5 Νοεμβρίου 2014

Μαθήματα Μαγείας (Μέρος Δεύτερο)

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΡΟΛΙ


Το βάπτισμα των κεριών:
Το βάπτισμα των κεριών είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη μίας τελετής η γητειάς. Πως λοιπόν το βαπτίζουμε. Βάζουμε στα χέρια μας το λάδι, λίγο από το αγνό λάδι και αλείφουμε τα κεριά μας ( πάντα για το βάπτισμα όχι τα αιθέρια έλαια η τα λάδια) και αρχίζουμε από την αρχή του κεριού στην μέση και το αντίστοιχο από το τέλος προς την μέση. Δηλαδή από αρχή μέση και από τέλος προς την μέση.
Αυτό είναι το Βάπτισμα των κεριών .



Πως κατασκευάζουμε το κέρινο κουκλάκι: 
Η κατασκευή της κέρινης κούκλας δεν είναι ιδαίτερα δύσκολη διαδικασία. Το θέμα όμως είναι πως και με ποια βότανα και φυσικά πως το βαπτίζουμε. Καταρχήν θα σας πώ ότι το κουκλάκι είναι ο άμεσος σύνδεσμος με το πρόσωπο που θέλουμε και το συνδέουμε με αυτόν τον τρόπο. Βέβαια καλό είναι στην πλάτη του να βάλουμε μία στήλη από αρσενικό λιβάνι ( άοσμο) το συνηθισμένο λιβάνι. Αυτό είναι η ραχοκοκαλιά.

Το χάραγμα 
Καλό είναι το χάραγμα να γίνετε με δυνατή βελόνα (η γιαγιά μου είχε την Ρόκα της Φριγός) που είχε βουτήξει μέσα στο λάδι από καντήλι (γι αυτές καντηλοκέρι), αλλά η βελόνα να είναι καθαγιασμένη και ραντισμένη με καλό και αγνό ροδόσταμο. Χαράζουμε στην πλάτη το όνομά του και το όνομα της μανάς του. Μπορούμε επίσης να χαράξουμε τα ονόματα στο κούτελο, εκεί δηλαδή που βρίσκεται το τρίτο μάτι.

Το βάπτισμα: 
Παίρνουμε μία κούπα και μέσα βάζουμε αγιασμό (αν έχεις μεγάλο ακόμα καλύτερα) και ρίχνουμε μερικές σταγόνες αγνό λάδι και τώρα βαπτίζουμε το κουκλάκι μας λέγοντας τα ακόλουθα

[i]Μικρέ μου σε έφτιαξα και τώρα σου δίνω ζωή σε ονομάζω……….
Το σώμα του… είναι το σώμα σου
Η ανάσα του… είναι η ανάσα σου
Το πάθος του …είναι το πάθος σου
Το αίμα του….. είναι το αίμα σου
Έστω κι αν είσαστε χωριστά τώρα είστε ένα…
 

Και το βάπτισμα είναι έτοιμο. 
 

Μικρές συμβουλές για λάδια: 
Τα λάδια χρίσματος είναι πολλά. Εγώ θα σας γράψω τα σημαντικότερα που χρησιμοποιούσαν οι παλιές σοφές μάγισσες.

Το αγνό λάδι : το πλέον ιερότερο δέντρο στην μαγεία (σοφία)
Μοσχόλαδο: το Μοσχόλαδο η αλλιώς μόσχος είναι το λάδι που επάλειφαν τα κεριά τους πριν την τελετή του ξορκιού.

Το λάδι Van-Van το αληθινό λάδι :
Από την αρχαιότητα ήταν ένα λάδι χρησμού που είχαν στα χέρια τους οι παλιές μάγισσες για να χρίζουν τα κεριά τους. Ένα ακόμη λάδι (μείγμα) που το χρησιμοποιούμε τακτικά στις μαγικές μας εργασίες και στις τελετές με κουκλάκια. Εξαγνίζουμε τον χώρο εκεί που πρόκειται να κάνουμε της τελετές και είμαστε σιωπηλοί κατά την ώρα που καίει. Εξαγνίστε το χώρο και τρέπει σε φυγή όλες της Αρνητικές δονήσεις και τα κακά πνεύματα. Κάπνισε κάποιον που έχει μαγεία και θα φύγει.

Το λάδι του χρίσματος (Άρομαν): 
Το λάδι του χρίσματος (Άρομαν) το χρησιμοποιούσαν οι παλιές σοφές μάγισσες για να αλείφουν τα γριμόρια τους, το μολύβι τους και τα υλικά τους.

Πως ξαστρίζουμε???
Βγάζουμε τα υλικά πάντα σε γέμιση φεγγαριού, σε ένα μέρος που θα τα βλέπουν τα άστρα και το φεγγάρι και θα λέμε τα λόγια του ξαστρίσματος, τα οποία δεν είναι συγκεκριμένα αλλά εγώ θα σας πω αυτό που ξέρω…

[i]Όπως γυρίζει και γεμίζει το φεγγάρι γύρω από την Γη έτσι και να γεμίσουν ενέργεια και δύναμη τα υλικά μου εμένα της τάδε γέννα της τάδε. Για να έχω καλύτερη απόδοση στα ξόρκια μου. 


Μία απόλυτη συμβουλή για τους αρχάριους… 
Πριν κάνουμε οποιοδήποτε ξόρκι καλό είναι να διαβάσουμε το ξόρκι πάνω από 23 φορές για να το εμπεδώσουμε. Να καταλάβουμε το νόημα , να νιώσουμε το ξόρκι. Αν δεν κάνεις αυτό τότε το ξόρκι μπορεί και να μην πετύχει γιατί δεν μίλησες στο ξόρκι.



ΠΗΓΗ: WWW.MANOLIASSA.FORUMUP.GR