του εξαγνισμού η το βότανο κέδρου. Τα κουκλάκια στην σήμερον ημέρα είναι ολίγων παρεξηγημένα αφού όταν ακούμε κουκλάκι παραπέμπει στην δύναμη της μαύρης μαγείας και Βουντού. Τον ειδών τον κέρινων ομοιωμάτων είναι 3 όπως και οι μοίρες. 
1)κερί 2) Πυλό 3) πάνινη 
Βέβαια στην πάνινη κούκλα μπορείς να βάλεις μέσα και βότανα. Ειδικά όταν είναι για αγάπη μπορείς μέσα να βάλεις ρόδα της Πανσέληνου ή ιβίσκο, ή βότανα της αγάπης. 

Βωμός 
Όπως όλοι ξέρουμε ο βωμός στην τελετή ενός ξορκιού είναι απαραίτητος. 
Ο Βωμός μπορεί αν είναι ένα πανί η ένα Μέρτα. Μπορεί να είναι το στήσιμο των κεριών, μπορεί ακόμα να είναι και το τραπέζι. 

Ένδυμα: 
Το ένδυμα ενός μάγου είναι η Γη. Δηλαδή? 
Το ένδυμα της γυμνής αυτοσυγκέντρωσης επάνω στον βωμό είναι ότι καλύτερο γιατί τα αερικά βλέπουν την γυμνή αλήθεια επάνω στο ξόρκι. Βλέπει τον σεβασμό και την αγνότητα που απαιτεί ένα ξόρκι. 

Πριν το Ξόρκι: 
Καλό θα είναι πριν κάνεις όλα τα πάρα πάνω να κάνεις ένα μπάνιο δυναμωτικό με το νερό της Κασταλίας η με ζεστό νερό που μέσα θα έχεις βάλει μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο Κέδρου. Αφού τελειώσεις ξεπλύσου και έτσι γυμνή/ός που θα είσαι μπορείς τώρα πιά ελεύθερος και καθάρος να τελέσεις το ξόρκι σου 

Συναίσθημα: 
Έχω ακούσει αρκετές γυναίκες που θέλουν να κάνουν το ξόρκι μου λένε ότι δεν τον αγαπάνε πια και όταπλά θέλουν από εγωισμό και μόνο. Αυτό είναι μέγα λάθος. Αν δεν νιώθεις την στιγμή που κάνεις το ξόρκι, αν δεν πιστέψεις σε αυτό που θέλεις, αν δεν πιστέψεις σε αυτό που κάνεις, τότε το ξόρκι δεν θα σε βοηθήσει. Αυτό θέλω να το τονίσω και να πώ ότι είναι ίσως και το σημαντικότερο


Πηγή: www.manoliassa.forumup.gr