8 Νοεμβρίου 2014

Λύσιμο μαγείας με το Φίλτρο ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Φίλτρο
Μάτι του Θεού
Αυτός ο τρόπος λυσίματος μαγείας βρέθηκε σε ένα παλιό βιβλίο από αιγυπτιακής μαγείας που το έχουν πολύ λίγοι. Και αυτοί που το έχουν το έχουν μισό και λάθος,, όπως έχω διακρίνει. 

Υλικά: 

Ένα λευκό πουκάμισο (Έστω και μία φορά φορεμένο) 


4 Λευκά κεριά ντυμένα με το φίλτρο 
Φίλτρο Μάτι του θεού 
Αρσενικό λιβάνι ανακατεμένο με λίγο απήγανο 

Διαδικασία: 
Σε χάση του φεγγαριού και ημέρα ήλιου παίρνουμε στα χέρια μας ένα λευκό πουκάμισο χωρίς σχέδια επάνω και το ραντίζουμε με το φίλτρο ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Βάζουμε σε απόσταση από εμάς 1.5 μέτρο 4 λευκά κεριά επαλειμμένα με το φίλτρο ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, αναμμένα. Μπροστά μας καίμε στο θυμιατό λιβάνι αρσενικό ανακατεμένο με απήγανο να ντουμανιάσει ο χώρος. Βρέχετε το δάχτυλο σας με το φίλτρο και κάνετε επάνω στο πουκάμισο ένα νοητό μάτι χωρίς σχέδια. Διαλογίζεστε πως δίπλα σας, στης πόρτες και τα παράθυρα είναι 7 μάτια χρυσά η κίτρινα να σας κοιτάζουν επίμονα και με δύναμη. Διαβάζετε τον ψαλμό 90 δυνατά και καθαρά για να σας ακούσει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να πάει να το πει στον Θεό και το μάτι του να είναι εκεί. Έπειτα αφήστε τα κεριά να κάψουν μέχρι τέλος. Έτοιμο το λύσιμο σας. Από αύριο θα είναι μία πολύ δυνατή και ξεχωριστή ημέρα. Θα δείτε μία μεγάλη αλλαγή. 



Υ.Γ: 
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΙΔΕΤΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΣΕΙΕΥΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.